Didi 07.12.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Didi : czy twój mąż zajmuje się ogrodami ? Chciałabym zorientować się w temacie zakładania ogrodów. Podczepiam się pod pytanko ..jeślii można taką właśnie ma profesje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.12.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Pytanie do znajacych sie na komputerach i grafice Czy majac obrazek domu mazna go pokolorowac kolorami z orinalnych zdiec (adaptacji domow ) Mam co prawda kolornik ale to nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 07.12.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Didi : czy twój mąż zajmuje się ogrodami ? Chciałabym zorientować się w temacie zakładania ogrodów. Podczepiam się pod pytanko ..jeślii można taką właśnie ma profesje potrzebuję porady takiego rodzaju : wiem (mniej więcej) jakie rośliny chciałabym mieć, mam dom, który stoi na określonej działce i w określonej okolicy, chciałabym postawić na terenie grilla z wędzarnią i ... wyobrażam sobie, że ktoś mógłby ukierunkować moje działania, pomóc dobrać rośliny, rozplanować itp. Pytanko : jaki byłby koszt takiej rozmowy rozpoznawczej i co miałabym wziąć ze sobą (np. zdjęcia działki i domu, jakiś ogrodów, które mi się podobają ?), chyba że mogłabym je wysłać mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.12.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 witam czwarteczkowo...... i znikam na dalsze zakupy swiateczne Zakupy z rana są najprzyjemniejsze, bo po południu to ....zresztą sami wiecie juz prawie wszystko z grubszych rzeczy kupilam....pare drobiazgow...przed swietami owoce...i nie zamierzam isc juz do sklepow...przed poludniem....tez duzo ludzi..po poludniu i wieczorami nie chadzam...wykonczyłyby mnie te tłumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.12.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 a teraz przerwa na kawke:) firanki sie piorą ....ech.... dzióbek...bo ja nie siedze sama 23 grudnia moja połowa wraca!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 07.12.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jeszcze raz DZIEKUJE ZA ZYCZENIA!!!! trzymajcie kciuki - dzis ogladam 2 mieszkania... Ja też przyłączam się do życzeń choć dzień później i tak z ciekawości jakie są teraz ceny wynajęcia mieszkania? WITAM ! i DZIEKUJE ZA ZYCZENIA! ceny wynajecia kolosalne... szkoda gadac... a możesz tak konkretnie za 2 pokojowe ile? takie koło 50mkw priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.12.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Witam środkowo Dalej szukam ziemi z wykopów - teraz już wiem że na samochodzie. (załadunek +przewóz) to masakryczne kwoty. Już jeżdżę po budowach i nic ja już od 3 m-cy szukam ziemi ''dobrej'' do ogrodu, żeby wyrównać teren, gdyby ktoś wiedział, gdzie można kupić to proszę o kontakt Na Liście jest namiar na gościa od piasku i ziemi na prawobrzeżu, dzwoniłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.12.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 a teraz przerwa na kawke:) firanki sie piorą ....ech.... dzióbek...bo ja nie siedze sama 23 grudnia moja połowa wraca!!!!! fajnie, jeden wraca a drugi wybywa Ale cóż, kota w worku nie brałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.12.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Dzieki Delf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.12.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 W końcu poprawili, teraz dużo lepiej Tylko jeszcze mam strone rozciągniętą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.12.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 a teraz przerwa na kawke:) firanki sie piorą ....ech.... dzióbek...bo ja nie siedze sama 23 grudnia moja połowa wraca!!!!! fajnie, jeden wraca a drugi wybywa Ale cóż, kota w worku nie brałam no fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.12.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 o teraz jest fajne forum dzióbek u mnie jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 07.12.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ale wieje ! Mam nadzieję, ze nie zerwie nam folii z dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.12.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Czy zima tez jest taniej np w castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.12.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Czy zima tez jest taniej np w castoramie chyba nie...castorama jes ogolnie droga...ale mmaja takie promocje tygodniowe i wtedy jest taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 07.12.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 tak tak....z Kościna...dobrze pamiętasz dzięki za zdrowaśkę! widzisz jak dzis pomogła? nawet słonko zaświeciło nie było mnie tutaj chyba od....maja dziś mogę już podbic naszą szczecińską grupę ważną informacją....więźbę mi kończą kłaśc na moim pałacu...nie pisałam nic po drodze ale się działo i dzieje się cały czas....łącznie z tym że pewien"miły" pan z wodociągów nie chce przyjąc sieci bo niby studzienka wodomierzowa nie spełnia...ma ona wszystkie certyfikaty i stoi jak byk napisane że to nie studzienka do rozpalenia ogniska i że może ale mimo to....nie podoba mu się, o drodze nie wspominam bo to temat często tu spotykany, prądzie którego "miejscowi" nie chcieli dac z budynku na dudowę też się nie będę rozpisywac, najważniejsze że więźbę już widzę trzymajcie kciuki wszyscy budujący coby zima jecze trochę pospała a Wy, którzy mieszkacie już w soich twierdzach....zmówcie po zdrowaśce pozdrowienia! to zmawiam zdrowaśke....gruśka bo mi sie juz myli...jestes z Koscina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.12.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 tak tak....z Kościna...dobrze pamiętasz dzięki za zdrowaśkę! widzisz jak dzis pomogła? nawet słonko zaświeciło nie było mnie tutaj chyba od....maja dziś mogę już podbic naszą szczecińską grupę ważną informacją....więźbę mi kończą kłaśc na moim pałacu...nie pisałam nic po drodze ale się działo i dzieje się cały czas....łącznie z tym że pewien"miły" pan z wodociągów nie chce przyjąc sieci bo niby studzienka wodomierzowa nie spełnia...ma ona wszystkie certyfikaty i stoi jak byk napisane że to nie studzienka do rozpalenia ogniska i że może ale mimo to....nie podoba mu się, o drodze nie wspominam bo to temat często tu spotykany, prądzie którego "miejscowi" nie chcieli dac z budynku na dudowę też się nie będę rozpisywac, najważniejsze że więźbę już widzę trzymajcie kciuki wszyscy budujący coby zima jecze trochę pospała a Wy, którzy mieszkacie już w soich twierdzach....zmówcie po zdrowaśce pozdrowienia! to zmawiam zdrowaśke....gruśka bo mi sie juz myli...jestes z Koscina? no nie....musze sie przejechac do starej wsi zerkne co tam u ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.12.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 kobiety mam pytanie..macie przepis na makowca?? tzn na ciasto ktore zawsze wychodzi..... mase makowa z bakalialmi kupiłam gotowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.12.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 http://images3.fotosik.pl/281/d3f91e149a97c5bd.jpg' alt='d3f91e149a97c5bd.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.12.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Czy moze wiecie jakiego producenta jest to ogrodzenie Podobaja mi sie te kolorki ale i dom super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts