Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Didi : czy twój mąż zajmuje się ogrodami ? Chciałabym zorientować się w temacie zakładania ogrodów.

Podczepiam się pod pytanko ..jeślii można :wink: :D

taką właśnie ma profesje

potrzebuję porady takiego rodzaju :

wiem (mniej więcej) jakie rośliny chciałabym mieć, mam dom, który stoi na określonej działce i w określonej okolicy, chciałabym postawić na terenie grilla z wędzarnią i ...

wyobrażam sobie, że ktoś mógłby ukierunkować moje działania, pomóc dobrać rośliny, rozplanować itp.

Pytanko : jaki byłby koszt takiej rozmowy rozpoznawczej i co miałabym wziąć ze sobą (np. zdjęcia działki i domu, jakiś ogrodów, które mi się podobają ?), chyba że mogłabym je wysłać mailem.

witam czwarteczkowo......

i znikam na dalsze zakupy swiateczne :lol: :lol:

Zakupy z rana są najprzyjemniejsze, bo po południu to ....zresztą sami wiecie :roll: :roll:

juz prawie wszystko z grubszych rzeczy kupilam....pare drobiazgow...przed swietami owoce...i nie zamierzam isc juz do sklepow...przed poludniem....tez duzo ludzi..po poludniu i wieczorami nie chadzam...wykonczyłyby mnie te tłumy :cry:

Jeszcze raz DZIEKUJE ZA ZYCZENIA!!!!

trzymajcie kciuki - dzis ogladam 2 mieszkania...

Ja też przyłączam się do życzeń choć dzień później :D :D

i tak z ciekawości jakie są teraz ceny wynajęcia mieszkania?

WITAM ! i DZIEKUJE ZA ZYCZENIA!

ceny wynajecia kolosalne... szkoda gadac... :evil:

a możesz tak konkretnie za 2 pokojowe ile? takie koło 50mkw

priv

Witam środkowo

Dalej szukam ziemi z wykopów - teraz już wiem że na samochodzie. (załadunek +przewóz) to masakryczne kwoty.

Już jeżdżę po budowach i nic :( :cry: :x :evil: :-? :(

ja już od 3 m-cy szukam ziemi ''dobrej'' do ogrodu, żeby wyrównać teren, gdyby ktoś wiedział, gdzie można kupić to proszę o kontakt

Na Liście jest namiar na gościa od piasku i ziemi na prawobrzeżu, dzwoniłaś?

tak tak....z Kościna...dobrze pamiętasz :)

dzięki za zdrowaśkę!

widzisz jak dzis pomogła? nawet słonko zaświeciło :wink:

nie było mnie tutaj chyba od....maja :) dziś mogę już podbic naszą szczecińską grupę ważną informacją....więźbę mi kończą kłaśc na moim pałacu...nie pisałam nic po drodze ale się działo i dzieje się cały czas....łącznie z tym że pewien"miły" pan z wodociągów nie chce przyjąc sieci bo niby studzienka wodomierzowa nie spełnia...ma ona wszystkie certyfikaty i stoi jak byk napisane że to nie studzienka do rozpalenia ogniska i że może ale mimo to....nie podoba mu się, o drodze nie wspominam bo to temat często tu spotykany, prądzie którego "miejscowi" nie chcieli dac z budynku na dudowę też się nie będę rozpisywac, najważniejsze że więźbę już widzę :)

trzymajcie kciuki wszyscy budujący coby zima jecze trochę pospała a Wy, którzy mieszkacie już w soich twierdzach....zmówcie po zdrowaśce :)

pozdrowienia!

to zmawiam zdrowaśke....gruśka bo mi sie juz myli...jestes z Koscina?

tak tak....z Kościna...dobrze pamiętasz :)

dzięki za zdrowaśkę!

widzisz jak dzis pomogła? nawet słonko zaświeciło :wink:

nie było mnie tutaj chyba od....maja :) dziś mogę już podbic naszą szczecińską grupę ważną informacją....więźbę mi kończą kłaśc na moim pałacu...nie pisałam nic po drodze ale się działo i dzieje się cały czas....łącznie z tym że pewien"miły" pan z wodociągów nie chce przyjąc sieci bo niby studzienka wodomierzowa nie spełnia...ma ona wszystkie certyfikaty i stoi jak byk napisane że to nie studzienka do rozpalenia ogniska i że może ale mimo to....nie podoba mu się, o drodze nie wspominam bo to temat często tu spotykany, prądzie którego "miejscowi" nie chcieli dac z budynku na dudowę też się nie będę rozpisywac, najważniejsze że więźbę już widzę :)

trzymajcie kciuki wszyscy budujący coby zima jecze trochę pospała a Wy, którzy mieszkacie już w soich twierdzach....zmówcie po zdrowaśce :)

pozdrowienia!

to zmawiam zdrowaśke....gruśka bo mi sie juz myli...jestes z Koscina?

no nie....musze sie przejechac do starej wsi :lol: zerkne co tam u ciebie...