Teska 07.12.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 http://images3.fotosik.pl/281/d3f91e149a97c5bd.jpg' alt='d3f91e149a97c5bd.jpg'> Bryta...ładny domek.... ale ty sie chyba jescze nie budowałaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 07.12.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Czy zima tez jest taniej np w castoramie chyba nie...castorama jes ogolnie droga...ale mmaja takie promocje tygodniowe i wtedy jest taniej... Witam Ceny w Castoramie jakieś dziwne są. Chcę kupić prysznic i zastanawiam się między Rapierem Ravaka a Vigorem Koła. Katalogowo kabina z Koła jest droższa, natomiast w Castoramie duuużo tańsza od Ravaka. Wg. moich obliczeń Castorama sprzedaje kabiny Koła z 30% rabatem, a kabiny Ravaka po cenach katalogowych. Przeszukując internet wiem, że na produkty Koła mozna dostać (nie mając jakiś super znajomości) do 30% rabatu, a na Ravaka trochę ponad 20%. Wynika więc z tego, że jeśli chodzi o kabiny Koła, to Castorama jest nie do pobicia. Niestety akurat ten model kabiny nie ma powłoki Reflex, wybieram więc Ravaka (który ma taką powłoke - Anticalc w standardzie). Nie kupię jej tylko w Castoramie. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.12.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Czy zima tez jest taniej np w castoramie chyba nie...castorama jes ogolnie droga...ale mmaja takie promocje tygodniowe i wtedy jest taniej... Witam Ceny w Castoramie jakieś dziwne są. Chcę kupić prysznic i zastanawiam się między Rapierem Ravaka a Vigorem Koła. Katalogowo kabina z Koła jest droższa, natomiast w Castoramie duuużo tańsza od Ravaka. Wg. moich obliczeń Castorama sprzedaje kabiny Koła z 30% rabatem, a kabiny Ravaka po cenach katalogowych. Przeszukując internet wiem, że na produkty Koła mozna dostać (nie mając jakiś super znajomości) do 30% rabatu, a na Ravaka trochę ponad 20%. Wynika więc z tego, że jeśli chodzi o kabiny Koła, to Castorama jest nie do pobicia. Niestety akurat ten model kabiny nie ma powłoki Reflex, wybieram więc Ravaka (który ma taką powłoke - Anticalc w standardzie). Nie kupię jej tylko w Castoramie. pozdrawiam Konrad polecam pana R...ma hurtownie i nawet carmen i gezjer biora od nigeo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 07.12.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 zapraszam serdecznie! tylko załóż walonki jeśli będziesz chciałą popatrzeć z bliska a teraz z innej beczki.....proszę o radę, powiedzcie coś o bateriach, muszę w weekend zdecydować jakie kupić bo wykonawca naciska żeby coś tam do czegoś dopasować... tak tak....z Kościna...dobrze pamiętasz dzięki za zdrowaśkę! widzisz jak dzis pomogła? nawet słonko zaświeciło nie było mnie tutaj chyba od....maja dziś mogę już podbic naszą szczecińską grupę ważną informacją....więźbę mi kończą kłaśc na moim pałacu...nie pisałam nic po drodze ale się działo i dzieje się cały czas....łącznie z tym że pewien"miły" pan z wodociągów nie chce przyjąc sieci bo niby studzienka wodomierzowa nie spełnia...ma ona wszystkie certyfikaty i stoi jak byk napisane że to nie studzienka do rozpalenia ogniska i że może ale mimo to....nie podoba mu się, o drodze nie wspominam bo to temat często tu spotykany, prądzie którego "miejscowi" nie chcieli dac z budynku na dudowę też się nie będę rozpisywac, najważniejsze że więźbę już widzę trzymajcie kciuki wszyscy budujący coby zima jecze trochę pospała a Wy, którzy mieszkacie już w soich twierdzach....zmówcie po zdrowaśce pozdrowienia! to zmawiam zdrowaśke....gruśka bo mi sie juz myli...jestes z Koscina? no nie....musze sie przejechac do starej wsi zerkne co tam u ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.12.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Czy moze wiecie jakiego producenta jest to ogrodzenie Podobaja mi sie te kolorki ale i dom super chyba kowal je robił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 07.12.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 kto to jest Pan R...............?? Czy zima tez jest taniej np w castoramie chyba nie...castorama jes ogolnie droga...ale mmaja takie promocje tygodniowe i wtedy jest taniej... Witam Ceny w Castoramie jakieś dziwne są. Chcę kupić prysznic i zastanawiam się między Rapierem Ravaka a Vigorem Koła. Katalogowo kabina z Koła jest droższa, natomiast w Castoramie duuużo tańsza od Ravaka. Wg. moich obliczeń Castorama sprzedaje kabiny Koła z 30% rabatem, a kabiny Ravaka po cenach katalogowych. Przeszukując internet wiem, że na produkty Koła mozna dostać (nie mając jakiś super znajomości) do 30% rabatu, a na Ravaka trochę ponad 20%. Wynika więc z tego, że jeśli chodzi o kabiny Koła, to Castorama jest nie do pobicia. Niestety akurat ten model kabiny nie ma powłoki Reflex, wybieram więc Ravaka (który ma taką powłoke - Anticalc w standardzie). Nie kupię jej tylko w Castoramie. pozdrawiam Konrad polecam pana R...ma hurtownie i nawet carmen i gezjer biora od nigeo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 07.12.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ... polecam pana R...ma hurtownie i nawet carmen i gezjer biora od nigeo... A kto to jest ten tajemniczy pan R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.12.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 zapraszam serdecznie! tylko załóż walonki jeśli będziesz chciałą popatrzeć z bliska a teraz z innej beczki.....proszę o radę, powiedzcie coś o bateriach, muszę w weekend zdecydować jakie kupić bo wykonawca naciska żeby coś tam do czegoś dopasować... tak tak....z Kościna...dobrze pamiętasz dzięki za zdrowaśkę! widzisz jak dzis pomogła? nawet słonko zaświeciło nie było mnie tutaj chyba od....maja dziś mogę już podbic naszą szczecińską grupę ważną informacją....więźbę mi kończą kłaśc na moim pałacu...nie pisałam nic po drodze ale się działo i dzieje się cały czas....łącznie z tym że pewien"miły" pan z wodociągów nie chce przyjąc sieci bo niby studzienka wodomierzowa nie spełnia...ma ona wszystkie certyfikaty i stoi jak byk napisane że to nie studzienka do rozpalenia ogniska i że może ale mimo to....nie podoba mu się, o drodze nie wspominam bo to temat często tu spotykany, prądzie którego "miejscowi" nie chcieli dac z budynku na dudowę też się nie będę rozpisywac, najważniejsze że więźbę już widzę trzymajcie kciuki wszyscy budujący coby zima jecze trochę pospała a Wy, którzy mieszkacie już w soich twierdzach....zmówcie po zdrowaśce pozdrowienia! to zmawiam zdrowaśke....gruśka bo mi sie juz myli...jestes z Koscina? no nie....musze sie przejechac do starej wsi zerkne co tam u ciebie... w weekendzik podjade...hmm chociaz bardziej powinnam napisac...podejde mialas kiedys podejsc i co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.12.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ... polecam pana R...ma hurtownie i nawet carmen i gezjer biora od nigeo... A kto to jest ten tajemniczy pan R. ha ha Ten pan ma hurtownie armatury i wszystkiego do lazienek kibelkow itp... ulicy nie pamietam...ale kazdy wie gdzie było kiedys kino Baltyn na Pogodnie...nalezy wjechac na te ulice..jechac powolutki i po prawej stronie w piwnicy jest ów pan Rysio....kupowałam u niego armaturke i inne sprzety...minus jeden...wanny z katalogu...ale i tak wiedziałam co chce...Pan R daje niezłe rabaty... uwaga...okropny gadłula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.12.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 i jeszcze jedno...Pan Rysio..nie zgodził sie na podanie go na liste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 07.12.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ...okropny gadłula ...to będe musiał wysłać żonę Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 07.12.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 śmigam tylko obok naszą powiatówką wykręcając łepek w podglądaniu kolorów elewacji i dachówek bo więcej jadąc nie mogę zobaczyć....boje się żeby nie rozjechać bażantów wiosną będą dłuższe dni i będę się mogła pochwalić czymś więcej niż teraz pytałam o baterie....może ktoś pomoże? tak włąściwie to mam mnóstwo pytań....kominka szukam, narożnego z szyba giętą pod kątem 90 stopni.....taki sobie wymarzyłam ale te co spotkałam.....drogie cholerstwa! w weekendzik podjade...hmm chociaz bardziej powinnam napisac...podejde mialas kiedys podejsc i co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.12.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ...okropny gadłula ...to będe musiał wysłać żonę Dzięki bateria taka prosta..skladajaca sie z trzech palaków...w castorami gejzerze i carmen to koszt 999 zł....u rysia zakupiłam za niecałe 700 zł... zonie podpowiedz zeby cały czas mowila ze sie spieszy...bo Rysio ja zagada na smierc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 07.12.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 nie przyjeżdżajcie tylko wtedy kiedy ja tam będę.....bo 2 gaduły nie dopuszczą Was do głosu ... polecam pana R...ma hurtownie i nawet carmen i gezjer biora od nigeo... A kto to jest ten tajemniczy pan R. ha ha Ten pan ma hurtownie armatury i wszystkiego do lazienek kibelkow itp... ulicy nie pamietam...ale kazdy wie gdzie było kiedys kino Baltyn na Pogodnie...nalezy wjechac na te ulice..jechac powolutki i po prawej stronie w piwnicy jest ów pan Rysio....kupowałam u niego armaturke i inne sprzety...minus jeden...wanny z katalogu...ale i tak wiedziałam co chce...Pan R daje niezłe rabaty... uwaga...okropny gadłula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.12.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 śmigam tylko obok naszą powiatówką wykręcając łepek w podglądaniu kolorów elewacji i dachówek bo więcej jadąc nie mogę zobaczyć....boje się żeby nie rozjechać bażantów wiosną będą dłuższe dni i będę się mogła pochwalić czymś więcej niż teraz pytałam o baterie....może ktoś pomoże? tak włąściwie to mam mnóstwo pytań....kominka szukam, narożnego z szyba giętą pod kątem 90 stopni.....taki sobie wymarzyłam ale te co spotkałam.....drogie cholerstwa! w weekendzik podjade...hmm chociaz bardziej powinnam napisac...podejde mialas kiedys podejsc i co???? jak smigasz....to pewnie sie mijałysmy nie raz....czesto smiga fiesta obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.12.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 nie przyjeżdżajcie tylko wtedy kiedy ja tam będę.....bo 2 gaduły nie dopuszczą Was do głosu ... polecam pana R...ma hurtownie i nawet carmen i gezjer biora od nigeo... A kto to jest ten tajemniczy pan R. ha ha Ten pan ma hurtownie armatury i wszystkiego do lazienek kibelkow itp... ulicy nie pamietam...ale kazdy wie gdzie było kiedys kino Baltyn na Pogodnie...nalezy wjechac na te ulice..jechac powolutki i po prawej stronie w piwnicy jest ów pan Rysio....kupowałam u niego armaturke i inne sprzety...minus jeden...wanny z katalogu...ale i tak wiedziałam co chce...Pan R daje niezłe rabaty... uwaga...okropny gadłula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 07.12.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ... zonie podpowiedz zeby cały czas mowila ze sie spieszy...bo Rysio ja zagada na smierc Ale ona to też straszna gaduła, więc niech zobaczy jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.12.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 A skoro tak o bateriach, to ostatnio spodobał mi się pomysł baterii w kuchni z wyciaganym kranikiem, ktoś uzytkuje może taką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 07.12.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 [witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.12.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 [witam wszystkich i jak dostalas warunki na gas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts