delf 07.12.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 A skoro tak o bateriach, to ostatnio spodobał mi się pomysł baterii w kuchni z wyciaganym kranikiem, ktoś uzytkuje może taką??? Ano ja. Fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 07.12.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 [witam wszystkich i jak dostalas warunki na gas tak dostałam wreszcie i bardzo sie cieszę z tego teraz moge sie brac do dalszej papierologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 07.12.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 [witam wszystkich i jak dostalas warunki na gas tak dostałam wreszcie i bardzo sie cieszę z tego teraz moge sie brac do dalszej papierologii a my dalej czekamy miało być w tamtym tygodniu... teraz miało być w tym... no zobaczymy jutro piątek może jeszcze będzie ... a zresztą u nas trochę dłużej to trwa bo składaliśmy grupowo i muszą zrobić kosztorys na nasz gazociąg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 07.12.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 [witam wszystkich i jak dostalas warunki na gas tak dostałam wreszcie i bardzo sie cieszę z tego teraz moge sie brac do dalszej papierologii a my dalej czekamy miało być w tamtym tygodniu... teraz miało być w tym... no zobaczymy jutro piątek może jeszcze będzie ... a zresztą u nas trochę dłużej to trwa bo składaliśmy grupowo i muszą zrobić kosztorys na nasz gazociąg... u mnie to tez trwało długo pomimo ze gazociągi mam dwa wdłuz działki,a czekałam miesiąc,ach te papierki a ile przede mna jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 07.12.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 I ja sie przywitam . Poniewaz o fachowcow teraz trudno . W jaki sposob rezerwowaliscie ekipy jesli np maja wejsc latem ale nie ma okreslonego terminu . I wiecie chodzimi tez o ceny ktore galopuja Oczywiście tylko i wyłącznie UMOWA !!! z karami oczywiście !!! u mnie w umowie kara za odstąpienie jednej ze stron wynosi 20% wartości netto umowy. Sankcja skuteczna pod warunkiem, że będziesz miał co i z kogo (jeśli firma istnieje) ściagnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 07.12.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 A tak poza tym to ... witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.12.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witam piątkowo i podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.12.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 witam piatkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.12.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 I ja witam piatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.12.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witam! Chyba moi budowlańcy nie chcą wiechy, bo więźba skończona a wiecha nie zrobiona Chyba będę musiała zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.12.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witam! Chyba moi budowlańcy nie chcą wiechy, bo więźba skończona a wiecha nie zrobiona Chyba będę musiała zapytać? u mnie też nie było wiechy-bo nie zrobili i nawet sie nie upominali-zrobiłam za to pozegnanie-nie powiedziane ,ze na zawsze witam piateczkowo-ostatnie porzadki swiateczne w tym domu ale bez przesady -mam 3 okna do umycia-w tym jedno myja dzieciaki i jeszcze mi źle a w nowym domku mam 18 okienek różnego kalibru ale cos mi sie obiło o uszy ,ze teściowa lubi myc okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witam! Chyba moi budowlańcy nie chcą wiechy, bo więźba skończona a wiecha nie zrobiona Chyba będę musiała zapytać? do czego do doszło.....wiechy nie ma na dachu...... i pic nie chca????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.12.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witam! Chyba moi budowlańcy nie chcą wiechy, bo więźba skończona a wiecha nie zrobiona Chyba będę musiała zapytać? do czego do doszło.....wiechy nie ma na dachu...... i pic nie chca????? U mnie wiechy też nie zrobili, ale pić chcieli, nie mieli wyjścia i jakąś tam zbili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.12.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witam! Chyba moi budowlańcy nie chcą wiechy, bo więźba skończona a wiecha nie zrobiona Chyba będę musiała zapytać? u mnie też nie było wiechy-bo nie zrobili i nawet sie nie upominali-zrobiłam za to pozegnanie-nie powiedziane ,ze na zawsze witam piateczkowo-ostatnie porzadki swiateczne w tym domu ale bez przesady -mam 3 okna do umycia-w tym jedno myja dzieciaki i jeszcze mi źle a w nowym domku mam 18 okienek różnego kalibru ale cos mi sie obiło o uszy ,ze teściowa lubi myc okienka mi zostały 2 okienka do umycia....i bedzie koniec tematu okienno firankowego....to najgorszy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.12.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witam! Chyba moi budowlańcy nie chcą wiechy, bo więźba skończona a wiecha nie zrobiona Chyba będę musiała zapytać? u mnie też nie było wiechy-bo nie zrobili i nawet sie nie upominali-zrobiłam za to pozegnanie-nie powiedziane ,ze na zawsze witam piateczkowo-ostatnie porzadki swiateczne w tym domu ale bez przesady -mam 3 okna do umycia-w tym jedno myja dzieciaki i jeszcze mi źle a w nowym domku mam 18 okienek różnego kalibru ale cos mi sie obiło o uszy ,ze teściowa lubi myc okienka ja nie mialam za brudnych okien i kupilam takie specjalne chusteczki nasaczane do okien i calkiem calkiem i nawet szybko to poszlo marzy mi sie jeszcze peklowana szyneczka wlasnej roboty tylko nie wiem czy zdarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.12.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ja nie mialam za brudnych okien i kupilam takie specjalne chusteczki nasaczane do okien i calkiem calkiem i nawet szybko to poszlo marzy mi sie jeszcze peklowana szyneczka wlasnej roboty tylko nie wiem czy zdarze A u nas już sie pekluje i kiełbaska też będzie robiona już trzeci rok jak sami robimy wyroby na święta we własnej wędzarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witam! Chyba moi budowlańcy nie chcą wiechy, bo więźba skończona a wiecha nie zrobiona Chyba będę musiała zapytać? do czego do doszło.....wiechy nie ma na dachu...... i pic nie chca????? U mnie wiechy też nie zrobili, ale pić chcieli, nie mieli wyjścia i jakąś tam zbili naprawde co to sie porobiło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ja nie mialam za brudnych okien i kupilam takie specjalne chusteczki nasaczane do okien i calkiem calkiem i nawet szybko to poszlo marzy mi sie jeszcze peklowana szyneczka wlasnej roboty tylko nie wiem czy zdarze A u nas już sie pekluje i kiełbaska też będzie robiona już trzeci rok jak sami robimy wyroby na święta we własnej wędzarni wow! ja zakupy w wiekszosci juz mam zrobione...w sobote gotuje bigosik, i takie tam...zamroze i swiety spokoj bedzie w tym roku rozłozyłam wszystko w czasie...w zeszłym w wigilie padałam ze zmeczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 witam wszystkich piąteczkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts