Didi 08.12.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ja nie mialam za brudnych okien i kupilam takie specjalne chusteczki nasaczane do okien i calkiem calkiem i nawet szybko to poszlo marzy mi sie jeszcze peklowana szyneczka wlasnej roboty tylko nie wiem czy zdarze A u nas już sie pekluje i kiełbaska też będzie robiona już trzeci rok jak sami robimy wyroby na święta we własnej wędzarni wow! ja zakupy w wiekszosci juz mam zrobione...w sobote gotuje bigosik, i takie tam...zamroze i swiety spokoj bedzie w tym roku rozłozyłam wszystko w czasie...w zeszłym w wigilie padałam ze zmeczenia u nas bigosik już zrobiony porządeczki zrobione, większość światełek pozawieszane (wkoło domu), w przyszłym tygodniu robimy (a w zasadzie Mama robi) pierogi i uszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.12.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ja nie mialam za brudnych okien i kupilam takie specjalne chusteczki nasaczane do okien i calkiem calkiem i nawet szybko to poszlo marzy mi sie jeszcze peklowana szyneczka wlasnej roboty tylko nie wiem czy zdarze A u nas już sie pekluje i kiełbaska też będzie robiona już trzeci rok jak sami robimy wyroby na święta we własnej wędzarni ale fajnie wyroby własnej roboty są najlepsze, ja oczywiście bym nie umiala, ale kiedyś moi rodzice kupowali u babci na wsi świniaka i tam robili, mniam mniam ech..... zjadłabym sobie kaszaneczkę własnej roboty, albo szyneczkę wędzoną ...narobiliście mi tylko smaka dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ja nie mialam za brudnych okien i kupilam takie specjalne chusteczki nasaczane do okien i calkiem calkiem i nawet szybko to poszlo marzy mi sie jeszcze peklowana szyneczka wlasnej roboty tylko nie wiem czy zdarze A u nas już sie pekluje i kiełbaska też będzie robiona już trzeci rok jak sami robimy wyroby na święta we własnej wędzarni wow! ja zakupy w wiekszosci juz mam zrobione...w sobote gotuje bigosik, i takie tam...zamroze i swiety spokoj bedzie w tym roku rozłozyłam wszystko w czasie...w zeszłym w wigilie padałam ze zmeczenia u nas bigosik już zrobiony porządeczki zrobione, większość światełek pozawieszane (wkoło domu), w przyszłym tygodniu robimy (a w zasadzie Mama robi) pierogi i uszka swiatełka to ja w weekendzik....nie mam ich duzo... 3 choinki swiatelka przezroczyste jednokolorowe i pare gwiazdek w nocy jak swieca to wyglada jakby unosiły sie nad ziemia... i w tym roku powbijane lampiony z prawdziwym ogniem...swieczkami:) wszystko w jednym bezbarwnym kolorze - nie lubie pstrokacizny.... no i w kazdym oknie swiecznik ....tyle tylko ozdóbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.12.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ja nie mialam za brudnych okien i kupilam takie specjalne chusteczki nasaczane do okien i calkiem calkiem i nawet szybko to poszlo marzy mi sie jeszcze peklowana szyneczka wlasnej roboty tylko nie wiem czy zdarze A u nas już sie pekluje i kiełbaska też będzie robiona już trzeci rok jak sami robimy wyroby na święta we własnej wędzarni najlepsze własnej roboty moim rodzicom zachciało sie swojskich wyrobów i zakupili świnke-wczoraj córcia pół dnia pomagała babci robić kiełbaske i kaszankę(pamietam jak swego czasu zawsze musiałam pomagać ) jestem ciekawa czy bedzie jadła bo jak ostatnio zobaczyła zabita kura rosołowa -taka swojską to odechciało jej sie ulubionego rosołku-ja moge robic prawie wszystko tylko nie cierpie skrobac ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.12.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 większość światełek pozawieszane (wkoło domu), to jest moje marzenie, kto wie może za rok jak zielony nie spadnie na łeb na szyję Już nawet mam plan w głowie ułożony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 większość światełek pozawieszane (wkoło domu), to jest moje marzenie, kto wie może za rok jak zielony nie spadnie na łeb na szyję Już nawet mam plan w głowie ułożony dzióbek......a spada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.12.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 to ja po prosbie dajcie jakis przepis na ciasto do makowca....ale jest jeden waruneczek to ciasto musi zawsze wychodzic Witam, ja mam na sernik, który zawsze wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 to ja po prosbie dajcie jakis przepis na ciasto do makowca....ale jest jeden waruneczek to ciasto musi zawsze wychodzic Witam, ja mam na sernik, który zawsze wychodzi Maggie sernik to ja mam opanowany lubie taki bez spodu...zawsze jest pyszny i zawsze wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.12.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 to ja po prosbie dajcie jakis przepis na ciasto do makowca....ale jest jeden waruneczek to ciasto musi zawsze wychodzic ja nie lubię typowego makowca, ale ostatnio mama dostała przepis i zrobiła makowca z jabkami i bakaliami i to wszystko polane czekoladą, pycha i długo swieże, tylko mama teraz wyjechała i wróci w środę dopiero Ale wieczorem pójdę kwiatki podlewać to poszukam magicznego notesiku i jak będzie tam szczegółowy przepis to podeślę (niestety nieraz mama ma zapisane tylko składniki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.12.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 większość światełek pozawieszane (wkoło domu), to jest moje marzenie, kto wie może za rok jak zielony nie spadnie na łeb na szyję Już nawet mam plan w głowie ułożony dzióbek......a spada to nie wiesz , no chyba, że nie zarabia w tej walucie,ogólnie prognoza nieciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 większość światełek pozawieszane (wkoło domu), to jest moje marzenie, kto wie może za rok jak zielony nie spadnie na łeb na szyję Już nawet mam plan w głowie ułożony dzióbek......a spada to nie wiesz , no chyba, że nie zarabia w tej walucie,ogólnie prognoza nieciekawa zarabia zarabia...i wlasnie dokladnie wiem...teraz troche idzie w gore....seksafera i jakies tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.12.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ja nie mialam za brudnych okien i kupilam takie specjalne chusteczki nasaczane do okien i calkiem calkiem i nawet szybko to poszlo marzy mi sie jeszcze peklowana szyneczka wlasnej roboty tylko nie wiem czy zdarze A u nas już sie pekluje i kiełbaska też będzie robiona już trzeci rok jak sami robimy wyroby na święta we własnej wędzarni Ja robie peklowana a pozniej pieczona Wedzarni niestety nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.12.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 zarabia zarabia...i wlasnie dokladnie wiem...teraz troche idzie w gore....seksafera i jakies tam... to tylko chwilowei zresztą jakaś korekta też musi być Ostatnio czytałam bardzo ciekawy artykuł na ten temat, jak znajdę to ci podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 zarabia zarabia...i wlasnie dokladnie wiem...teraz troche idzie w gore....seksafera i jakies tam... to tylko chwilowei zresztą jakaś korekta też musi być Ostatnio czytałam bardzo ciekawy artykuł na ten temat, jak znajdę to ci podeślę ok to podeslij.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.12.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 ja nie mialam za brudnych okien i kupilam takie specjalne chusteczki nasaczane do okien i calkiem calkiem i nawet szybko to poszlo marzy mi sie jeszcze peklowana szyneczka wlasnej roboty tylko nie wiem czy zdarze A u nas już sie pekluje i kiełbaska też będzie robiona już trzeci rok jak sami robimy wyroby na święta we własnej wędzarni Ja już kiełbasę białą zrobiłem + "kiełbasowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.12.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Dziś udało mi się załatwić ziemię na działkę do obsypania budynku z zew. 30 zł/TATRA + flaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.12.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 zarabia zarabia...i wlasnie dokladnie wiem...teraz troche idzie w gore....seksafera i jakies tam... to tylko chwilowei zresztą jakaś korekta też musi być Ostatnio czytałam bardzo ciekawy artykuł na ten temat, jak znajdę to ci podeślę ok to podeslij.... szukam, szukam i nic ale dziwne, bo czytałam to na onecie, tylko nie pamietalam tytułu artykułu, spróbuję jeszcze W każdym bądż razie ciekawie był opisany stan gospodarki usa i jak na to wpływa slabnący dolar na świecie, przedstawione były opcje dalszych spadków, zachamowań i wzrostów oraz trochę z historii z której wynikało srednio co 20 pare lat kryzys doalrowy - ale jeszcze pogrzebię, przecież gdzieś tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 zarabia zarabia...i wlasnie dokladnie wiem...teraz troche idzie w gore....seksafera i jakies tam... to tylko chwilowei zresztą jakaś korekta też musi być Ostatnio czytałam bardzo ciekawy artykuł na ten temat, jak znajdę to ci podeślę ok to podeslij.... szukam, szukam i nic ale dziwne, bo czytałam to na onecie, tylko nie pamietalam tytułu artykułu, spróbuję jeszcze W każdym bądż razie ciekawie był opisany stan gospodarki usa i jak na to wpływa slabnący dolar na świecie, przedstawione były opcje dalszych spadków, zachamowań i wzrostów oraz trochę z historii z której wynikało srednio co 20 pare lat kryzys doalrowy - ale jeszcze pogrzebię, przecież gdzieś tam jest to poszperaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 no dobra....okna umyte wszystkie 13 sztuk....przerwa na kawke..... pranie sie robi......obiad gotowy...ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 08.12.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 I ja sie przywitam . Poniewaz o fachowcow teraz trudno . W jaki sposob rezerwowaliscie ekipy jesli np maja wejsc latem ale nie ma okreslonego terminu . I wiecie chodzimi tez o ceny ktore galopuja Oczywiście tylko i wyłącznie UMOWA !!! z karami oczywiście !!! u mnie w umowie kara za odstąpienie jednej ze stron wynosi 20% wartości netto umowy. Tak trzeba robic . Czy podbitki robia rowniez ci co robia dachy czy raczej wykonczeniowke . I z czego robicie podbitke bo dla mnie to tak jak z oknami fajne drewniane a i plastki potrafia byc super naszą podbitkę robili panowie, którzy robili nam dach, mamy drewnianą, kolor dobraliśmy pod kolor rynien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts