iwa-k 08.12.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witam środkowo Dalej szukam ziemi z wykopów - teraz już wiem że na samochodzie. (załadunek +przewóz) to masakryczne kwoty. Już jeżdżę po budowach i nic ja już od 3 m-cy szukam ziemi ''dobrej'' do ogrodu, żeby wyrównać teren, gdyby ktoś wiedział, gdzie można kupić to proszę o kontakt Na Liście jest namiar na gościa od piasku i ziemi na prawobrzeżu, dzwoniłaś? właściwie nie mam dostępu do listy, jak ją zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.12.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 http://biznes.onet.pl/0,1447125,wiadomosci.htmlczytaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.12.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Wygląd poprawil;i, ale nadal muszę się logować no i dalej się zacina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 mam pytanie czy ktos widział przyprawe do kawy knorra??? to jest w takim młynku jak przyprawy inne...piłam kawke...to mieszanka kardamonu i cynamonku.... jakby cos..to dajcie znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.12.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Teska, u Ciebie dziś widzę kawka z ciastem, a ja z takim budowlanym pytaniem wyjadę: Jak Ci się sprawują okna ms po paru latach użytkowania? Byłam dziś na Gdańskiej i strasznie mi się spodobały ich tytanowe w "złotym dębie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.12.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Witam poranni sobotnio i podciągam bo straaaaaaaaaaasznie spadliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 09.12.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 witam wszystkich, jeszcze tydzień i będzie dachówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.12.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.12.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 witam wszystkich, jeszcze tydzień i będzie dachówka i zobaczysz jak domek nabierze wygląd domku, aż będzie się chciało zamieszkać,............ a niestety jeszcze tyle roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 09.12.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 witam, coś puściutko dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Teska, u Ciebie dziś widzę kawka z ciastem, a ja z takim budowlanym pytaniem wyjadę: Jak Ci się sprawują okna ms po paru latach użytkowania? Byłam dziś na Gdańskiej i strasznie mi się spodobały ich tytanowe w "złotym dębie". jestem zadowolona...nic sie nie dzieje...no i mam te wlasnie tytanowe z złotym debie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 tez podciagam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.12.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Jutro wprawdzie niedziela ale jutro planowane wielkie wyrównywanie wokół fundamentów. Ziemi już nawieziono 8 TATR i jakoś jeszcze mało - reszta w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Jutro wprawdzie niedziela ale jutro planowane wielkie wyrównywanie wokół fundamentów. Ziemi już nawieziono 8 TATR i jakoś jeszcze mało - reszta w poniedziałek. taki miałes teren?? czy tak wysoko wystawiłes fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.12.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Jutro wprawdzie niedziela ale jutro planowane wielkie wyrównywanie wokół fundamentów. Ziemi już nawieziono 8 TATR i jakoś jeszcze mało - reszta w poniedziałek. taki miałes teren?? czy tak wysoko wystawiłes fundamenty Mam spadek terenu 1m na całej szerokości działki, na całej szerokości fundamentów to jakeś 60cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Jutro wprawdzie niedziela ale jutro planowane wielkie wyrównywanie wokół fundamentów. Ziemi już nawieziono 8 TATR i jakoś jeszcze mało - reszta w poniedziałek. taki miałes teren?? czy tak wysoko wystawiłes fundamenty Mam spadek terenu 1m na całej szerokości działki, na całej szerokości fundamentów to jakeś 60cm. ups....wystarczy ci tej ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 09.12.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Witam właśnie zrobiłam zdjęcia ze wszystkich stron domku tempo jest powalajace juz dawno powinien byc koniec ale i tak efekt jest fajny ja tez mam M&S tytanowe w złotym dębie z dodatkowa szyba w środku w sumie sa tam 3 szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Witam właśnie zrobiłam zdjęcia ze wszystkich stron domku tempo jest powalajace juz dawno powinien byc koniec ale i tak efekt jest fajny ja tez mam M&S tytanowe w złotym dębie z dodatkowa szyba w środku w sumie sa tam 3 szyby no dokładnie...a ja mam jeszcze antywałamaniowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Witam właśnie zrobiłam zdjęcia ze wszystkich stron domku tempo jest powalajace juz dawno powinien byc koniec ale i tak efekt jest fajny ja tez mam M&S tytanowe w złotym dębie z dodatkowa szyba w środku w sumie sa tam 3 szyby mam pytanie...drzwi gerdy masz na poludnie polnoc??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 09.12.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Witam i podciagam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts