M3 09.12.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Jutro wprawdzie niedziela ale jutro planowane wielkie wyrównywanie wokół fundamentów. Ziemi już nawieziono 8 TATR i jakoś jeszcze mało - reszta w poniedziałek. znaczy się 8 flaszek poszło? "Pęknie" 10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 09.12.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Witam właśnie zrobiłam zdjęcia ze wszystkich stron domku tempo jest powalajace juz dawno powinien byc koniec ale i tak efekt jest fajny ja tez mam M&S tytanowe w złotym dębie z dodatkowa szyba w środku w sumie sa tam 3 szyby mam pytanie...drzwi gerdy masz na poludnie polnoc??/ drzwi mam na zachód a to jakaś różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Witam właśnie zrobiłam zdjęcia ze wszystkich stron domku tempo jest powalajace juz dawno powinien byc koniec ale i tak efekt jest fajny ja tez mam M&S tytanowe w złotym dębie z dodatkowa szyba w środku w sumie sa tam 3 szyby mam pytanie...drzwi gerdy masz na poludnie polnoc??/ drzwi mam na zachód a to jakaś różnica? taa.....bo po jakims roku dwóch robia sie burchle gdzies gdzie zacieka woda i swieci słonce...a gerda ma swoich klientów delikatnie mowiac w dupie... moje beda zaraz 3 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.12.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Witam właśnie zrobiłam zdjęcia ze wszystkich stron domku tempo jest powalajace juz dawno powinien byc koniec ale i tak efekt jest fajny ja tez mam M&S tytanowe w złotym dębie z dodatkowa szyba w środku w sumie sa tam 3 szyby ładny domek na zdjęciach . Zostawiasz na zimę okna oklejone folią? Ja też myślę o trzyszybowych, przynajmniej na drzwiach tarasowych, szczególnie, że to ponad 8m2 szklenia. No i chyba szarpnę się na przesuwne. Kto takie ma? Coś mi się pamięta, że ulamach i monka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Witam właśnie zrobiłam zdjęcia ze wszystkich stron domku tempo jest powalajace juz dawno powinien byc koniec ale i tak efekt jest fajny ja tez mam M&S tytanowe w złotym dębie z dodatkowa szyba w środku w sumie sa tam 3 szyby ładny domek na zdjęciach . Zostawiasz na zimę okna oklejone folią? Ja też myślę o trzyszybowych, przynajmniej na drzwiach tarasowych, szczególnie, że to ponad 8m2 szklenia. No i chyba szarpnę się na przesuwne. Kto takie ma? Coś mi się pamięta, że ulamach i monka... ulamach....i sa swietne te drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.12.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 witam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 10.12.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Dziś udało mi się załatwić ziemię na działkę do obsypania budynku z zew. 30 zł/TATRA + flaszka Witam Tomadyna - jeśli to nie problem to poprosze namiar na ziemię. Też potrzebujemy z 10 cięzarówek a cena jest bardzo atrakcyjna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 10.12.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Witam właśnie zrobiłam zdjęcia ze wszystkich stron domku tempo jest powalajace juz dawno powinien byc koniec ale i tak efekt jest fajny ja tez mam M&S tytanowe w złotym dębie z dodatkowa szyba w środku w sumie sa tam 3 szyby ładny domek na zdjęciach . Zostawiasz na zimę okna oklejone folią? Ja też myślę o trzyszybowych, przynajmniej na drzwiach tarasowych, szczególnie, że to ponad 8m2 szklenia. No i chyba szarpnę się na przesuwne. Kto takie ma? Coś mi się pamięta, że ulamach i monka... tak sie zastanawiam nad tym .... ale chyba folia nie uszkodzi okien przy mrozie bo przy słońcu to słyszałam ze powstaja problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 10.12.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 ładny domek na zdjęciach . Zostawiasz na zimę okna oklejone folią? Ja też myślę o trzyszybowych, przynajmniej na drzwiach tarasowych, szczególnie, że to ponad 8m2 szklenia. No i chyba szarpnę się na przesuwne. Kto takie ma? Coś mi się pamięta, że ulamach i monka... ciekawe czy takie na 180cm dwuskrzydłowe też można zrobić przesuwne, czy za wąskie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.12.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Witam właśnie zrobiłam zdjęcia ze wszystkich stron domku tempo jest powalajace juz dawno powinien byc koniec ale i tak efekt jest fajny ja tez mam M&S tytanowe w złotym dębie z dodatkowa szyba w środku w sumie sa tam 3 szyby ładny domek na zdjęciach . Zostawiasz na zimę okna oklejone folią? Ja też myślę o trzyszybowych, przynajmniej na drzwiach tarasowych, szczególnie, że to ponad 8m2 szklenia. No i chyba szarpnę się na przesuwne. Kto takie ma? Coś mi się pamięta, że ulamach i monka... Dobrze ci się pamięta witam w słoneczną niedzielę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.12.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 ładny domek na zdjęciach . Zostawiasz na zimę okna oklejone folią? Ja też myślę o trzyszybowych, przynajmniej na drzwiach tarasowych, szczególnie, że to ponad 8m2 szklenia. No i chyba szarpnę się na przesuwne. Kto takie ma? Coś mi się pamięta, że ulamach i monka... ciekawe czy takie na 180cm dwuskrzydłowe też można zrobić przesuwne, czy za wąskie?? Kiedyś w wątku o oknach jareko coś pisał na ten temat. U nas jest szerokość 200 cm i podobno to minimalna szerokość, przy mniejszej drzwi będą niewygodne w użytkowaniu, dlatego że skrzydło bedzie za lekkie i przy przesuwaniu bedzie się kolebotało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 10.12.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Kiedyś w wątku o oknach jareko coś pisał na ten temat. U nas jest szerokość 200 cm i podobno to minimalna szerokość, przy mniejszej drzwi będą niewygodne w użytkowaniu, dlatego że skrzydło bedzie za lekkie i przy przesuwaniu bedzie się kolebotało tak myślałam, ale łudziłam się, że może... można. No cóż zostanie przy podwójnych z ruchomym słupkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 10.12.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Witam wszystkich dzióbek, my mamy szerokość otworu drzwiowego 200 cm i też zastanawialiśmy się nad przesuwnymi (mię się tak marzyło ), ale potem doradzono nam, ze to i technicznie niebardzo i wąsko. Sprawdziłam na żywo i rzeczywiście, nie po to robimy taaakie szerokie drzwi na taras/ogród, żeby potem przez metrowy otwór się przeciskać . A tak, otworzy się oba skrzydła i fiu, fiu ... Chociaż do wstawienia okien, to jeszcze daleko (wiosna) i teoretycznie wszystko się zdarzyć może, ja tą decyzją jestem usatysfakcjonowana. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 10.12.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 trochę podciągnę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 10.12.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Witam, ja też podciagnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.12.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Dziś udało mi się załatwić ziemię na działkę do obsypania budynku z zew. 30 zł/TATRA + flaszka Witam Tomadyna - jeśli to nie problem to poprosze namiar na ziemię. Też potrzebujemy z 10 cięzarówek a cena jest bardzo atrakcyjna. Pozdrawiam. Tomadyna, ja też poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.12.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.12.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 ładny domek na zdjęciach . Zostawiasz na zimę okna oklejone folią? Ja też myślę o trzyszybowych, przynajmniej na drzwiach tarasowych, szczególnie, że to ponad 8m2 szklenia. No i chyba szarpnę się na przesuwne. Kto takie ma? Coś mi się pamięta, że ulamach i monka... ciekawe czy takie na 180cm dwuskrzydłowe też można zrobić przesuwne, czy za wąskie?? Kiedyś w wątku o oknach jareko coś pisał na ten temat. U nas jest szerokość 200 cm i podobno to minimalna szerokość, przy mniejszej drzwi będą niewygodne w użytkowaniu, dlatego że skrzydło bedzie za lekkie i przy przesuwaniu bedzie się kolebotało Witam niedzielnie, u mnie 360cm i mam do wyboru - podzielić na 3x120cm ze środkowym skrzydłem przesuwnym albo 4x90cm z dwoma środkowymi skrzydłami rozwieralnymi z ruchomym słupkiem. monka, czy u Ciebie są okna z pcv czy drewniane, bo z daleka nie widać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.12.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 a dziś na spacerze w lesie znaleźliśmy podgrzybki, kanię i mnóstwo jagód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.12.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 monka, czy u Ciebie są okna z pcv czy drewniane, bo z daleka nie widać ? pcv - schuco, trzeba było skręcić i sprawdzić naocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts