monka 11.12.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 przepis na kawkę: 1l wody gotującej+1.5 łyżki kawy mielonej +miód 1 łyżeczkę (chyba,że luibimy słodszą to więcej)+szczypta cynamon+szczypta kardamon,imbir mielony i 3-4 szt.gożdzików, gotujemy 3 min. Można pić z mlekiem, ale smakuje także bez bo jest bardzo delikatna, i najważniejsze można pić i 3 dziennie nie szkodzi, nie podnosi ciśnienia wypróbuję, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandusia 11.12.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Później chwilę przerwy, i jak zima pozwoli to chcemy wstawiać okna i działać żeby latem już zamieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 11.12.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 pandusia witaj w grupiewitam także wszystkich poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.12.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Dziekuję za powitanie,i poradę. My się budujemy w Mierzynie przy Rolniczej to jest w kierunku Stobna a w którym miejscu Pandusia? w połowie Rolniczej może? tam są teraz 3 domki moja znajoma tam mieszka ja też przy Rolniczej . Wjeżdżając od Mierzyńskiej , w Rolniczą, mijam po lewej dom z dwuspadowym dachem i dwa domy w budowie, a po prawej duży oliwkowy DOM i skręt w lewo i ... jest moj dom w budowie , a ty chyba jeszcze prosto, prosto - dobrze kojarzę ? Nie wiem jak długa jest Rolnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 11.12.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 tomadyna sympatyczny ten wasz psiak, my pozostaliśmy przy decyzji kupna mastifa tybetańskiego, już zamówiony czekamy, aż pieski sie urodzą, kupujemy w tej hodowlihttp://www.mastiftybetanski.com/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.12.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 [ja też przy Rolniczej . Wjeżdżając od Mierzyńskiej , w Rolniczą, mijam po lewej dom z dwuspadowym dachem i dwa domy w budowie, a po prawej duży oliwkowy DOM i skręt w lewo i ... jest moj dom w budowie , a ty chyba jeszcze prosto, prosto - dobrze kojarzę ? Nie wiem jak długa jest Rolnicza martelia to ta uliczka gdzie odwiedziliście Tomka jak szukaliście wykonawcy pandusia trzymam kciuki za wykonanie planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandusia 11.12.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Dziekuję za powitanie,i poradę. My się budujemy w Mierzynie przy Rolniczej to jest w kierunku Stobna a w którym miejscu Pandusia? w połowie Rolniczej może? tam są teraz 3 domki moja znajoma tam mieszka ja też przy Rolniczej . Wjeżdżając od Mierzyńskiej , w Rolniczą, mijam po lewej dom z dwuspadowym dachem i dwa domy w budowie, a po prawej duży oliwkowy DOM i skręt w lewo i ... jest moj dom w budowie , a ty chyba jeszcze prosto, prosto - dobrze kojarzę ? Nie wiem jak długa jest Rolnicza Tak trochę dalej, mój to parterowy przy takim wybudowanym z żółtą elewacją i dachem 2 spadowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandusia 11.12.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Nasza jest parterówka trochę dalej , przy takim 2 spadowym z żółtą elewacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.12.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Nasza jest parterówka trochę dalej , przy takim 2 spadowym z żółtą elewacją to już wszystko wiem . Powodzenia w budowaniu dla wszystkich i dla siebie też. Nie wiem jak u Was, ale u mnie ekipa po sobie pięknie posprzątała, pozamiatała domek, poukładała palety, wywiozła śmieci. Naprawdę wybór wykonawcy to był strzał w dziesiątkę i jak ktoś napisał na liście : to była czysta przyjemność z nim budować. Mam nadzieję, że równie dobre decyzje podejmiemy przy następnych etapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.12.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Witam serdecznie grupę szczecińską jestem nowym forumowiczem.Budujemy razem z mężem domek w Mierzynie, kończymy dach i zastawiamy stan surowy otwarty do wiosny.Ale już teraz musimy podjąc wiele decyzji w sprawach wykończeniowych .Dlatego proszę o radę osoby posiadające ogrzewanie kominkowe z systemem DPG. Czy można również doprowadzić nadmuch powietrza do garażu. Może ktoś z Państwa ma takie rozwiązanie i jak sie sprawdza. Mnie odradzono, że bedzie czuć w domu zapachami z garażu, a chciałam coś takiego zastosować u siebie.Mam także pytanie w sprawie okien tytanowych z firmy M&S, czy okna z 3 szybami to tzw.P4 antywłamaniowe. ps.doczytałam się na temat kawy z przyprawą Knorr.Ja mam swój przepis na taką kawę, bardzo chętnie podam, gdyż jest pyszna i zdrowsza bo gotowana. ta przyprawa jest kamisa, pomyliło mi sie. mam dgp doprowadzone az do garazu i nie mam zadnych zapachów z garazu, pale juz 3 sezon.W gazrazu jest najzimniej,strasznie dlugi przewod...ale temperaturka oscyyluje miedzy 5 -10 st.jak na garaz wystarczy. mam takowe okna i szyby....jak narazie wszystko jest ok szyb jest chyba 4...ale nie pamietam witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.12.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Buźka nr 2 Gostek jest rasy American Staffordshire Terrier http://tomek.xcomp.pl/photos/dom/Gostek2.JPG alez ziewanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandusia 11.12.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Dobra ekipa to sukces, a to może górale Krzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.12.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Dobra ekipa to sukces, a to może górale Krzak oni widac wszedzie znani:) co gorale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.12.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Dobra ekipa to sukces, a to może górale Krzak tak a u ciebie - kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 11.12.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 tomadyna sympatyczny ten wasz psiak, my pozostaliśmy przy decyzji kupna mastifa tybetańskiego, już zamówiony czekamy, aż pieski sie urodzą, kupujemy w tej hodowli http://www.mastiftybetanski.com/index.html Fajne psiaki, kiedyś je nawet rozważaliśmy, a widziałaś je ON-line ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.12.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Tomek a dlaczego Amstaff?? my mielismy Bullterierka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 11.12.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Tomek a dlaczego Amstaff?? my mielismy Bullterierka... Bo kiedyś mieliśmy "Amstaff-a" i jesteśmy zakochani w tych psiakach. Od dawna wiedzieliśmy że będziemy mieć, to tylko była kwestia czasu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.12.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 tomadyna, masz kontakt do tego atrakcyjnego (cenowo ) koparkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.12.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 pytanko : czy pod dachówką macie folię paroprzepuszczalną czy pełne deskowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.12.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 folię - membranę, a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts