delf 11.12.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Macie może pojęcie ile teraz płaci się za układanie kostki granitowej? Acha i jeszcze proszę o polecenie jakiejś roślinki do łazienki, najlepiej a'la drzewko, które można formowac, nie takie jęzory jak w podstawówkach stały witam z domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 11.12.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Dobra ekipa to sukces, a to może górale Krzak tak a u ciebie - kto ? Cześć dla wszystkich, Dziewczyny a możecie podać namiary na te dobre ekipy - planujemy rozpocząć w kwietniu 2007 więc chetnie bysmy z nimi porozmawiali nt. ewentualnej współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 11.12.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 folię - membranę, a Ty? mam folię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 11.12.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 tomadyna sympatyczny ten wasz psiak, my pozostaliśmy przy decyzji kupna mastifa tybetańskiego, już zamówiony czekamy, aż pieski sie urodzą, kupujemy w tej hodowli http://www.mastiftybetanski.com/index.html Fajne psiaki, kiedyś je nawet rozważaliśmy, a widziałaś je ON-line ?? tak, odwiedziliśmy hodowlę,dzieci mogly się pobawić z pieskami na dworze,właściciele zaprosili nas do domu,więc mogliśmy przekonać się jak psiaki zachowuą się w pomieszczeniach- wizyta ta nie rozczarowała mnie, a wręcz upewniła co do dobrego wyboru psa dla naszej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 11.12.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Macie może pojęcie ile teraz płaci się za układanie kostki granitowej? Acha i jeszcze proszę o polecenie jakiejś roślinki do łazienki, najlepiej a'la drzewko, które można formowac, nie takie jęzory jak w podstawówkach stały witam z domku ja w piątek dostałam ofertę 45zł/m2 kostki ok. 10-10 cm i 75zł/m2 tej drobnej czyli tej, z której wychodzi 7,5 m2 z 1 tony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 11.12.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Macie może pojęcie ile teraz płaci się za układanie kostki granitowej? Acha i jeszcze proszę o polecenie jakiejś roślinki do łazienki, najlepiej a'la drzewko, które można formowac, nie takie jęzory jak w podstawówkach stały witam z domku ja w piątek dostałam ofertę 45zł/m2 kostki ok. 10-10 cm i 75zł/m2 tej drobnej czyli tej, z której wychodzi 7,5 m2 z 1 tony dostałas reklamę do domu? Bo ja tak, chce 60 zł i nie mówił za jaka kostkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 12.12.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam wtorkowo. Podobno ENEA ma mi jutro założyć licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.12.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 pozdrawiam wtorkowo! tomadyna - piesek bardzo fajny witam "nowych" i "starych" Grupowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.12.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam serdecznie grupę szczecińską jestem nowym forumowiczem.Budujemy razem z mężem domek w Mierzynie, kończymy dach i zastawiamy stan surowy otwarty do wiosny.Ale już teraz musimy podjąc wiele decyzji w sprawach wykończeniowych .Dlatego proszę o radę osoby posiadające ogrzewanie kominkowe z systemem DPG. Czy można również doprowadzić nadmuch powietrza do garażu. Może ktoś z Państwa ma takie rozwiązanie i jak sie sprawdza. Mnie odradzono, że bedzie czuć w domu zapachami z garażu, a chciałam coś takiego zastosować u siebie.Mam także pytanie w sprawie okien tytanowych z firmy M&S, czy okna z 3 szybami to tzw.P4 antywłamaniowe. ps.doczytałam się na temat kawy z przyprawą Knorr.Ja mam swój przepis na taką kawę, bardzo chętnie podam, gdyż jest pyszna i zdrowsza bo gotowana. Napisz pandusia co cię pchnęło do tak desperackiej decyzji, żeby kotłownię w salonie ulokować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.12.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Buźka nr 1 http://tomek.xcomp.pl/photos/dom/Gostek1.JPG Ale on piekny No wiesz.... Właściciel to jest piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.12.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam wszystkich Czy moze ktos z was ma namiary na tani transport ciazarowka z naczepa niskopodwoziowa ( z najazdami do koparek etz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.12.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam wszystkich Czy moze ktos z was ma namiary na tani transport ciazarowka z naczepa niskopodwoziowa ( z najazdami do koparek etz ) takie sprawy to chyba kombi cos wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.12.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam wszystkich Czy moze ktos z was ma namiary na tani transport ciazarowka z naczepa niskopodwoziowa ( z najazdami do koparek etz ) takie sprawy to chyba kombi cos wie Nie masz do niego meila bo przekopywac sie przez caly watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.12.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Bodekku, kopę lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.12.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam grupkę Wczoraj mnie rozłożyło totalnie, na szczęście dzisiaj dużo lepiej Niestety niunia ma zapalenie zatok i znów antybiotyk Przez przedszkole poznam chyba wszystkie choroby z którymi nigdy nie mialam doczynienia, poza ospą, a teraz zatoki, angina, oskrzela.....i co jeszcze niunie dopadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 12.12.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Macie może pojęcie ile teraz płaci się za układanie kostki granitowej? Acha i jeszcze proszę o polecenie jakiejś roślinki do łazienki, najlepiej a'la drzewko, które można formowac, nie takie jęzory jak w podstawówkach stały witam z domku ja w piątek dostałam ofertę 45zł/m2 kostki ok. 10-10 cm i 75zł/m2 tej drobnej czyli tej, z której wychodzi 7,5 m2 z 1 tony dostałas reklamę do domu? Bo ja tak, chce 60 zł i nie mówił za jaka kostkę... nie rozmawiałam z gościem osobiście, polecił mi go nasz wykonawca domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.12.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam grupkę Wczoraj mnie rozłożyło totalnie, na szczęście dzisiaj dużo lepiej Niestety niunia ma zapalenie zatok i znów antybiotyk Przez przedszkole poznam chyba wszystkie choroby z którymi nigdy nie mialam doczynienia, poza ospą, a teraz zatoki, angina, oskrzela.....i co jeszcze niunie dopadnie spróbuj szczepionki Ribomunyl, podaje się ją w odstępach przez pół roku; za mną 3 dawki i pierwsze ciągłe 3 tygodnie w przedszkolu; do tego codzienna dawka tranu i jakoś leci; wprawdzie mały ciągle pokasłuje i pociaga nosem, ale nic więcej sie z tego nie wykluwa. naprawdę polecam ren Ribomunyl, drogi, ale zdaje sie, że skuteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 12.12.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam grupkę Wczoraj mnie rozłożyło totalnie, na szczęście dzisiaj dużo lepiej Niestety niunia ma zapalenie zatok i znów antybiotyk Przez przedszkole poznam chyba wszystkie choroby z którymi nigdy nie mialam doczynienia, poza ospą, a teraz zatoki, angina, oskrzela.....i co jeszcze niunie dopadnie to współczuję, może warto małej podawać jakieś środki uodparniająco-wzmacniające i po każdej chorobie przetrzymać jakiś czas w domu, aż organizm dziecka po antybiotykach wzmocni się; moje dziecko po każdej infekcji przez 2 tygodnie trzymam z dala od dzieci, nie chodzę w miejsca zaludnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 12.12.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam grupkę Wczoraj mnie rozłożyło totalnie, na szczęście dzisiaj dużo lepiej Niestety niunia ma zapalenie zatok i znów antybiotyk Przez przedszkole poznam chyba wszystkie choroby z którymi nigdy nie mialam doczynienia, poza ospą, a teraz zatoki, angina, oskrzela.....i co jeszcze niunie dopadnie spróbuj szczepionki Ribomunyl, podaje się ją w odstępach przez pół roku; za mną 3 dawki i pierwsze ciągłe 3 tygodnie w przedszkolu; do tego codzienna dawka tranu i jakoś leci; wprawdzie mały ciągle pokasłuje i pociaga nosem, ale nic więcej sie z tego nie wykluwa. naprawdę polecam ren Ribomunyl, drogi, ale zdaje sie, że skuteczny. ta szczepionka to dobry pomysł, do tego tran, są preparaty wit.C-wapń-cynk można podawać profilaktycznie, moja starsza córka ma w formie cukierków bierze systematycznie i narazie zdrowa, co jest dla mnie czymś nowym, bo co roku jesienią chodziła zakatarzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 12.12.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 delf czy mogłabyś podać mi numer tego pana od ziemi na prawobrzeżu, który jest na liście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts