Teska 12.12.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 chyba słabsze....ja jako dziecko biegałam po pdwórku, jadło sie chleb moczony woda z kranu i sypanym cukrem...i wcale nie chorowałam...hmmm fajne były czasy teraz co trzecie ma alergie, a ja robiłam chleb moczony w wodzie i na patelnie - super Ajak tam druga połowa, przyjechała Mój miał dzisiaj lecieć, ale wczoraj dzwoni czemu jeszcze nie dostał numeru lotu a tu niespodzianka, oni całkiem zapomnieli o nim i zostaje tydzień dlużej w następny wtorek, a że mu płacą tak samo czy w domu czy na lądzie to niech zapominają częściej Trochę mi szkoda było jego zmiennika, ale ponoć wolny strzelec, bez żadnych zobowiazań, co zarobi to przejeżdzi po świecie to nic mu się nie stanie bedzie 23 grudnia..... leci z argentyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 12.12.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 witajcie witam nowych i tych troszke "starszych" i tych całiiem " starych" też a ja własnie zostałam sama tak malutko zabrakło do Świat ale ... wczoraj zrobiłam prawdziwa Wigilie z uszkami barszczem i .... prezentami dzieci były zachwycone ze tak szybko w tym roku..... ale juz mam z głowy a 24,12 posiedzę sobie z kolezanką która jest w takiej samej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.12.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam, oj niełatwo być żoną marynarza. Pamiętam, jak pływał mój Tata, najsmutniej było właśnie na święta. A teraz na emeryturze ciągnie go ... na jacht Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.12.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 witajcie witam nowych i tych troszke "starszych" i tych całiiem " starych" też a ja własnie zostałam sama tak malutko zabrakło do Świat ale ... wczoraj zrobiłam prawdziwa Wigilie z uszkami barszczem i .... prezentami dzieci były zachwycone ze tak szybko w tym roku..... ale juz mam z głowy a 24,12 posiedzę sobie z kolezanką która jest w takiej samej sytuacji pojechał??? moj w zeszłym roku pojechał tydzien przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.12.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam, oj niełatwo być żoną marynarza. Pamiętam, jak pływał mój Tata, najsmutniej było właśnie na święta. A teraz na emeryturze ciągnie go ... na jacht zostało coś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 12.12.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 witajcie witam nowych i tych troszke "starszych" i tych całiiem " starych" też a ja własnie zostałam sama tak malutko zabrakło do Świat ale ... wczoraj zrobiłam prawdziwa Wigilie z uszkami barszczem i .... prezentami dzieci były zachwycone ze tak szybko w tym roku..... ale juz mam z głowy a 24,12 posiedzę sobie z kolezanką która jest w takiej samej sytuacji pojechał??? moj w zeszłym roku pojechał tydzien przed to tak właśnie jest , mój w zeszłym roku przyjechał 22,12 a w tym pojechał taka praca .... widziały gały co braly.... pretensje do konia koń ma duzy łeb posłucha tak moja babcia mawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 12.12.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 pytanko : czy pod dachówką macie folię paroprzepuszczalną czy pełne deskowanie ? my mamy folię ja mam folie ale moja kolezanka mo i jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.12.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 witajcie witam nowych i tych troszke "starszych" i tych całiiem " starych" też a ja własnie zostałam sama tak malutko zabrakło do Świat ale ... wczoraj zrobiłam prawdziwa Wigilie z uszkami barszczem i .... prezentami dzieci były zachwycone ze tak szybko w tym roku..... ale juz mam z głowy a 24,12 posiedzę sobie z kolezanką która jest w takiej samej sytuacji pojechał??? moj w zeszłym roku pojechał tydzien przed to tak właśnie jest , mój w zeszłym roku przyjechał 22,12 a w tym pojechał taka praca .... widziały gały co braly.... pretensje do konia koń ma duzy łeb posłucha tak moja babcia mawiała dokładnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.12.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam grupkę Wczoraj mnie rozłożyło totalnie, na szczęście dzisiaj dużo lepiej Niestety niunia ma zapalenie zatok i znów antybiotyk Przez przedszkole poznam chyba wszystkie choroby z którymi nigdy nie mialam doczynienia, poza ospą, a teraz zatoki, angina, oskrzela.....i co jeszcze niunie dopadnie a ja mam ostre zapalenie gardła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 12.12.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam wszystkichFajnie, że niektórym się mój "gargamel" podobał. Ale to oczywiście rzecz gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 12.12.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Prosze o podpowiedż w sprawie przyłączy do domu. Jak to jest czy kabel WLZ doprowadzajacy prad do domu to tak po prostu sie zasypuje, czy ktoś to musi obejrzec wcześniej?? Coś mi sie o uszy obiło, że geodeta musi sprawdzić czy rzedne zgodnie z projektem?Czy to się wpisuje do dziennika budowy? Czy to samo dotyczy przyłączy kanalizacyjnych, mam juz zrobione i zasypane - upss.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 12.12.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Tomadyna - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.12.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 witajcie witam nowych i tych troszke "starszych" i tych całiiem " starych" też a ja własnie zostałam sama tak malutko zabrakło do Świat ale ... wczoraj zrobiłam prawdziwa Wigilie z uszkami barszczem i .... prezentami dzieci były zachwycone ze tak szybko w tym roku..... ale juz mam z głowy a 24,12 posiedzę sobie z kolezanką która jest w takiej samej sytuacji Witam w "Klubie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.12.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam grupkę Wczoraj mnie rozłożyło totalnie, na szczęście dzisiaj dużo lepiej Niestety niunia ma zapalenie zatok i znów antybiotyk Przez przedszkole poznam chyba wszystkie choroby z którymi nigdy nie mialam doczynienia, poza ospą, a teraz zatoki, angina, oskrzela.....i co jeszcze niunie dopadnie a ja mam ostre zapalenie gardła Trzymaj się Didi, to juz końcówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.12.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam grupkę Wczoraj mnie rozłożyło totalnie, na szczęście dzisiaj dużo lepiej Niestety niunia ma zapalenie zatok i znów antybiotyk Przez przedszkole poznam chyba wszystkie choroby z którymi nigdy nie mialam doczynienia, poza ospą, a teraz zatoki, angina, oskrzela.....i co jeszcze niunie dopadnie a ja mam ostre zapalenie gardła Didi . Pewnie nie obejdzie się bez antybiotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.12.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Pytanie do wszystkich, którzy mają pewne etapy za sobą.Ile płaciliście za wykonanie podbitki, ile za ocieplenie poddasza wełną + sufity (i i ewentualnie ścianki kolankowe) z płyt gipsowo - kartonowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.12.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam grupkę Wczoraj mnie rozłożyło totalnie, na szczęście dzisiaj dużo lepiej Niestety niunia ma zapalenie zatok i znów antybiotyk Przez przedszkole poznam chyba wszystkie choroby z którymi nigdy nie mialam doczynienia, poza ospą, a teraz zatoki, angina, oskrzela.....i co jeszcze niunie dopadnie a ja mam ostre zapalenie gardła kup sobie Tantum Verde w sprayu lub płynie - poczujesz różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 12.12.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 pytanko : czy pod dachówką macie folię paroprzepuszczalną czy pełne deskowanie ? my mamy folię my takze mamy folie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 12.12.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 witajcie witam nowych i tych troszke "starszych" i tych całiiem " starych" też a ja własnie zostałam sama tak malutko zabrakło do Świat ale ... wczoraj zrobiłam prawdziwa Wigilie z uszkami barszczem i .... prezentami dzieci były zachwycone ze tak szybko w tym roku..... ale juz mam z głowy a 24,12 posiedzę sobie z kolezanką która jest w takiej samej sytuacji Witam w "Klubie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.12.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Prosze o podpowiedż w sprawie przyłączy do domu. Jak to jest czy kabel WLZ doprowadzajacy prad do domu to tak po prostu sie zasypuje, czy ktoś to musi obejrzec wcześniej?? Coś mi sie o uszy obiło, że geodeta musi sprawdzić czy rzedne zgodnie z projektem?Czy to się wpisuje do dziennika budowy? Czy to samo dotyczy przyłączy kanalizacyjnych, mam juz zrobione i zasypane - upss. Pozdrawiam To zależy głównie od Twojego geodety. On ma się pod tym podpisać, że wykonano zgodnie z projektem, zinwentaryzować stan faktyczny i uaktualnić zasoby kartograficzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts