Klaus 12.12.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam grupkę Wczoraj mnie rozłożyło totalnie, na szczęście dzisiaj dużo lepiej Niestety niunia ma zapalenie zatok i znów antybiotyk Przez przedszkole poznam chyba wszystkie choroby z którymi nigdy nie mialam doczynienia, poza ospą, a teraz zatoki, angina, oskrzela.....i co jeszcze niunie dopadnie a ja mam ostre zapalenie gardła kup sobie Tantum Verde w sprayu lub płynie - poczujesz różnicę To żart czy porada lekarska na serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 12.12.2006 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam Grupę,Przepraszam, że "truje" kolejny raz: spisywaliście umowę ze swoim projektantem? Czy umawialiście się "na gębę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.12.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Bodekku, kopę lat! ja rowniez sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.12.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam wszystkich Czy moze ktos z was ma namiary na tani transport ciazarowka z naczepa niskopodwoziowa ( z najazdami do koparek etz ) takie sprawy to chyba kombi cos wie Nie masz do niego meila bo przekopywac sie przez caly watek nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.12.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 pozdrawiam srodkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.12.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam Grupę, Przepraszam, że "truje" kolejny raz: spisywaliście umowę ze swoim projektantem? Czy umawialiście się "na gębę"? u mnie było na gebe.....ale wszystko było oki....niecałe dwa tygodnie czekałam na papiery łacznie z pozwoleniem na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.12.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 witam srodkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.12.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 I ja tez witam Didi trzymaj sie teraz jest taka pogoda ze latwo sie przeziebic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.12.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam Grupę, Przepraszam, że "truje" kolejny raz: spisywaliście umowę ze swoim projektantem? Czy umawialiście się "na gębę"? Witam środowo, ja też "na gębę", tak jak z geodetą i wykonawcami przyłączy - umowy pisemne zawarłam z kierownikiem budowy i wykonawcą stanu surowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 13.12.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 WitamDzięki Klaus, juz wszystko wiem/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 13.12.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam wszystkich NOWYCH i STARYCH! ale spadlismy... dzis troche luzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.12.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam wszystkich NOWYCH i STARYCH! ale spadlismy... dzis troche luzu... Luzu ....u mnie niestety brak jest co robic a czuje ze juz na na resztkach sil lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.12.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Myslalam budowac z BK a moj wykonawca twierdzi ze ytong jest najlepszy Czy tak jest napewno (czy nie jest przereklamowany ) i jak z kosztami czy nie pojde z torbami . U nas w grupie ktos budowal z ytonga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 13.12.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 witam wszystkich, ja też jestem chora Biorę antybiotyk i odpoczywam. Przy tym w jakim tempie żyłam ostatnio, ten tydzień na zwolnieniu powoduje u mnie wyrzuty sumienia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.12.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Myslalam budowac z BK a moj wykonawca twierdzi ze ytong jest najlepszy Czy tak jest napewno (czy nie jest przereklamowany ) i jak z kosztami czy nie pojde z torbami . U nas w grupie ktos budowal z ytonga A moja architekt powiedziała że każdy BK tylko nie Ytong Ja się nastawiam na Solbet Kujawski bo rurka nie ma dobrej opinii co do trzymania wymiarów (zresztą właścicielem rurki jest obecnie Xella - właściciel marki Ytong), a ja chcę kłaść na klej więc potrzebuję równy. Proszę jak różne sa opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.12.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam grupkę Wczoraj mnie rozłożyło totalnie, na szczęście dzisiaj dużo lepiej Niestety niunia ma zapalenie zatok i znów antybiotyk Przez przedszkole poznam chyba wszystkie choroby z którymi nigdy nie mialam doczynienia, poza ospą, a teraz zatoki, angina, oskrzela.....i co jeszcze niunie dopadnie a ja mam ostre zapalenie gardła Didi . Pewnie nie obejdzie się bez antybiotyku. no dostałam na szczęście to już 36 tydzień więc gdyby co to już jestem w terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.12.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Didi . Pewnie nie obejdzie się bez antybiotyku. no dostałam na szczęście to już 36 tydzień więc gdyby co to już jestem w terminie to już niedługo , pewnie zakupy już zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.12.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam grupkę Wczoraj mnie rozłożyło totalnie, na szczęście dzisiaj dużo lepiej Niestety niunia ma zapalenie zatok i znów antybiotyk Przez przedszkole poznam chyba wszystkie choroby z którymi nigdy nie mialam doczynienia, poza ospą, a teraz zatoki, angina, oskrzela.....i co jeszcze niunie dopadnie a ja mam ostre zapalenie gardła kup sobie Tantum Verde w sprayu lub płynie - poczujesz różnicę nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.12.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.12.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Myslalam budowac z BK a moj wykonawca twierdzi ze ytong jest najlepszy Czy tak jest napewno (czy nie jest przereklamowany ) i jak z kosztami czy nie pojde z torbami . U nas w grupie ktos budowal z ytonga A moja architekt powiedziała że każdy BK tylko nie Ytong Ja się nastawiam na Solbet Kujawski bo rurka nie ma dobrej opinii co do trzymania wymiarów (zresztą właścicielem rurki jest obecnie Xella - właściciel marki Ytong), a ja chcę kłaść na klej więc potrzebuję równy. Ja tez slyszalam ze rurka jest niezbyt dokladna a chwalono solbet a orientowales sie jaka jest roznica w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts