bryta 13.12.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam grupkę Wczoraj mnie rozłożyło totalnie, na szczęście dzisiaj dużo lepiej Niestety niunia ma zapalenie zatok i znów antybiotyk Przez przedszkole poznam chyba wszystkie choroby z którymi nigdy nie mialam doczynienia, poza ospą, a teraz zatoki, angina, oskrzela.....i co jeszcze niunie dopadnie a ja mam ostre zapalenie gardła kup sobie Tantum Verde w sprayu lub płynie - poczujesz różnicę nie pomaga Biedna jestes tak malo Ci zostalo a tu choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.12.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Zapomniałem się przywitać i zameldować że ENEA zamontowała mi dziś licznik - więc mam już prąd na działce I jeszcze z wożeniem ziemi tak się rozpędzili że tyle mi nawieźli że nie wiem co ja teraz z tym zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.12.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Didi . Pewnie nie obejdzie się bez antybiotyku. no dostałam na szczęście to już 36 tydzień więc gdyby co to już jestem w terminie to już niedługo , pewnie zakupy już zrobione tylko część, ale wczoraj mój mąż zrobił sam zakupy (oczywiście miał listę) i muszę powiedzieć, żekupił to co chciałam jednym słowem się dobrze spisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.12.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Zapomniałem się przywitać i zameldować że ENEA zamontowała mi dziś licznik - więc mam już prąd na działce I jeszcze z wożeniem ziemi tak się rozpędzili że tyle mi nawieźli że nie wiem co ja teraz z tym zrobię a mówią, że od przybytku głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.12.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam grupkę Wczoraj mnie rozłożyło totalnie, na szczęście dzisiaj dużo lepiej Niestety niunia ma zapalenie zatok i znów antybiotyk Przez przedszkole poznam chyba wszystkie choroby z którymi nigdy nie mialam doczynienia, poza ospą, a teraz zatoki, angina, oskrzela.....i co jeszcze niunie dopadnie a ja mam ostre zapalenie gardła Didi . Pewnie nie obejdzie się bez antybiotyku. no dostałam na szczęście to już 36 tydzień więc gdyby co to już jestem w terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 13.12.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Czy kto wie jak długo ważne sš odbiory (badanie wody, kominiarski itd.)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.12.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam grupkę Wczoraj mnie rozłożyło totalnie, na szczęście dzisiaj dużo lepiej Niestety niunia ma zapalenie zatok i znów antybiotyk Przez przedszkole poznam chyba wszystkie choroby z którymi nigdy nie mialam doczynienia, poza ospą, a teraz zatoki, angina, oskrzela.....i co jeszcze niunie dopadnie a ja mam ostre zapalenie gardła kup sobie Tantum Verde w sprayu lub płynie - poczujesz różnicę To żart czy porada lekarska na serio? jestem śmiertelnie poważny, jeśli chodzi o sprawy zawodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.12.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Didi . Pewnie nie obejdzie się bez antybiotyku. no dostałam na szczęście to już 36 tydzień więc gdyby co to już jestem w terminie to już niedługo , pewnie zakupy już zrobione tylko część, ale wczoraj mój mąż zrobił sam zakupy (oczywiście miał listę) i muszę powiedzieć, żekupił to co chciałam jednym słowem się dobrze spisał no nie rozumiem... to niby tatusiowie nie potrafią zakupów zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 13.12.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Didi . Pewnie nie obejdzie się bez antybiotyku. no dostałam na szczęście to już 36 tydzień więc gdyby co to już jestem w terminie to już niedługo , pewnie zakupy już zrobione tylko część, ale wczoraj mój mąż zrobił sam zakupy (oczywiście miał listę) i muszę powiedzieć, żekupił to co chciałam jednym słowem się dobrze spisał no nie rozumiem... to niby tatusiowie nie potrafią zakupów zrobić??? Właśnie - moje córki wolą chodzić na zakupy ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.12.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Didi . Pewnie nie obejdzie się bez antybiotyku. no dostałam na szczęście to już 36 tydzień więc gdyby co to już jestem w terminie to już niedługo , pewnie zakupy już zrobione tylko część, ale wczoraj mój mąż zrobił sam zakupy (oczywiście miał listę) i muszę powiedzieć, żekupił to co chciałam jednym słowem się dobrze spisał no nie rozumiem... to niby tatusiowie nie potrafią zakupów zrobić??? Właśnie - moje córki wolą chodzić na zakupy ze mną. A moze tata lepiej sponsoruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.12.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Didi . Pewnie nie obejdzie się bez antybiotyku. no dostałam na szczęście to już 36 tydzień więc gdyby co to już jestem w terminie to już niedługo , pewnie zakupy już zrobione tylko część, ale wczoraj mój mąż zrobił sam zakupy (oczywiście miał listę) i muszę powiedzieć, żekupił to co chciałam jednym słowem się dobrze spisał no nie rozumiem... to niby tatusiowie nie potrafią zakupów zrobić??? ajak nazwać to, że nie ta woda kupiona (ja bardzo lubię Kingę, a mąż kupił dziś jakąś inną) albo kupi nie ten ser (ja lubię królewski a nie jakiś dąbrowski) no więc to nie są dobrze zrobione zakupy ale dzis nie mam siły robić wymówek tym bardziej, że wiem, dlaczego tak kupił, bo.......w wędzarni dochodziły boczki i szynki i się spieszył, by im się krzywda nie stała PS. SĄ PYSZNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 13.12.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam Grupę, Przepraszam, że "truje" kolejny raz: spisywaliście umowę ze swoim projektantem? Czy umawialiście się "na gębę"? u mnie było na gebe.....ale wszystko było oki....niecałe dwa tygodnie czekałam na papiery łacznie z pozwoleniem na budowe DZIĘKI Teska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.12.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Didi . Pewnie nie obejdzie się bez antybiotyku. no dostałam na szczęście to już 36 tydzień więc gdyby co to już jestem w terminie to już niedługo , pewnie zakupy już zrobione tylko część, ale wczoraj mój mąż zrobił sam zakupy (oczywiście miał listę) i muszę powiedzieć, żekupił to co chciałam jednym słowem się dobrze spisał no nie rozumiem... to niby tatusiowie nie potrafią zakupów zrobić??? ajak nazwać to, że nie ta woda kupiona (ja bardzo lubię Kingę, a mąż kupił dziś jakąś inną) albo kupi nie ten ser (ja lubię królewski a nie jakiś dąbrowski) no więc to nie są dobrze zrobione zakupy ale dzis nie mam siły robić wymówek tym bardziej, że wiem, dlaczego tak kupił, bo.......w wędzarni dochodziły boczki i szynki i się spieszył, by im się krzywda nie stała PS. SĄ PYSZNE Czy ta wedzarnie masz w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 13.12.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam Grupę, Przepraszam, że "truje" kolejny raz: spisywaliście umowę ze swoim projektantem? Czy umawialiście się "na gębę"? Witam środowo, ja też "na gębę", tak jak z geodetą i wykonawcami przyłączy - umowy pisemne zawarłam z kierownikiem budowy i wykonawcą stanu surowego Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.12.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Didi . Pewnie nie obejdzie się bez antybiotyku. no dostałam na szczęście to już 36 tydzień więc gdyby co to już jestem w terminie to już niedługo , pewnie zakupy już zrobione tylko część, ale wczoraj mój mąż zrobił sam zakupy (oczywiście miał listę) i muszę powiedzieć, żekupił to co chciałam jednym słowem się dobrze spisał no nie rozumiem... to niby tatusiowie nie potrafią zakupów zrobić??? ajak nazwać to, że nie ta woda kupiona (ja bardzo lubię Kingę, a mąż kupił dziś jakąś inną) albo kupi nie ten ser (ja lubię królewski a nie jakiś dąbrowski) no więc to nie są dobrze zrobione zakupy ale dzis nie mam siły robić wymówek tym bardziej, że wiem, dlaczego tak kupił, bo.......w wędzarni dochodziły boczki i szynki i się spieszył, by im się krzywda nie stała PS. SĄ PYSZNE Czy ta wedzarnie masz w ogrodzie nie! jest na tej drugiej działce koło tego budynku co budujemy, ale to jest po sąsiedzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 13.12.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Czy ta wedzarnie masz w ogrodzie pyta Bryta Ale ja Bryta jestem taka fajna forumowiczka i mam dzialke po sasiedzku i Ci zafunduje takie wedzenie. Ale fajne nie. Jak chcecesz to opony tez bede palila na dzialce tobie pod oknami, tak po sasiedzku. Ale zajebista forumowiczka jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 13.12.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Didi . Pewnie nie obejdzie się bez antybiotyku. no dostałam na szczęście to już 36 tydzień więc gdyby co to już jestem w terminie to już niedługo , pewnie zakupy już zrobione tylko część, ale wczoraj mój mąż zrobił sam zakupy (oczywiście miał listę) i muszę powiedzieć, żekupił to co chciałam jednym słowem się dobrze spisał no nie rozumiem... to niby tatusiowie nie potrafią zakupów zrobić??? ajak nazwać to, że nie ta woda kupiona (ja bardzo lubię Kingę, a mąż kupił dziś jakąś inną) albo kupi nie ten ser (ja lubię królewski a nie jakiś dąbrowski) no więc to nie są dobrze zrobione zakupy ale dzis nie mam siły robić wymówek tym bardziej, że wiem, dlaczego tak kupił, bo.......w wędzarni dochodziły boczki i szynki i się spieszył, by im się krzywda nie stała PS. SĄ PYSZNE Czy ta wedzarnie masz w ogrodzie nie! jest na tej drugiej działce koło tego budynku co budujemy, ale to jest po sąsiedzku Tez lubie samorobna szyneczke tylko moja dzialka chyba za mala na wedzarnie sasiedzi nie byli by zadowoleni z zapachow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 13.12.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam po dluższej przerwie. Gorączka świąteczna już Wam się udzielila? Domki posprzątane, prezenty kupione, czy wszystko na ostania chwile? Jak pomysle ile jeszcze roboty przede mna... Niestety nie uda nam się wyprawić świąt w nowym domu, koniec prac hen hen daleko. Wykończeniówka wykańcza psychicznie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.12.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Zapomniałem się przywitać i zameldować że ENEA zamontowała mi dziś licznik - więc mam już prąd na działce I jeszcze z wożeniem ziemi tak się rozpędzili że tyle mi nawieźli że nie wiem co ja teraz z tym zrobię no to już zelektryfikowany jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 13.12.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Dziś udało mi się załatwić ziemię na działkę do obsypania budynku z zew. 30 zł/TATRA + flaszka Czy ja też mogę prosić o namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts