szydas 13.12.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Niestety nie uda nam się wyprawić świąt w nowym domu, koniec prac hen hen daleko. Pozdrawiam witam w klubie... też o tym marzyliśmy, wiem jaki to ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.12.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 14.12.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.12.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witam Czywiecie juz cos o pogodzie na swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.12.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.12.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Czy ta wedzarnie masz w ogrodzie pyta Bryta Ale ja Bryta jestem taka fajna forumowiczka i mam dzialke po sasiedzku i Ci zafunduje takie wedzenie. Ale fajne nie. Jak chcecesz to opony tez bede palila na dzialce tobie pod oknami, tak po sasiedzku. Ale zajebista forumowiczka jestem. Widać, że kompletnie nie masz pojęcia o zasadach budowy wędzarni i sposobach wędzenia. Trzeba choć trochę poczytać zanim się kogoś skrytykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 14.12.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witam Witam Czywiecie juz cos o pogodzie na swieta Tutaj cos pisza: pogoda na swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.12.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Didi . Pewnie nie obejdzie się bez antybiotyku. no dostałam na szczęście to już 36 tydzień więc gdyby co to już jestem w terminie to już niedługo , pewnie zakupy już zrobione tylko część, ale wczoraj mój mąż zrobił sam zakupy (oczywiście miał listę) i muszę powiedzieć, żekupił to co chciałam jednym słowem się dobrze spisał no nie rozumiem... to niby tatusiowie nie potrafią zakupów zrobić??? ajak nazwać to, że nie ta woda kupiona (ja bardzo lubię Kingę, a mąż kupił dziś jakąś inną) albo kupi nie ten ser (ja lubię królewski a nie jakiś dąbrowski) no więc to nie są dobrze zrobione zakupy ale dzis nie mam siły robić wymówek tym bardziej, że wiem, dlaczego tak kupił, bo.......w wędzarni dochodziły boczki i szynki i się spieszył, by im się krzywda nie stała PS. SĄ PYSZNE mniam.....sumienia nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.12.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Czy ta wedzarnie masz w ogrodzie pyta Bryta Ale ja Bryta jestem taka fajna forumowiczka i mam dzialke po sasiedzku i Ci zafunduje takie wedzenie. Ale fajne nie. Jak chcecesz to opony tez bede palila na dzialce tobie pod oknami, tak po sasiedzku. Ale zajebista forumowiczka jestem. Widać, że kompletnie nie masz pojęcia o zasadach budowy wędzarni i sposobach wędzenia. Trzeba choć trochę poczytać zanim się kogoś skrytykuje. Didi ignorujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.12.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witam Czywiecie juz cos o pogodzie na swieta podobno ma byc cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.12.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witam Czywiecie juz cos o pogodzie na swieta podobno ma byc cieplo czytałam zw wigile to ma być 13 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.12.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witam Czywiecie juz cos o pogodzie na swieta podobno ma byc cieplo czytałam zw wigile to ma być 13 stopni w angorze pisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.12.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 to zaoszczedzimy na kosztach ogrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.12.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witam Witam Czywiecie juz cos o pogodzie na swieta Tutaj cos pisza: pogoda na swieta A ja myslalam ze mnie pocieszycie ze bedzie bialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.12.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Didi . Pewnie nie obejdzie się bez antybiotyku. no dostałam na szczęście to już 36 tydzień więc gdyby co to już jestem w terminie to już niedługo , pewnie zakupy już zrobione tylko część, ale wczoraj mój mąż zrobił sam zakupy (oczywiście miał listę) i muszę powiedzieć, żekupił to co chciałam jednym słowem się dobrze spisał no nie rozumiem... to niby tatusiowie nie potrafią zakupów zrobić??? ajak nazwać to, że nie ta woda kupiona (ja bardzo lubię Kingę, a mąż kupił dziś jakąś inną) albo kupi nie ten ser (ja lubię królewski a nie jakiś dąbrowski) no więc to nie są dobrze zrobione zakupy ale dzis nie mam siły robić wymówek tym bardziej, że wiem, dlaczego tak kupił, bo.......w wędzarni dochodziły boczki i szynki i się spieszył, by im się krzywda nie stała PS. SĄ PYSZNE mniam.....sumienia nie masz tez tak mysle chyba podzielisz sie przepisem jak sie marnuje takie szynki a czy mozna zrobic wedzarnie w wersji mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.12.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witam Czywiecie juz cos o pogodzie na swieta podobno ma byc cieplo czytałam zw wigile to ma być 13 stopni w angorze pisali dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.12.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 to zaoszczedzimy na kosztach ogrzewania juz oszczedzamy.... rachunek za dwa miesiace za gaz....290 zł....w domu 21 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 14.12.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 to zaoszczedzimy na kosztach ogrzewania juz oszczedzamy.... rachunek za dwa miesiace za gaz....290 zł....w domu 21 st. A jaki masz rachunek w miesiace bez ogrzewania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 14.12.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witam grupke juz oszczedzamy.... rachunek za dwa miesiace za gaz....290 zł....w domu 21 st. I kto mi jeszcze będzie próbował wmówić, że w domku zżerają koszty ogrzewania, he, he Ostatni nasz rachunek wniósł 350 zł - taniocha bo zwykle w zimie płacimy 550 zł... mieszkanie 54 metry Teska to ile mniej więcej płacicie podczas "normalnej zimy"... pewnie i tak wyjdzie mniej niż my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 14.12.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Zapomniałem się przywitać i zameldować że ENEA zamontowała mi dziś licznik - więc mam już prąd na działce I jeszcze z wożeniem ziemi tak się rozpędzili że tyle mi nawieźli że nie wiem co ja teraz z tym zrobię Tomadyna Ty robiłeś fundamenty bez prądu, powiedz jak Cię to kosztowo wyszło, chodzi mi oczywiście o sam prąd, wynajęcie agregatu itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts