Teska 14.12.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witam, no to jak tak ciepło, to będę kopać szambo w przyszłym tycgodniu mrozów nie zapowiadają.... jak przekonana do okien? raczej tak - Twój złoty dąb i drzwi od Uli narobiły mi apetytu. Teraz pora na negocjacje cenowe , ale montaż i tak na przedwiośniu. A parapety wewnętrzne też zamawiałaś w ms? nie parapety drewniane u stolarza z debna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.12.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 no dobrze.... mam prosbe....jak bedziecie ganiac w sklepach to "rzuccie" okiem na ółki z przyprawami kamisa....poszukuje przyprawy do kawy z kardamonkiem i cynamonkiem.... To przy okazji także przyprawy staropolskiej do mięsa w miesnym widziałam na koncowym "8" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brt31 14.12.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witaj Teska, duży domek budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.12.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 no dobrze.... mam prosbe....jak bedziecie ganiac w sklepach to "rzuccie" okiem na ółki z przyprawami kamisa....poszukuje przyprawy do kawy z kardamonkiem i cynamonkiem.... To przy okazji także przyprawy staropolskiej do mięsa w miesnym widziałam na koncowym "8" Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.12.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 a teraz czas na kawke ja już po kawce - z miodem. Strasznie mi się dziś chce spać słodziłaś miodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 14.12.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 jak ja nie lubie gotować kapusty ja lubię -może dlatego ,że robie bigosik może 4-5 razy w roku,za to nie lubie zapachu smażonej wołowiny a chcę zrobić zrazy juz na świeta witam wszystkich-no i właśnie robie bigosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 14.12.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Jeszcze raz: ludzieeee, ile płaciliście za ocieplenie poddasza i płyty karton - gips oraz za podbitkę? co prawda ostatecznie sie nie zdecydowaliśmy w tym roku(wlelismy dołozyc i zrobic ocieplenie)ale nasz wykonawca mówił cos o 25 zł za pcv i chyba 30 za drewnianą -jak dla nas a nallepiej wola pcv Royal bo przeciez szybko sie kładzie bo potrójny panel ale 2 razy droższy-mi osobiscie podoba sie drewniana dlatego decyzje zostawilismy po tynkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.12.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Jeszcze raz: ludzieeee, ile płaciliście za ocieplenie poddasza i płyty karton - gips oraz za podbitkę? co prawda ostatecznie sie nie zdecydowaliśmy w tym roku(wlelismy dołozyc i zrobic ocieplenie)ale nasz wykonawca mówił cos o 25 zł za pcv i chyba 30 za drewnianą -jak dla nas a nallepiej wola pcv Royal bo przeciez szybko sie kładzie bo potrójny panel ale 2 razy droższy-mi osobiscie podoba sie drewniana dlatego decyzje zostawilismy po tynkach U mnie ma byc płyta OSB na stelażu pokryta styropianem i na to tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 14.12.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Jeszcze raz: ludzieeee, ile płaciliście za ocieplenie poddasza i płyty karton - gips oraz za podbitkę? co prawda ostatecznie sie nie zdecydowaliśmy w tym roku(wlelismy dołozyc i zrobic ocieplenie)ale nasz wykonawca mówił cos o 25 zł za pcv i chyba 30 za drewnianą -jak dla nas a nallepiej wola pcv Royal bo przeciez szybko sie kładzie bo potrójny panel ale 2 razy droższy-mi osobiscie podoba sie drewniana dlatego decyzje zostawilismy po tynkach U mnie ma byc płyta OSB na stelażu pokryta styropianem i na to tynk. ahaaaaaaaaaa jak nie zapomne to z ciekawości jutro sie zapytam kuzyna-który bedzie nam robił stryszek-ocieplał,k-g.- tylko bez osb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.12.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 no dobrze.... mam prosbe....jak bedziecie ganiac w sklepach to "rzuccie" okiem na ółki z przyprawami kamisa....poszukuje przyprawy do kawy z kardamonkiem i cynamonkiem.... To przy okazji także przyprawy staropolskiej do mięsa w miesnym widziałam na koncowym "8" Dzięki i cos mi tesco sie kołacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.12.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 jak ja nie lubie gotować kapusty ja lubię -może dlatego ,że robie bigosik może 4-5 razy w roku,za to nie lubie zapachu smażonej wołowiny a chcę zrobić zrazy juz na świeta witam wszystkich-no i właśnie robie bigosik no ja juz kapusta z grzybami...zrobiona....bigosik juz prawie koniec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.12.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Didi podrzucisz jakis przepisik coby miesko ( szyneczke ) zapeklowac a my to tak na wyczucie - owszem z pomocą soli do peklowania ale dalej już normalnie i pieprz i majeranek i czosnek i jałowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.12.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 no dobrze.... Mam prosbe....jak bedziecie ganiac w sklepach to "rzuccie" okiem na ółki z przyprawami kamisa....poszukuje przyprawy do kawy z kardamonkiem i cynamonkiem.... to przy okazji także przyprawy staropolskiej do mięsa w miesnym widziałam na koncowym "8" dzięki i cos mi tesco sie kołacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.12.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 trobe, szambo robię najzwyklejsze z kręgów betonowych - do Tanowa od przyszłego roku mają zacząć doprowadzać kanalizację - niestety nasze osiedle na końcu , więc chciałam tanie szambo na okres przejściowy. Materiały + robocizna + transport zmieści się w 2tys. Teska, jeśli ten stolarz dalej działa, to ja bym poprosiła o kontakt. Aż z Dębna Lubuskiego? A trepy do schodów też robi? (kawka słodzona miodem - mniam mniam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 14.12.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Jeszcze raz: ludzieeee, ile płaciliście za ocieplenie poddasza i płyty karton - gips oraz za podbitkę? podłącze się pod pytanie, z tym że chodzi mi tylko o cenę za płyty kartonowo-gipsowe i co najważniejsze: PILNE!!! potrzebuję namiar na dobrego fachowca do kładzenia w/w płyt pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 14.12.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 jak ja nie lubie gotować kapusty Ha! A ja od wczoraj po maluchu gotuję bigosik. Bedzie na niedzielę, na urodziny córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 14.12.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 trobe, szambo robię najzwyklejsze z kręgów betonowych - do Tanowa od przyszłego roku mają zacząć doprowadzać kanalizację - niestety nasze osiedle na końcu , więc chciałam tanie szambo na okres przejściowy. Materiały + robocizna + transport zmieści się w 2tys. Teska, jeśli ten stolarz dalej działa, to ja bym poprosiła o kontakt. Aż z Dębna Lubuskiego? A trepy do schodów też robi? (kawka słodzona miodem - mniam mniam ) Szambo z kręgów betonowych? To chyba nielegalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 15.12.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 witam w piątek ! Jutro WIELKI DZIEŃ - zaczynają kłaść dachówkę Mam pozwolenie na POŚ, na szambo nie. W przyszłym roku chcemy się przeprowadzać i w związku z tym pytanie : gdzie powinnam dowiedzieć się o plany kanalizacyjne na mojej ulicy ? W gminie ? W ZWIK-u ? Zastanawiam się czy może zrobić szambo,ale czy to mi się opłaci ? Monka może ty masz jakieś info lub podpowiesz gdzie zdobyć informacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.12.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 pozdrawiam piatkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.12.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 witam w piątek ! Jutro WIELKI DZIEŃ - zaczynają kłaść dachówkę Mam pozwolenie na POŚ, na szambo nie. W przyszłym roku chcemy się przeprowadzać i w związku z tym pytanie : gdzie powinnam dowiedzieć się o plany kanalizacyjne na mojej ulicy ? W gminie ? W ZWIK-u ? Zastanawiam się czy może zrobić szambo,ale czy to mi się opłaci ? Monka może ty masz jakieś info lub podpowiesz gdzie zdobyć informacje ? martelia z tego co wiem to jeszcze poprzedni Wójt obiecywał starania gminy o pozyskanie środków unijnych na uzbrojenie między innymi ul. Rolniczej. W zeszłym roku gmina miała wykonać projekty, nie wiem na jakim to jest obecnie etapie jak chcesz to mogę spróbować coś się dowiedzieć. Myślę że w gminie na ten temat powinna coś wiedzieć p. Jza Kawecka, niestety nie pamiętam telefonu do niej, może zadzwoń pod pierwszy lepszy to ci podadzą http://bip.dobraszczecinska.pl/strony/menu/24.dhtml A tak wogóle to witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts