Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Witam,

no to jak tak ciepło, to będę kopać szambo w przyszłym tycgodniu

mrozów nie zapowiadają.... :lol:

jak przekonana do okien?

raczej tak - Twój złoty dąb i drzwi od Uli narobiły mi apetytu. :)

Teraz pora na negocjacje cenowe :wink:, ale montaż i tak na przedwiośniu.

A parapety wewnętrzne też zamawiałaś w ms?

nie parapety drewniane u stolarza z debna

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

no dobrze....

mam prosbe....jak bedziecie ganiac w sklepach to "rzuccie" okiem na ółki z przyprawami kamisa....poszukuje przyprawy do kawy z kardamonkiem i cynamonkiem....

To przy okazji także przyprawy staropolskiej do mięsa

w miesnym widziałam na koncowym "8"

Jeszcze raz: ludzieeee, ile płaciliście za ocieplenie poddasza i płyty karton - gips oraz za podbitkę?

co prawda ostatecznie sie nie zdecydowaliśmy w tym roku(wlelismy dołozyc i zrobic ocieplenie)ale nasz wykonawca mówił cos o 25 zł za pcv i chyba 30 za drewnianą -jak dla nas :lol: a nallepiej wola pcv Royal bo przeciez szybko sie kładzie bo potrójny panel ale 2 razy droższy-mi osobiscie podoba sie drewniana dlatego decyzje zostawilismy po tynkach :lol:

Jeszcze raz: ludzieeee, ile płaciliście za ocieplenie poddasza i płyty karton - gips oraz za podbitkę?

co prawda ostatecznie sie nie zdecydowaliśmy w tym roku(wlelismy dołozyc i zrobic ocieplenie)ale nasz wykonawca mówił cos o 25 zł za pcv i chyba 30 za drewnianą -jak dla nas :lol: a nallepiej wola pcv Royal bo przeciez szybko sie kładzie bo potrójny panel ale 2 razy droższy-mi osobiscie podoba sie drewniana dlatego decyzje zostawilismy po tynkach :lol:

U mnie ma byc płyta OSB na stelażu pokryta styropianem i na to tynk.

U mnie ma byc płyta OSB na stelażu pokryta styropianem i na to tynk.

ahaaaaaaaaaa :lol: jak nie zapomne to z ciekawości jutro sie zapytam kuzyna-który bedzie nam robił stryszek-ocieplał,k-g.- tylko bez osb

no dobrze....

mam prosbe....jak bedziecie ganiac w sklepach to "rzuccie" okiem na ółki z przyprawami kamisa....poszukuje przyprawy do kawy z kardamonkiem i cynamonkiem....

To przy okazji także przyprawy staropolskiej do mięsa

Dzięki :D

i cos mi tesco sie kołacze :lol:

jak ja nie lubie gotować kapusty :cry: :cry:

ja lubię -może dlatego ,że robie bigosik może 4-5 razy w roku,za to nie lubie zapachu smażonej wołowiny a chcę zrobić zrazy juz na świeta :cry:

witam wszystkich-no i właśnie robie bigosik :lol:

no ja juz kapusta z grzybami...zrobiona....bigosik juz prawie koniec:):)

no dobrze....

Mam prosbe....jak bedziecie ganiac w sklepach to "rzuccie" okiem na ółki z przyprawami kamisa....poszukuje przyprawy do kawy z kardamonkiem i cynamonkiem....

to przy okazji także przyprawy staropolskiej do mięsa

dzięki :D

i cos mi tesco sie kołacze :lol:

:D :D :D :D :D

trobe, szambo robię najzwyklejsze z kręgów betonowych - do Tanowa od przyszłego roku mają zacząć doprowadzać kanalizację - niestety nasze osiedle na końcu :( , więc chciałam tanie szambo na okres przejściowy. Materiały + robocizna + transport zmieści się w 2tys.

Teska, jeśli ten stolarz dalej działa, to ja bym poprosiła o kontakt. Aż z Dębna Lubuskiego? A trepy do schodów też robi?

(kawka słodzona miodem - mniam mniam 8) )

podłącze się pod pytanie, z tym że chodzi mi tylko o cenę za płyty kartonowo-gipsowe i co najważniejsze:

PILNE!!! potrzebuję namiar na dobrego fachowca do kładzenia w/w płyt

pozdrawiam wszystkich :D

trobe, szambo robię najzwyklejsze z kręgów betonowych - do Tanowa od przyszłego roku mają zacząć doprowadzać kanalizację - niestety nasze osiedle na końcu :( , więc chciałam tanie szambo na okres przejściowy. Materiały + robocizna + transport zmieści się w 2tys.

Teska, jeśli ten stolarz dalej działa, to ja bym poprosiła o kontakt. Aż z Dębna Lubuskiego? A trepy do schodów też robi?

(kawka słodzona miodem - mniam mniam 8) )

Szambo z kręgów betonowych?

To chyba nielegalne.

witam w piątek !

Jutro WIELKI DZIEŃ - zaczynają kłaść dachówkę :)

Mam pozwolenie na POŚ, na szambo nie. W przyszłym roku chcemy się przeprowadzać i w związku z tym pytanie : gdzie powinnam dowiedzieć się o plany kanalizacyjne na mojej ulicy ? W gminie ? W ZWIK-u ? Zastanawiam się czy może zrobić szambo,ale czy to mi się opłaci ? Monka może ty masz jakieś info lub podpowiesz gdzie zdobyć informacje ?

witam w piątek !

Jutro WIELKI DZIEŃ - zaczynają kłaść dachówkę :)

Mam pozwolenie na POŚ, na szambo nie. W przyszłym roku chcemy się przeprowadzać i w związku z tym pytanie : gdzie powinnam dowiedzieć się o plany kanalizacyjne na mojej ulicy ? W gminie ? W ZWIK-u ? Zastanawiam się czy może zrobić szambo,ale czy to mi się opłaci ? Monka może ty masz jakieś info lub podpowiesz gdzie zdobyć informacje ?

martelia z tego co wiem to jeszcze poprzedni Wójt obiecywał starania gminy o pozyskanie środków unijnych na uzbrojenie między innymi ul. Rolniczej. W zeszłym roku gmina miała wykonać projekty, nie wiem na jakim to jest obecnie etapie jak chcesz to mogę spróbować coś się dowiedzieć. Myślę że w gminie na ten temat powinna coś wiedzieć p. Jza Kawecka, niestety nie pamiętam telefonu do niej, może zadzwoń pod pierwszy lepszy to ci podadzą :roll: http://bip.dobraszczecinska.pl/strony/menu/24.dhtml

A tak wogóle to witam wszystkich :)