czupurek 19.02.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 wydaje mi się że nie to R.M. to Myślibórz no chyba, że szwagry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.02.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 a ja ! a ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.02.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Józiu S szwagier p. M ma na imię Dariusz P. Więc chyba możesz być spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 19.02.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 To teraz napiszę byle co, żeby zaliczyć setny post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.02.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Józia wiwat, wiwat http://obrazki.babiniec.pl/Nowy%20Rok/fajerwerk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 19.02.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Dzięki, dzięki, o już po 15,00. Idę do domu. Do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 19.02.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 jak tłusty czwartek to tłusty czwartek ja proponuję faworki http://www.piekarnia-kacper.pl/spis_asort/faworki.jpg jeżeli chodzi o okna to mogę polecić w Gryfinie Grotplast i myśle że ceny tez nie najgorsze Teska jaka kolezanka twoja sprzedaje okna w Gryfinie? tez taka znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.02.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 ja też zaliczyłam setny post i nikt nie zauważył!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 19.02.2004 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Didi - cierpliwości z tymi kominami bo troszkę zaganianym żem. Czapurek - no pikne kasztanki pikne,yyyyyyyyyyyy pączusie!! answer na priva. Iwona g-chruściki poproszę Stolicą przesłać for me - mniami! Dopiszcie do czarnej listy wykonawców:Henryk Sala from Gongolewo-oszust. Lalka-mam kogoś do poddasza z serii religijni(no alcohol,cigarete,wrong words only job)tzn.pracuą,pracuą i jeszcze raz pracują!!Jak chcesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.02.2004 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 mariusz r sorry ale ja juz mam kominy może to chcał ktoś inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 19.02.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Oj widze zebrało sie na krytykę wspaniałych Bobów budowniczych. Ja do czarnej listy dodam pana W., z Pyrzyc, za kompletny dach chciał 35 ale po tym co wyrabiał wcześniej to dzięki. Wybralismy gościa za 50 ale polecanego przez kierownika którym jest nasz znajomy. Dach to przecież fundament No to pączki z rączki do rączki i do buzi Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 19.02.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Cześć witam wszystkich i pozdrawiam. Kilka tygodni tu nie zagladałem ale moze teraz uda mi sie nadrobić. Chociaz narazie z mojego budowania nici bo warunkow nie otrzymalem i nie otrzymam poki sasiad nie postawi pierwszej krokwii na dachu a narazie to on nie ma nawet pozwolenia ale warunki chociaz dostal bo naprzeciwko jego domu ktos sie juz postawil. Jakos sie pocieszam ze jak uzbroje sie w cierpliwosc to potem będę mial wiekszy zapał przy budowie. W sobote będę wizytował targi w Łodzi to po powrocie moze cos ciekawego napiszę. DiDi miło poznać przyszłe sasiedztwo bo twoj dom znajduje sie blisko miejsca gdzie mi nie wolno się budować. Ale ten kraj jest zakrecony ale chyba dla tego jest tu tak sympatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.02.2004 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 witajcie hmm ja tez kiedys szukałam działki w Pucicach i w Załomiu... Ivette - strasznie choram jestem o której ten intercity jest w Dabiu??? nio i prosze jedynego mezczyzne który jedzie z nami zeby na dworcu w dabiu pomógł otworzyc mi te straszne drzwi w pociagu...bo moge nie dac rady hmm wczołgam sie jakos do pociągu....nio chyba ze nie wyczołgam sie z łózka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.02.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Witam piątek, nareszcie chciało by się powiedzieć, ale co niektórzy bardziej czekają na sobote no to tej części która wyczekuje soboty, mówie: do zobaczenia jutro, a już całkiem wszystkim życze milego dnia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.02.2004 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Teska: kuruj się, kuruj.. wierze ze do jutra napewno będzie lepiej, o wiele lepiej... trzymaj sie i dawaj się chorobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.02.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 ja też zaliczyłam setny post i nikt nie zauważył!!!!! jak to nikt nie zauważył, Didi co ty. jeśli chodzi o mnie to, po prostu uciekłam o 15-stej do domu gratulejszyn, gratulejszyn, hip, hip, hurra http://obrazki.babiniec.pl/Nowy%20Rok/fajerwerk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.02.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Didi: kurcze.. faktycznie.. ojej ale mi glupio... Setny post.. hurraa... a nawet juz ponad 110 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.02.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 no a teraz się przywitam piątkowo. jutro łikendzik super sprawa, więc idę sobie na szanty do tawerny, bo na budowie nie ma co robić. casting na wykonawców c.o. dobiega końca, na początku przyszłego tygodnia pewnie podejmę decyzję. śledziłam wasze zestawienia i ze smutkiem stwierdzam, że u mnie cena niestety oscyluje w okolicach 23k, a jak wychodzi taniej to, potem się okazuje że czegoś nie doliczyli ta cena to pewnie przez te rury do cwu, które zamieniłam z miedzianych na złote, bo przecież powierzchnia nie jest duża. a no i krany też zamówiłam ze złota, a co jak szaleć to szaleć. idę ćwiczyć dn wklejania zdjęć, co by pokazać światu tynki i okienka. pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 20.02.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Czupurek - normalnie to musi tyle kosztować. Najwięcej zaoszczędzić mozna na robociźnie - to ca 40% całkowitych kosztów. Tyle, że to oznacza, że trzeba się za to wziąć samemu - a przecież nie kazdy lubi majsterkować. Na reszcie (materiały) możesz zbić jakieś góra kila setek. Dalsze oszczędności oznaczają użycie gorszych materiałów albo rezygnacja z pewnych rozwiązań (bez cyrkulacji, bez podłogówki, bez programatora, mniejszy zasobnik, tańszy kocioł, gorsze rury, etc...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.02.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 koszty robocizny 3-4 tys. reszta to, mój materiał złoty trudno jedno o co się postaram to, żeby w tej cenie podłączyć media od granicy do domu - bez kosztów materiałów (bo narazie nie wchodzi w zakres) idę jutro do pizzerni na spotkanie w tej sprawie, może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts