Teska 15.12.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 kurka, to już nie kumam, fundament jest na równi z ziemią, tak? na nim jest szyna w której jedzie brama, tak? szyny nie ma ona sunie w powietrzu....zapraszam do mnie to zobaczysz. aha i ten z braniborksiej robi projekt w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.12.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.12.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.12.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 witaj dom juz przystrojony swiatełkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.12.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 tak sobie cicho siedze i sluze rada jak trzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.12.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 witaj dom juz przystrojony swiatełkami? niestety jeszcze nie wyjechany jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.12.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 witaj dom juz przystrojony swiatełkami? niestety jeszcze nie wyjechany jestem a skąd do nas piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.12.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 z 3miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.12.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 ale wlasnie wyjezdzam do Szczecina to pomysle o swiatelkach pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.12.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 z 3miasta O to z moich rodzinnych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.12.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 witaj dom juz przystrojony swiatełkami? niestety jeszcze nie wyjechany jestem oooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.12.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Didi - ale hacjenda stanela! nie wiesz Didi czy ktos interesowal sie tym Debem (pustym w srodku) - tym pomnikiem przyrody??? bo ja napisalam, zeby cos z nim zrobili, bo on gotowy zawalic sie w kazdej chwili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.12.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Didi - ale hacjenda stanela! nie wiesz Didi czy ktos interesowal sie tym Debem (pustym w srodku) - tym pomnikiem przyrody??? bo ja napisalam, zeby cos z nim zrobili, bo on gotowy zawalic sie w kazdej chwili... Jak położyli dachówkę to dopiero widać ten budynek widziałam w zeszłym tygodniu (gdy jeszcze wychodziłam z domu), że była jakaś babka i ogladała tego dęba i obmierzała coś, ale ja sie spieszyłam więc nie przystawałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.12.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Didi - ale hacjenda stanela! nie wiesz Didi czy ktos interesowal sie tym Debem (pustym w srodku) - tym pomnikiem przyrody??? bo ja napisalam, zeby cos z nim zrobili, bo on gotowy zawalic sie w kazdej chwili... jolly jaki jest koszt automatyki do bramy garazowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.12.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 wszystko zalezy od tego jak duza jest brama... na taka standardowa - to od 1180,00 netto z pilotem teleskopowym w obudowie ze stali nierdzewnej (zaden plastik) w tej cenie jest juz rozpoznawanie przeszkod, czyli jak stoisz w swietle bramy i brama na ciebie najedzie to cie nie zgniecie... oprocz tego mozna jednym pilotem obslugiwac i brame garazowa i wjazdowa - pod warunkiem ze sa z tej samej firmy lub zakupisz modul, ktory niewiele kosztuje w porownaniu z komfortem. Silniki sa niemieckiej firmy z wyzszej polki - kazdy znawca powie, ze lepszych na rynku nie ma...- lubie sprzedawac to co najlepsze i miec spokoj a nie czochrac sie z reklamacjami... czy odpowiedz jest wyczerpujaca???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.12.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 wszystko zalezy od tego jak duza jest brama... na taka standardowa - to od 1180,00 netto z pilotem teleskopowym w obudowie ze stali nierdzewnej (zaden plastik) w tej cenie jest juz rozpoznawanie przeszkod, czyli jak stoisz w swietle bramy i brama na ciebie najedzie to cie nie zgniecie... oprocz tego mozna jednym pilotem obslugiwac i brame garazowa i wjazdowa - pod warunkiem ze sa z tej samej firmy lub zakupisz modul, ktory niewiele kosztuje w porownaniu z komfortem. Silniki sa niemieckiej firmy z wyzszej polki - kazdy znawca powie, ze lepszych na rynku nie ma...- lubie sprzedawac to co najlepsze i miec spokoj a nie czochrac sie z reklamacjami... czy odpo wiedz jest wyczerpujaca???? Jolly do bramy garazowej , nie wjazdowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.12.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 wszystko zalezy od tego jak duza jest brama... na taka standardowa - to od 1180,00 netto z pilotem teleskopowym w obudowie ze stali nierdzewnej (zaden plastik) w tej cenie jest juz rozpoznawanie przeszkod, czyli jak stoisz w swietle bramy i brama na ciebie najedzie to cie nie zgniecie... oprocz tego mozna jednym pilotem obslugiwac i brame garazowa i wjazdowa - pod warunkiem ze sa z tej samej firmy lub zakupisz modul, ktory niewiele kosztuje w porownaniu z komfortem. Silniki sa niemieckiej firmy z wyzszej polki - kazdy znawca powie, ze lepszych na rynku nie ma...- lubie sprzedawac to co najlepsze i miec spokoj a nie czochrac sie z reklamacjami... czy odpo wiedz jest wyczerpujaca???? Jolly do bramy garazowej , nie wjazdowej Teska - do bramy garazowej, do wjazdowej to inne ceny... no chyba nie mowisz ze kupisz naped taki 400 zlco np. sprzedaja w castoramie??ß przeciez on Ci dlugo nie pociagnie... a i taki naped od garazowki zalezy od sily pociagu, czyli od newtonow, dlatego wazna jest tez waga, coby naped mial sile podniesc ja do gory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.12.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 bramy wjazdowe to inny temat, dziela sie bowiem na skrzydlowe i samonosne... dochodza fotokomorki i inne rzeczy, sa silniejsze i dzialaja na zewnatrz, wiec ich obudowa powinna byc hermetyczna oraz solidna, np. stop stali szlachetnej w polaczeniu z twardym plastikiem no i inne rzeczy, cena tez inna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.12.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 wszystko zalezy od tego jak duza jest brama... na taka standardowa - to od 1180,00 netto z pilotem teleskopowym w obudowie ze stali nierdzewnej (zaden plastik) w tej cenie jest juz rozpoznawanie przeszkod, czyli jak stoisz w swietle bramy i brama na ciebie najedzie to cie nie zgniecie... oprocz tego mozna jednym pilotem obslugiwac i brame garazowa i wjazdowa - pod warunkiem ze sa z tej samej firmy lub zakupisz modul, ktory niewiele kosztuje w porownaniu z komfortem. Silniki sa niemieckiej firmy z wyzszej polki - kazdy znawca powie, ze lepszych na rynku nie ma...- lubie sprzedawac to co najlepsze i miec spokoj a nie czochrac sie z reklamacjami... czy odpo wiedz jest wyczerpujaca???? Jolly do bramy garazowej , nie wjazdowej Teska - do bramy garazowej, do wjazdowej to inne ceny... no chyba nie mowisz ze kupisz naped taki 400 zlco np. sprzedaja w castoramie??ß przeciez on Ci dlugo nie pociagnie... a i taki naped od garazowki zalezy od sily pociagu, czyli od newtonow, dlatego wazna jest tez waga, coby naped mial sile podniesc ja do gory... nie rozumiem.....nie mowie nic o jakims napedzie z castoramy...po prostu zapytalam jaki jest koszt napedu podnoszacego brame garazowa.Brama hoermanna standard jesli chodzi o wielkosc automatyke do barmy wjazdowej samonosnej mam juz 3 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 15.12.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 wszystko zalezy od tego jak duza jest brama... na taka standardowa - to od 1180,00 netto z pilotem teleskopowym w obudowie ze stali nierdzewnej (zaden plastik) w tej cenie jest juz rozpoznawanie przeszkod, czyli jak stoisz w swietle bramy i brama na ciebie najedzie to cie nie zgniecie... oprocz tego mozna jednym pilotem obslugiwac i brame garazowa i wjazdowa - pod warunkiem ze sa z tej samej firmy lub zakupisz modul, ktory niewiele kosztuje w porownaniu z komfortem. Silniki sa niemieckiej firmy z wyzszej polki - kazdy znawca powie, ze lepszych na rynku nie ma...- lubie sprzedawac to co najlepsze i miec spokoj a nie czochrac sie z reklamacjami... czy odpo wiedz jest wyczerpujaca???? Jolly do bramy garazowej , nie wjazdowej Teska - do bramy garazowej, do wjazdowej to inne ceny... no chyba nie mowisz ze kupisz naped taki 400 zlco np. sprzedaja w castoramie??ß przeciez on Ci dlugo nie pociagnie... a i taki naped od garazowki zalezy od sily pociagu, czyli od newtonow, dlatego wazna jest tez waga, coby naped mial sile podniesc ja do gory... nie rozumiem.....nie mowie nic o jakims napedzie z castoramy...po prostu zapytalam jaki jest koszt napedu podnoszacego brame garazowa.Brama hoermanna standard jesli chodzi o wielkosc Teska - wyluzuj, odpowiedzialam, tylko zmylila mnie Twoja odpowiedz, ze to o garazowa chodzi... a przeciez na taka Ci odpowiedzialam... bylam pewna ze zmylila Cie cena, stad tez moja dygresja... P.S. masz na mnie alergie??? pytam wprost, bom bezposrednia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts