Teska 15.12.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 zimy nie ma to wgralam sobie zimowa tapetke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.12.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 ile kosztuje teraz m³ dobrego stropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.12.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 witam wszystkich makabrycznie sie jeździ a prawobrzeże przypominało centrum szczecina, ktos pytał o płyte OSB-natknełam sie właśnie na świezutka dostawe w TKM na Jesiennej(Dąbie)-centrum suchej zabudowy-maja po 98 zł( w castoramie chyba droższa)i myślę ,ze da sie dogadać jeśli bierze sie wiecej to transport gratis,płyta k/g też raczej tańsza ale to dopiero poczatek moich poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.12.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Teska czy dobrze wyczytałem, że za ostatni miesiąc za gaz przyszło Tobie płacić tylko coś około 130 zł? u mnie robią odczyty co dwa miesiace.Przyszło teraz 290 zł. A u Was wiecej? Na pewno co dwa miesiące? U nas w okresie letnim, zresztą zgodnie ze standardową praktyką ZG, robili odczyty co dwa miesiące, ale od października odczyty robią co miesiąc. W listopadzie wystawili już rachunek za okres jednego miesiąca, w grudniu też juz dostaliśmy. Jeżeli dobrze pamiętam to rachunek za ostatni miesiąc wyniósł około 230 zł Grzegorz co dwa bo mam małe zuzycie gazu, do 1200 m3 w ciagu roku. W pierwszym roku użytkowania spisywali co miesiąc potem gdy okazało się, że mam małe zużycie gazu pan od odczytów poinformował mnie, że zmieniono mi stawkę na niższą i w związku z tym będzie przychodzić do mnie co dwa miesiące. Mam bardzo wydajny kominek a w związku z tym, że pracuję w domu nie jest problemem podrzucenie do kominka więc i rachunki przychodzą po 110zł/2 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 15.12.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 witam wszystkich gdzie ta zima???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.12.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 witam wszystkich gdzie ta zima???? oby jak najdalej bardzo lubię zimę, szczególnie taką z duuużą ilością śniegu i dobrym mrozikiem, ale w tym roku nie będę zgłaszał pretensji o jej brak - w końcu domek trzeba wykończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 15.12.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 witam wszystkich gdzie ta zima???? oby jak najdalej bardzo lubię zimę, szczególnie taką z duuużą ilością śniegu i dobrym mrozikiem, ale w tym roku nie będę zgłaszał pretensji o jej brak - w końcu domek trzeba wykończyć no tak jak trzeba wykonczyć to jasne lepiej jak jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.12.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 witam wszystkich gdzie ta zima???? oby jak najdalej bardzo lubię zimę, szczególnie taką z duuużą ilością śniegu i dobrym mrozikiem, ale w tym roku nie będę zgłaszał pretensji o jej brak - w końcu domek trzeba wykończyć mnie też cieszy przedłużona jesień - przynajmniej do czasu, aż domek nie będzie pod dachem. Zresztą ostatnia zima tak długo trzymała, że jeszcze nie zdążyłam się stęsknić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.12.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Teska czy dobrze wyczytałem, że za ostatni miesiąc za gaz przyszło Tobie płacić tylko coś około 130 zł? u mnie robią odczyty co dwa miesiace.Przyszło teraz 290 zł. A u Was wiecej? Na pewno co dwa miesiące? U nas w okresie letnim, zresztą zgodnie ze standardową praktyką ZG, robili odczyty co dwa miesiące, ale od października odczyty robią co miesiąc. W listopadzie wystawili już rachunek za okres jednego miesiąca, w grudniu też juz dostaliśmy. Jeżeli dobrze pamiętam to rachunek za ostatni miesiąc wyniósł około 230 zł Częstotliwość odczytów, a właściwie ilość odczytów w roku jest regulowana przez taryfę do jakiej odbiorca jest zakwalifikowany. P.S. Na stronie http://www.wsgaz.pl można podać odczyt i wtedy zostanie wystawiony rachunek, możliwe jest także podanie odczytu do automatu zgłoszeniowego 0800156009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.12.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 witam wszystkich gdzie ta zima???? oby jak najdalej bardzo lubię zimę, szczególnie taką z duuużą ilością śniegu i dobrym mrozikiem, ale w tym roku nie będę zgłaszał pretensji o jej brak - w końcu domek trzeba wykończyć A narty Ja mam już hotel wykupiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.12.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Rany, dzieki wszystkim za odpowiedzi w sprawie bramy i fundamentów pod nia; zaczyna mi się wyjasniać..troszkę Najważniejsze, to to, że mam sie nie przejmować bramą w kotekście podjazdu, najwyżej rozbierze się kilka kostek, jak będą zawadzać. Za namiary na "bramiarzy" też dziekuję, po Nowym Roku wyruszę na łowy. I jeszcze pytanie, ma ktos może na zbyciu worki do kostki granitowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.12.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 wieczorkowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.12.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 witam wszystkich gdzie ta zima???? oby jak najdalej bardzo lubię zimę, szczególnie taką z duuużą ilością śniegu i dobrym mrozikiem, ale w tym roku nie będę zgłaszał pretensji o jej brak - w końcu domek trzeba wykończyć A narty Ja mam już hotel wykupiony kiepskie prognozy na snieg...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.12.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Poszukuję jutro na 10.00 lub 11.00 lub 12.00 koparki na 2 lub 3 godziny !! kurna facet mnie olał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 15.12.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Witam wieczorową porą. PS> Klaus , dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.12.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 witam wszystkich gdzie ta zima???? oby jak najdalej bardzo lubię zimę, szczególnie taką z duuużą ilością śniegu i dobrym mrozikiem, ale w tym roku nie będę zgłaszał pretensji o jej brak - w końcu domek trzeba wykończyć A narty Ja mam już hotel wykupiony eee, ale chyba nie w Szczecinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.12.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Poszukuję jutro na 10.00 lub 11.00 lub 12.00 koparki na 2 lub 3 godziny !! kurna facet mnie olał darkop??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.12.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 witam wszystkich gdzie ta zima???? oby jak najdalej bardzo lubię zimę, szczególnie taką z duuużą ilością śniegu i dobrym mrozikiem, ale w tym roku nie będę zgłaszał pretensji o jej brak - w końcu domek trzeba wykończyć A narty Ja mam już hotel wykupiony eee, ale chyba nie w Szczecinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 16.12.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Witam Tak pusto, pewnie wszyscy na zakupach przedświątecznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 16.12.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Witam Z zakupow przedswiatecznych: kupilam wlasnie kafle do garazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts