Teska 16.12.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 16.12.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 16.12.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Witamczy ktoś coś słyszał o firmie ELGRO z prawobrzerza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 16.12.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Witam czy ktoś coś słyszał o firmie ELGRO z prawobrzerza? a czym oni się zajmują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 16.12.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 hej wszystkim pewnie wszyscy na zakupkach przedswiątecznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 16.12.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Witam czy ktoś coś słyszał o firmie ELGRO z prawobrzerza? a czym oni się zajmują? Instalacje wod-kan-co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.12.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Witam Tak pusto, pewnie wszyscy na zakupach przedświątecznych. ja sie dopiero jutro wybieram oj biedny portfel będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.12.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Witam Z zakupow przedswiatecznych: kupilam wlasnie kafle do garazu. chokie pochwal się gdzie i za ile, może też sobie sprawię zapomniałam sie przywitać cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.12.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Tak wyglądało rano http://tomek.xcomp.pl/photos/dom/Halda.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.12.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 A tak o 13.00 http://tomek.xcomp.pl/photos/dom/PO.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 16.12.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Witam Tak pusto, pewnie wszyscy na zakupach przedświątecznych. ja sie dopiero jutro wybieram oj biedny portfel będzie Ja także jutro atakuję sklepy, jak sobie pomyślę o tych dzikich tłumach ... Witam grupkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.12.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 witam, tomadyna, widzę, że polowanie na koparkę się udało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.12.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 witam, tomadyna, widzę, że polowanie na koparkę się udało? TAK - i dziękuję za namiarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 16.12.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Witam Z zakupow przedswiatecznych: kupilam wlasnie kafle do garazu. chokie pochwal się gdzie i za ile, może też sobie sprawię zapomniałam sie przywitać cześć wszystkim A nie ma sie czym chwalic za bardzo. http://www.jopex.com.pl/pic/plytki/relief1.gif Cos takiego tylko grafitowe. W ceramiku na Struga ok 29 pln/m2. Zobaczymy jak sie sprawdza. Mam nadzieje, ze w zimie nie bede hamowac na scianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 16.12.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 A ja dziś trochę światełek na domu powiesiłem, aby bardziej świątecznie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.12.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Cos takiego tylko grafitowe. W ceramiku na Struga ok 29 pln/m2. Zobaczymy jak sie sprawdza. Mam nadzieje, ze w zimie nie bede hamowac na scianie. pewnie coś podobnego wybiorę Orientuje sie ktoś czy do końcowego odbioru domu potrzebne jest ogrodzenie działki? i czy to ktoś wogóle sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 16.12.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Cos takiego tylko grafitowe. W ceramiku na Struga ok 29 pln/m2. Zobaczymy jak sie sprawdza. Mam nadzieje, ze w zimie nie bede hamowac na scianie. pewnie coś podobnego wybiorę Orientuje sie ktoś czy do końcowego odbioru domu potrzebne jest ogrodzenie działki? i czy to ktoś wogóle sprawdza? Nie jest potrzebne, nie ma obowiązku posiadania ogrodzenia. Zresztą jak nie było w trakcie budowy znaczących zmian to mało prawdopodobne, aby ktoś z PINB wybierał się sprawdzać budowę. Sprawdzą, czy dostali wszytkie potrzebne do odbioru dokumenty i jeżeli nie stwierdzą żadnych uchybień to wyślą pismo, że nie wnoszą sprzeciwu do zgłoszenia zakończenia budowy. Ogrodzenie można wykonać w późniejszym terminie, trzeba pamiętać tylko, że jeżeli jest wykonywane po zakończeniu budowy, to trzeba to zgłosić na 30 dni przed planowanym wykonaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.12.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 A ja dziś trochę światełek na domu powiesiłem, aby bardziej świątecznie było U nas na razie ubrana mała choinka i gałązki na balkonie. A światełka na domu i świerku w ogrodzie - za rok, mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.12.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Witam! Cały dzień nie miałam neta - ponoć jakaś awaria była w moich okolicach. Nadal chora jestem a co gorsza i mąż zaczyna kichać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.12.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 A.....jeszcze Wam się pochwalę:Pamietacie moje perypetie z monitorem i reklamacją? Otóż w dniu dzisiejszym mój mąż odbrał od Carrefour'a ....pieniążki i od razu zakupiliśmy 20,1' monitor - a co!!(oczywiście już nie w tym sklepie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts