Teska 18.12.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 co mozecie polecic na ból głowy??? kurka...3 dzien mnie boli to migrenowe na mnie działa tylko pyralginum w takim wypadku w innych wystarczy APAP lub Aspiryna musze kupic pyralginę...skonczyła mi sie....ogolnie to dziwnie z nia jest...7 czy 8 tabletek kupisz bez recepty...wieksze opakowanie jest na recepte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.12.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 co mozecie polecic na ból głowy??? kurka...3 dzien mnie boli Jasiek nie pomaga ????? nie....wczoraj nawet spróbowałam....zielonym jaiseczkiem leczyc....i nic no to wspolczuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.12.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Z góry przepraszam panów za takie pytanie na forum budowlanym, ale cóś mi się zdaji, że dziewczyny będą wiedzieć: Gdzie mozna kupić prawdziwą - ale nie żywą!! - kaczkę na Swięta? No taką coby się pare osób nia najadło, a nie takie chuchro z marketu. Na rynku na Jasnej można sobie zamówić kaczuszkę Didi, to , wbrew pozorom, nie moje rewiry, mogłabys troszke uszczegółowić, gdzie dokładnie? To znaczy sam ryneczek wiem, gdzie jest. dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.12.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Z góry przepraszam panów za takie pytanie na forum budowlanym, ale cóś mi się zdaji, że dziewczyny będą wiedzieć: Gdzie mozna kupić prawdziwą - ale nie żywą!! - kaczkę na Swięta? No taką coby się pare osób nia najadło, a nie takie chuchro z marketu. u mnie na wsi sprzedaja... jakiś namiarek? plisss... A ze względu na kiepską teorię i kompletny brak manewrówki kuchennej, zdaję się zawsze na kaczkę i staram sie jej za bardzo nie przeszkadzać, ot trochę soli, pieprzu i majeranku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.12.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Z góry przepraszam panów za takie pytanie na forum budowlanym, ale cóś mi się zdaji, że dziewczyny będą wiedzieć: Gdzie mozna kupić prawdziwą - ale nie żywą!! - kaczkę na Swięta? No taką coby się pare osób nia najadło, a nie takie chuchro z marketu. u mnie na wsi sprzedaja... jakiś namiarek? plisss... A ze względu na kiepską teorię i kompletny brak manewrówki kuchennej, zdaję się zawsze na kaczkę i staram sie jej za bardzo nie przeszkadzać, ot trochę soli, pieprzu i majeranku. delfik jak bede jechala do wejde do tej chałupy - oststnio kupiłam tam jajka...i kobieta mowila mi o kaczce - zapytam i dam znac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.12.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Z góry przepraszam panów za takie pytanie na forum budowlanym, ale cóś mi się zdaji, że dziewczyny będą wiedzieć: Gdzie mozna kupić prawdziwą - ale nie żywą!! - kaczkę na Swięta? No taką coby się pare osób nia najadło, a nie takie chuchro z marketu. u mnie na wsi sprzedaja... jakiś namiarek? plisss... A ze względu na kiepską teorię i kompletny brak manewrówki kuchennej, zdaję się zawsze na kaczkę i staram sie jej za bardzo nie przeszkadzać, ot trochę soli, pieprzu i majeranku. i do srodka wsadz jablek i sliwek...mniam.....sliwki najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.12.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 co mozecie polecic na ból głowy??? kurka...3 dzien mnie boli to migrenowe na mnie działa tylko pyralginum w takim wypadku w innych wystarczy APAP lub Aspiryna musze kupic pyralginę...skonczyła mi sie....ogolnie to dziwnie z nia jest...7 czy 8 tabletek kupisz bez recepty...wieksze opakowanie jest na recepte... mnie pomaga ketonal, ale on chyba jest na receptę Teska, mąż wraca a Ciebie głowa boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.12.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 co mozecie polecic na ból głowy??? kurka...3 dzien mnie boli to migrenowe na mnie działa tylko pyralginum w takim wypadku w innych wystarczy APAP lub Aspiryna musze kupic pyralginę...skonczyła mi sie....ogolnie to dziwnie z nia jest...7 czy 8 tabletek kupisz bez recepty...wieksze opakowanie jest na recepte... mnie pomaga ketonal, ale on chyba jest na receptę Teska, mąż wraca a Ciebie głowa boli? właśnie dlatego, my kobiety musimy zachowywac się przewidywalnie dla mężczyzn, bo się...wystraszą poza tym tradycja zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 18.12.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Pytanie do Pan z prawobrzeza gdzie kupie ladny obrus na prawobrzezu ja kupowałam w selgrosie ładną serwete ale obrusy też są-piszę o świątecznych a i ,,normalne ,,może też są witam wszystkich,ja pracowałam na budowie a mężuś ,że ma jeden dzień wolnego udzielał sie rodzinnie i jeździł z dziećmi -wybaczam bo szukali prezentów dla mamusi W Zdrojach, za ryneczkiem są bloki i na parterze jest sklep z tekstyliami. Trochę a'la Konsumy, ale z naprawdę niezłym wyborem obrusów i z dostępnymi cenami. W tych samych Zdrojach, na Krzyżówce w takim nowym centrum handlowym (tam gdzie Berti) jest sklep WISAN'a. Tam znajdziesz masę firan, zasłon, obrusów, ścierek i innego cuda. Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 18.12.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Witam, słuchajcie w kotłowni z piecem gazowym musi być wentylacja nawiewna, tak? dobrze kombinuję? musi być wentylacja wywiewna, odpowiednia kubatura i "zetka" w ścianie jako forma nawiewnej..... szczególnie przy kotłach z zamkniętą komorą spalania, tak jakoś sobie przypominam.... a poza tym witam poniedziałkowo Jeśli zamknięta komora spalania to zasysanie powietrza dla spalania zwykle jest z zewnątrz. Wtedy zetka jest zbędna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.12.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 co mozecie polecic na ból głowy??? kurka...3 dzien mnie boli to migrenowe na mnie działa tylko pyralginum w takim wypadku w innych wystarczy APAP lub Aspiryna musze kupic pyralginę...skonczyła mi sie....ogolnie to dziwnie z nia jest...7 czy 8 tabletek kupisz bez recepty...wieksze opakowanie jest na recepte... mnie pomaga ketonal, ale on chyba jest na receptę Teska, mąż wraca a Ciebie głowa boli? mi ketonal forte nie pomaga wraca wraca..podobno 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.12.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 w kazdym razie u mnie staneła juz jodła.....3 godziny ja wczoraj ubierałam dla zainteresowanych...w castorami kolo geanta jest promocja jodeł....za taka 2,70 zapłaciłam 40 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.12.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 A ja z malo swiatecznym pytaniem ile stropianu dawaliscie w fundamencie i ile warstw czy jedna a moze ktos ocieplal kermazytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.12.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 A ja z malo swiatecznym pytaniem ile stropianu dawaliscie w fundamencie i ile warstw czy jedna a moze ktos ocieplal kermazytem u mnie najpierw było 10 cm na przekładkę...ale jak robiono ocieplenie trzeba byłao co nie co wyrównaci zrobiło sie nastepne 10....wiec mam 20 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.12.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 obrusy polecam na jagiellonskiej sklep z firanami - ale ten w podworzu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.12.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 u mnie 10cm - styropian na ściany fundamentowe i 10cm pod posadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.12.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 A ja z malo swiatecznym pytaniem ile stropianu dawaliscie w fundamencie i ile warstw czy jedna a moze ktos ocieplal kermazytem u mnie najpierw było 10 cm na przekładkę...ale jak robiono ocieplenie trzeba byłao co nie co wyrównaci zrobiło sie nastepne 10....wiec mam 20 cm... O wlasnie o to mi chodzi bo tez chce 20 cm ale czy to dawac trzeba warstwami czy w calosci i czy pomiedzy warstwami trzeba cos dawac . Bo niektorzy twierdza ze bedzie siadac a ja chce cieplo do podlogowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.12.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 A ja z malo swiatecznym pytaniem ile stropianu dawaliscie w fundamencie i ile warstw czy jedna a moze ktos ocieplal kermazytem u mnie najpierw było 10 cm na przekładkę...ale jak robiono ocieplenie trzeba byłao co nie co wyrównaci zrobiło sie nastepne 10....wiec mam 20 cm... O wlasnie o to mi chodzi bo tez chce 20 cm ale czy to dawac trzeba warstwami czy w calosci i czy pomiedzy warstwami trzeba cos dawac . Bo niektorzy twierdza ze bedzie siadac a ja chce cieplo do podlogowki Teska ale ja mysle pod posadzka w fundamecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.12.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 A ja z malo swiatecznym pytaniem ile stropianu dawaliscie w fundamencie i ile warstw czy jedna a moze ktos ocieplal kermazytem u mnie najpierw było 10 cm na przekładkę...ale jak robiono ocieplenie trzeba byłao co nie co wyrównaci zrobiło sie nastepne 10....wiec mam 20 cm... O wlasnie o to mi chodzi bo tez chce 20 cm ale czy to dawac trzeba warstwami czy w calosci i czy pomiedzy warstwami trzeba cos dawac . Bo niektorzy twierdza ze bedzie siadac a ja chce cieplo do podlogowki ja nie wiem u mnie nie sida nic. mysle ze na przekładke bedzie lepiej...chyba ze sa 20 ryflowane - ale to juz pewnie drozsze jest. pod posadzka mam 10 cm tez na przekladke,....tzn 2 razy po 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.12.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 A ja z malo swiatecznym pytaniem ile stropianu dawaliscie w fundamencie i ile warstw czy jedna a moze ktos ocieplal kermazytem u mnie najpierw było 10 cm na przekładkę...ale jak robiono ocieplenie trzeba byłao co nie co wyrównaci zrobiło sie nastepne 10....wiec mam 20 cm... O wlasnie o to mi chodzi bo tez chce 20 cm ale czy to dawac trzeba warstwami czy w calosci i czy pomiedzy warstwami trzeba cos dawac . Bo niektorzy twierdza ze bedzie siadac a ja chce cieplo do podlogowki ja nie wiem u mnie nie sida nic. mysle ze na przekładke bedzie lepiej...chyba ze sa 20 ryflowane - ale to juz pewnie drozsze jest. pod posadzka mam 10 cm tez na przekladke,....tzn 2 razy po 5 Oswiec mnie co to jest ryflowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts