Didi 20.02.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Witam Piątkowo i dziękuję za gratulacje! a po wczorajszych pączkach to dziś się ruszać nie mogę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.02.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 no to zapraszam na strony Domu Czupurków - są nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 20.02.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 C.o. i kanaliza od wczoraj też spędza mi sen z powiek (kłamię ). Dowiedziałam się, że na mojej wsi mają w tym roku poprowadzić kanalizację i gazociąg. I runęła moja koncepcja o oczyszczalni ścieków i o kotle na miał. Jak myślicie, czekać na te udogodnienia i się podłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 20.02.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Czupurku, jakie piękne luksferki. Kabinę też masz z luksferów? Bardzo mi się podoba, ale jeszcze nie mam koncepcji na zamontowanie u siebie. Czy ktoś zrobił/robi kuchnię murowaną?Czy ktoś ma zlew pod oknem? Nie przeszkadza w dostępie do okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.02.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Józia S - to tylko ścianka widok od holu, łazienkę mam w kształcie L i będzie wanna narożna. chociaż ostatnio był pomysł, żeby w świetle luksferków zamontować kabinkę - co to byłyby za widoki dla innych w kwestii zlewu - na stronach wnętrza było sporo na ten temat. Minusy - otwieralność okna i jego ewentualna czystość. Mąż z początku bardzo chciał zlew w oknie, ale po naradach odpuściliśmy, nie będę lizać co chwila okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 20.02.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 ostatnio był pomysł, żeby w świetle luksferków zamontować kabinkę - co to byłyby za widoki dla innych takie połechtanie zmysłów przy tym całym budowlanym zmęczeniu to dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 20.02.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Józia S - my mamy zlew pod oknem - nie ma problemu z czystością - okno myłam 2 razy - a mieszkamy od lipca O tutaj jest link do stronki - http://www.naszdom.erb.pl/dziennik.htm?page=121&beg=25 Podstawa to solidny, głęboki zlew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.02.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Ivette jest poszukiwana o fonik prosi SP nio i ja jak dzwonimy na komóreczke..to pani słodkim głosem oznajmia: nie ma takiego numerku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 20.02.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Joasia,drogie te twoje mebelki były? Gotowe czy na wymiar? Ładnie się prezentują. Kuchnia mniej więcej 3x3? Sięgasz bez problemów do okna, czy musisz z krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 20.02.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Józia - mebelki "hand made production". materiał z frontami i wszystkim co potrzebne - 2500 (około). Do okna sięgam - otworzyć mogę- ale umyć - nie - już z gimnastyką trzeba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MamaTA i Tatuj 20.02.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 TESKA niema sprawy dzwi beda otwarte a jak bedzie trzeba to nawet cie do pociagu moge cię wniesc do przedzialu do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 20.02.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Weźcie jakiś aparat i zróbcie mnóstwo zdjęć!! Teska- to jakiś zjadliwy wirus Didi- gratulacje- wiem,że spóźnione ale coś ostatnio rzadko mogę. Józia- z oknem wszystko zależy od techniki mycia- Joasia nie narzeka a u moich rodziców mimo zmywarki szyba jets dramatyczna! Nie wiem, czy tak nieuważnie myją, czy ciśnienie wody i pryska ale porażka. Ja u siebie mam blat do przygotowywania pod okienkiem- teżmiło popatrzeć Mariusz r- odwiedziłam 10firm z okienkami, od 2 nie dostałam wyceny (Meranti v. Majewscy i Framex). Pvc wyszły mi jataniej w M&S. Jeśli chodzi o drewienko to najtaniej miał Partner z Danowa (węglobud)ale oni nie mają aprobaty na meranti tylko na iglaki. Taka aprobatę ma tylko Adpol (Partners w pasażu A_Z) lub chyba M&S. Pozostali robią okienka bez. Nie wiem czy ma to lraktyczne znaczenie ale... Jak jakieś jeszcze pytanka to na priv Buziaczki dla wszystkich- my już prawie zdrowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.02.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Tu Ivette - melduję posłusznie, że się odnalazłam - byłam u fryzjera..... A co - trzeba jakoś w tej Wawie rezprezentować Szczecin, nie? Didi - gratulejszyn chłopie! Trzymajcie za nas kciuki w Wawie - wstawamy o 5.00, coby na pociąg o 5.40 zdążyć.... Ale co się nagadamy, to nasze! Miłego weekendu i do poniedziałku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 20.02.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Droga Ivette - jestem umówiona na 16 do fryza Tez się z sianem na głowie nie pokażę.... Do zobaczenia przed świtem na dworcu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 20.02.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Ivette, Joasiu- jestem z Was dumna, że będziecie takl godnie reprezentować nasze miast! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.02.2004 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Bikosa - tenkju - szkoda, że nie jedziesz z nami A aparacik z nowym filmem juz przygotowałam i wiem, że Joasia też Trzymajta za nas kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.02.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 tu wrocławski szpieg ale szalejecie z tym fryzjerem.....ja już nie zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.02.2004 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Ivonesca szpiegu nie martw sie , ja tez do fryzjera to nie poszłam...wiec bedzienmy najwyzej we dwie...co nie zdazyły...a ja jueszcze jestem pociagająca z noskiem jak arbuz... to sobie omyslałam jejku to po co do fryzjera cos rano wymodze na głowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.02.2004 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 melduje ze tez biore aparcik...uch fotek bedzie a bedzie....do poniedziałku...rebjata...nio moze do niedzielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 20.02.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 witam w łykendowy piąteczek lalalalala Didi gratulacje z powodu 100 życzę następnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts