magda1614 20.12.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 witam wszystkich Ja juz moją drugą połówke mam w domciu Az do 7 stycznia,super super I nareszcie wspólny czas na obgadanie projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.12.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witam wszystkich popoludniowo i przy kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.12.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witam wszystkich wieczorową porą Już półtora miesiąca mieszkamy w Dobrej na swoim .. choć nie ukrywam, że pierwsze tygodnie to było raczej życie na placu budowy z taczkami i cementem w salonie niż wiejska sielanka .. Wykończeniówka już na ukończeniu ale my też - do tego właśnie kończymy elewacje, ścieżki i podjazd - na szczęście pogoda nam sprzyja !! .. ale jedno mogę powiedzieć - tak jak stan surowy był dla nas bajką dzięki Bogdanowi, tak i w miarę łagodne przejście wykończeniówki zawdzięczamy p.Zbyszkowi i jego ekipie - zdecydowanie polecam!!!. Jak znajdę trochę czasu, to podgonię z Listą .. Wspaniałe jest to, że Święta BN już w swoim nowym domu !! i w dodatku przy kominku !! - a jednak marzenia się spełniają .. !! PS. Kurzy się niemiłosiernie - zajechaliśmy już dwa odkurzacze .. Gratulacje ja tez marze o wigili w wlasnym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.12.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 a teraz poszukuję aktu prawnego, dyrektywy unijnej, z której wynikałby obowiązek skanalizowania terenów gminnych do roku .... Słyszałam o takim dokumencie, ale nie mogę na niego trafić. Dzięki Martelia, jeśli znajdziesz - bardzo proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.12.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Świeta racja, a jak się podsumuje czas spędzany razem, to nie wiadomo, kto będzie do przodu, marynarzowe, czy dziewczyny, które mają swoich mężów na co dzień Hm, ja właściwie powinnam dojśc do tych samych wniosków, bo my oboje bywamy razem w domu dośc rzadko. Tyle, że nawet gdy mój "połówek" w tym domu się znajdzie, to "jakoby Go nie było". (I tak ja ganiam z wiertarką, wokół budowy i stu tysięcy innych tzw. męskich spraw.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 20.12.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Peterz, spójrz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.12.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Świeta racja, a jak się podsumuje czas spędzany razem, to nie wiadomo, kto będzie do przodu, marynarzowe, czy dziewczyny, które mają swoich mężów na co dzień Hm, ja właściwie powinnam dojśc do tych samych wniosków, bo my oboje bywamy razem w domu dośc rzadko. Tyle, że nawet gdy mój "połówek" w tym domu się znajdzie, to "jakoby Go nie było". (I tak ja ganiam z wiertarką, wokół budowy i stu tysięcy innych tzw. męskich spraw.) Pewnie i u mnie tak bedzie ze ja z wiertarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.12.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 [ Ten dzióbek to ufo zdziwiona, że to zauważyliśmy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 20.12.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 jak tam przygotowania do świąt??? Czy wszyscy na budowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.12.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 jak tam przygotowania do świąt??? Czy wszyscy na budowie??? U mnie bardzo malo przygotowane ale stwierdzilam ze nie szaleje ze swietami zawsze wychodzilo tak ze przygotowalam za duzo jedzenia wiec postanowilam ze skromniej w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.12.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 jak tam przygotowania do świąt??? Czy wszyscy na budowie??? niektórzy w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 20.12.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witamjestem tak zmeczona tym rokiem pod znakiem budowy ze zbojkotowałam w tym roku Świeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.12.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witam jestem tak zmeczona tym rokiem pod znakiem budowy ze zbojkotowałam w tym roku Świeta A ja nie buduje a tez padam ze zmeczenia i zaczyna mnie lamac w kosciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 20.12.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 jak tam przygotowania do świąt??? Czy wszyscy na budowie??? niektórzy w pracy... Ty jak zwykle w pracy a jakies wolne to dają tam u was ??? bo ty ciągle w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 20.12.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 witam, pisałam niedawno że szukam działki i chyba znalazłam, ale w Bobolinie, działki jeszcze rolne ale już w studium gminy przeznaczone pod zabudowę mieszkaniową, jedyny minus jest taki, że nie zacznę budowy od marca 2007 tylko od marca 2008 jak dobrze pójdzie:) No ale coś jest i to jest najważniejsze. Jakoś tak lekko mi się zrobiło i mogę zabrać się za święta.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.12.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 witam, pisałam niedawno że szukam działki i chyba znalazłam, ale w Bobolinie, działki jeszcze rolne ale już w studium gminy przeznaczone pod zabudowę mieszkaniową, jedyny minus jest taki, że nie zacznę budowy od marca 2007 tylko od marca 2008 jak dobrze pójdzie:) No ale coś jest i to jest najważniejsze. Jakoś tak lekko mi się zrobiło i mogę zabrać się za święta. Pozdrawiam a rozmawialiście z agrowestem? wiem, że szykują kolejną partię działek w Dobrej, w kierunku na Lubieszyn. W pełni uzbrojone, cena już standardowa, czyli 150 pln za m2..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.12.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 jak tam przygotowania do świąt??? Czy wszyscy na budowie??? niektórzy w pracy... Ty jak zwykle w pracy a jakies wolne to dają tam u was ??? bo ty ciągle w pracy eeee.... o ile dobrze pamiętam sylwester mam wolny w tym roku..... tylko nie wiem co z nim zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.12.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witam jestem tak zmeczona tym rokiem pod znakiem budowy ze zbojkotowałam w tym roku Świeta A ja nie buduje a tez padam ze zmeczenia i zaczyna mnie lamac w kosciach grypka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.12.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witam wszystkich wieczorową porą Już półtora miesiąca mieszkamy w Dobrej na swoim .. choć nie ukrywam, że pierwsze tygodnie to było raczej życie na placu budowy z taczkami i cementem w salonie niż wiejska sielanka .. Wykończeniówka już na ukończeniu ale my też - do tego właśnie kończymy elewacje, ścieżki i podjazd - na szczęście pogoda nam sprzyja !! .. ale jedno mogę powiedzieć - tak jak stan surowy był dla nas bajką dzięki Bogdanowi, tak i w miarę łagodne przejście wykończeniówki zawdzięczamy p.Zbyszkowi i jego ekipie - zdecydowanie polecam!!!. Jak znajdę trochę czasu, to podgonię z Listą .. Wspaniałe jest to, że Święta BN już w swoim nowym domu !! i w dodatku przy kominku !! - a jednak marzenia się spełniają .. !! PS. Kurzy się niemiłosiernie - zajechaliśmy już dwa odkurzacze .. Gratulacje ja tez marze o wigili w wlasnym domku my też, w zasadzie naprawdę niewiele brakowało, a udałoby się.... ale wielkanoc już na pewno w swoim domku, bo mieszkanie właśnie się sprzedaje z terminem na marzec.... jak nie domek to pod most Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.12.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 a tak przy zupełnej okazji - czy ktoś z Was ma namiary na jakąś sprawdzoną opiekunkę do dziecka? a dokładnie bardzo małego dziecka, najlepiej młodą, zgrabną, otwartą itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts