bryta 20.12.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witam jestem tak zmeczona tym rokiem pod znakiem budowy ze zbojkotowałam w tym roku Świeta A ja nie buduje a tez padam ze zmeczenia i zaczyna mnie lamac w kosciach grypka??? Prosze Cie wypluj bo w tym roku nie jedziemy do rodziny i jak bymsie rozchorowala to pozostal by mc donalds albo pizza a juz w lodowce czekaja sledziki aby je zrobic w smietanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 20.12.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witam wieczorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.12.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 witam, pisałam niedawno że szukam działki i chyba znalazłam, ale w Bobolinie, działki jeszcze rolne ale już w studium gminy przeznaczone pod zabudowę mieszkaniową, jedyny minus jest taki, że nie zacznę budowy od marca 2007 tylko od marca 2008 jak dobrze pójdzie:) No ale coś jest i to jest najważniejsze. Jakoś tak lekko mi się zrobiło i mogę zabrać się za święta. Pozdrawiam a gdzie jest Bobolin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.12.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witam jestem tak zmeczona tym rokiem pod znakiem budowy ze zbojkotowałam w tym roku Świeta A ja nie buduje a tez padam ze zmeczenia i zaczyna mnie lamac w kosciach grypka??? Prosze Cie wypluj bo w tym roku nie jedziemy do rodziny i jak bymsie rozchorowala to pozostal by mc donalds albo pizza a juz w lodowce czekaja sledziki aby je zrobic w smietanie tfu tfu tfu... ale śledziki w śmietanie mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.12.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witam jestem tak zmeczona tym rokiem pod znakiem budowy ze zbojkotowałam w tym roku Świeta A ja nie buduje a tez padam ze zmeczenia i zaczyna mnie lamac w kosciach grypka??? Prosze Cie wypluj bo w tym roku nie jedziemy do rodziny i jak bymsie rozchorowala to pozostal by mc donalds albo pizza a juz w lodowce czekaja sledziki aby je zrobic w smietanie tfu tfu tfu... ale śledziki w śmietanie mniam mniam Tez uwielbiam z kartoflami w mundurkach typowe kaszubskie danie wigilijne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.12.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 a tak przy zupełnej okazji - czy ktoś z Was ma namiary na jakąś sprawdzoną opiekunkę do dziecka? a dokładnie bardzo małego dziecka, najlepiej młodą, zgrabną, otwartą itp.... no niestety, moja już "poszła do ludzi", ale polecam portale z nianiami, chyba niania.pl i coś jeszcze; swego czasu tez tam szukałam, a moja niania właśnie tam znalazła "nową rodzinkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 21.12.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 a gdzie jest Bobolin Bryta Bobolin to taka wiocha zaraz za Stobnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 21.12.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 a teraz poszukuję aktu prawnego, dyrektywy unijnej, z której wynikałby obowiązek skanalizowania terenów gminnych do roku .... Słyszałam o takim dokumencie, ale nie mogę na niego trafić. Dzięki Martelia, jeśli znajdziesz - bardzo proszę o informację. tu są jakieś informacje : http://www1.ukie.gov.pl/www/serce.nsf/0/FBBE79B903B05D34C1256F6A0037C181?Open nie wiem jeszcze w jaki sposób przelicza się RML, ale się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.12.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.12.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Witam Bryta gdzie tyle sniegu jest, że bałwana takiego ulepiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.12.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 witam wszystkich Ja juz moją drugą połówke mam w domciu Az do 7 stycznia,super super I nareszcie wspólny czas na obgadanie projektu super U mnie wczoraj była wigilia, niespodzianka dla męża, karpik, uszka, barszczyk itp, wszystko przygotowała mama po cichu a ja jedynie kupiłam prezent, nie tyle pod choinke co na 5-lecie zaobrączkowania. Niespodzianka wyszła super, a dziś raniutko, dostałam buziaka i znów zostałam sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.12.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 eeee.... o ile dobrze pamiętam sylwester mam wolny w tym roku..... tylko nie wiem co z nim zrobić... jak to co nianie do dziecka i iść z żoną się zabawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.12.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 tfu tfu tfu... ale śledziki w śmietanie mniam mniam Tez uwielbiam z kartoflami w mundurkach typowe kaszubskie danie wigilijne mniam, mniam, nawet moja niunia uwielbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.12.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.12.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 A tak pozatym wczoraj miałam wizytę inspektora budowlanego, który bardzo szczegółowo poogladał mój domek i stwierdził, ze poza pewnymi drobiazgami jest ok i nie mam potrezby się martwic a te drobiazgi i tak zostaną zakryte i zapomnę. Zwrócił mi na pare rzeczy uwagę przy dalszych pracach i ogólnie poprawił mi humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 21.12.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 http://biznes.onet.pl/0,1452618,wiadomosci.html I co wy na to? Marcin, a jak sprawa Waszego pozwolenia na budowę - dzieje się coś? Dociskasz urzędasów? Ciągle walcze. Jak dobrze pójdzie, to jeszcze w tym roku uzupelnie braki w dokumentacji i wznowie postepowanie. Dobrze, ze do wiosny jeszcze troche. Juz sie tak wyrobilem w naciskaniu na urzedasow, ze moglbym sie tym zajmowac zzawodowo. Moj projektant byl ostatnio pelen podziwu dla moich dzialan w urzedach. Szkoda tylko, ze nie przeklada sie to na szybkosc uzyskania pozwolenia. No, ale czlowiek uczy sie na bledach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 21.12.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Witam Coraz bliżej świąt, a mi jakoś atmosfera świąteczna się nie udziela . Może to przez pogodę . Pocieszające jest to, że jutro już wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 21.12.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Witam jestem tak zmeczona tym rokiem pod znakiem budowy ze zbojkotowałam w tym roku Świeta a to były moje chyba najcieższe 3 dni na budowie bola mnie okropnir rece od wbijania gwoździ i kolana od kleczenia,ale stryszek obity i prawie ocieplony-za mało kupiłam wełny wiec po nowym roku kończymy a że jestem alergikiem to ocieplanie zapamietam najbardziej mam nadzieje ,ze dobrze nam poradzono żeby wykorzystać deski z budowy-poszły wszystkie co do kawałka i fajnie to wyszło a 500 stów w kieszeni witam wszystkich i z w/w powodów tez zbojkotowałam swieta i nie szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 witam, pisałam niedawno że szukam działki i chyba znalazłam, ale w Bobolinie, działki jeszcze rolne ale już w studium gminy przeznaczone pod zabudowę mieszkaniową, jedyny minus jest taki, że nie zacznę budowy od marca 2007 tylko od marca 2008 jak dobrze pójdzie:) No ale coś jest i to jest najważniejsze. Jakoś tak lekko mi się zrobiło i mogę zabrać się za święta. Pozdrawiamdostałaś privka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 jak tam przygotowania do świąt??? Czy wszyscy na budowie??? niektórzy w pracy... Ty jak zwykle w pracy a jakies wolne to dają tam u was ??? bo ty ciągle w pracy eeee.... o ile dobrze pamiętam sylwester mam wolny w tym roku..... tylko nie wiem co z nim zrobić... nic nie wymysliłes???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts