Teska 21.12.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 a tak przy zupełnej okazji - czy ktoś z Was ma namiary na jakąś sprawdzoną opiekunkę do dziecka? a dokładnie bardzo małego dziecka, najlepiej młodą, zgrabną, otwartą itp.... a jak małego dziecka??? tylko nie jest młoda, ani zgrabna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 witam wszystkich Ja juz moją drugą połówke mam w domciu Az do 7 stycznia,super super I nareszcie wspólny czas na obgadanie projektu super U mnie wczoraj była wigilia, niespodzianka dla męża, karpik, uszka, barszczyk itp, wszystko przygotowała mama po cichu a ja jedynie kupiłam prezent, nie tyle pod choinke co na 5-lecie zaobrączkowania. Niespodzianka wyszła super, a dziś raniutko, dostałam buziaka i znów zostałam sama dzióbek...a mój bedzie 23 grudnia.... zdążył.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.12.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 witam wszystkich Ja juz moją drugą połówke mam w domciu Az do 7 stycznia,super super I nareszcie wspólny czas na obgadanie projektu super U mnie wczoraj była wigilia, niespodzianka dla męża, karpik, uszka, barszczyk itp, wszystko przygotowała mama po cichu a ja jedynie kupiłam prezent, nie tyle pod choinke co na 5-lecie zaobrączkowania. Niespodzianka wyszła super, a dziś raniutko, dostałam buziaka i znów zostałam sama dzióbek...a mój bedzie 23 grudnia.... zdążył.... a mój też miał w końcu być na święta, ale we wtorek dostał telefon i .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 witam grupkę....w przerwie na kawusie..... mieska pekluje uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.12.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Witam Bryta gdzie tyle sniegu jest, że bałwana takiego ulepiłaś Tezaz to mozna liczyc tylko na wirtualny snieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Witam wszystkich popoludniowo i przy kawce no bałwanek super......szkoda tylko ze....nie za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 witam wszystkich Ja juz moją drugą połówke mam w domciu Az do 7 stycznia,super super I nareszcie wspólny czas na obgadanie projektu super U mnie wczoraj była wigilia, niespodzianka dla męża, karpik, uszka, barszczyk itp, wszystko przygotowała mama po cichu a ja jedynie kupiłam prezent, nie tyle pod choinke co na 5-lecie zaobrączkowania. Niespodzianka wyszła super, a dziś raniutko, dostałam buziaka i znów zostałam sama dzióbek...a mój bedzie 23 grudnia.... zdążył.... a mój też miał w końcu być na święta, ale we wtorek dostał telefon i .. ech...moj 1 w nowy rok wyjezdza......i z sylwka nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Witam Bryta gdzie tyle sniegu jest, że bałwana takiego ulepiłaś Tezaz to mozna liczyc tylko na wirtualny snieg ta pogoda i tak lepsza...kumpelka z Krakowa mi doniosła ze u nich deszcz ze sniegiem...chlapa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Witam Coraz bliżej świąt, a mi jakoś atmosfera świąteczna się nie udziela . Może to przez pogodę . Pocieszające jest to, że jutro już wolne Swieta w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 cos mnie dopadło......nie chce mi sie w garach stac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.12.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Z okazji Swiat Wszystkim Wam zycze :Duzo zdrowia Szczescia w Nowym Roku Spelnienia Marzen Zadowolenia z Mezow,Zon ,Dzieci i czworonogow Bezstresowego budowania dla tych co zaczynaja Przyjemnego mieszkania dla tych co juz skonczyli budowe i zycia w dostatku Bryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Nie istnieją żadne posty dla tego tematu czy to sie naprawi!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Z okazji Swiat Wszystkim Wam zycze : Duzo zdrowia Szczescia w Nowym Roku Spelnienia Marzen Zadowolenia z Mezow,Zon ,Dzieci i czworonogow Bezstresowego budowania dla tych co zaczynaja Przyjemnego mieszkania dla tych co juz skonczyli budowe i zycia w dostatku Bryta Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.12.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 http://images2.fotosik.pl/301/a6b8d1c8999f028f.gif ' alt='lol.gif.aba2f8c52d54b33e0374caa643b21f03.gif' alt=':lol:'> '> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.12.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dzieki Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dzieki Teska znikam do prac kuchennych...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.12.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 a tak przy zupełnej okazji - czy ktoś z Was ma namiary na jakąś sprawdzoną opiekunkę do dziecka? a dokładnie bardzo małego dziecka, najlepiej młodą, zgrabną, otwartą itp.... a jak małego dziecka??? tylko nie jest młoda, ani zgrabna..... teraz 3 m-ce, a potrzebujemy od marca tak jakoś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.12.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 a u mnie jak nie urok to sraczka.... właśnie zarżnąłem silnik w autku i czekam na wiadomości z warsztatu. pewnie złomem się skończy tym razem, bo inwestować za dużo już się nie opłaca....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.12.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 a u mnie jak nie urok to sraczka.... właśnie zarżnąłem silnik w autku i czekam na wiadomości z warsztatu. pewnie złomem się skończy tym razem, bo inwestować za dużo już się nie opłaca....... to nieciekawie jeszcze teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.12.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 a u mnie jak nie urok to sraczka.... właśnie zarżnąłem silnik w autku i czekam na wiadomości z warsztatu. pewnie złomem się skończy tym razem, bo inwestować za dużo już się nie opłaca....... ciężka noga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts