szydas 21.12.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 a u mnie jak nie urok to sraczka.... właśnie zarżnąłem silnik w autku i czekam na wiadomości z warsztatu. pewnie złomem się skończy tym razem, bo inwestować za dużo już się nie opłaca....... to nieciekawie jeszcze teraz no właśnie. raz, że ewentualna naprawa przedłuży się przez święta, dwa, że ani do rodziców dojechać na wigilię, ani do pracy..... o budowie nie wspominając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.12.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 a u mnie jak nie urok to sraczka.... właśnie zarżnąłem silnik w autku i czekam na wiadomości z warsztatu. pewnie złomem się skończy tym razem, bo inwestować za dużo już się nie opłaca....... ciężka noga? na pewno też. ale kłopoty miałem już od jakiegoś czasu i przegapiłem trochę uzupełnienie oleju.... wprawdzie dolany w odpowiednim momencie, ale efekt właśnie taki, ledwie do warsztatu dojechałem a przez parę dni było zupełnie dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.12.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 a u mnie jak nie urok to sraczka.... właśnie zarżnąłem silnik w autku i czekam na wiadomości z warsztatu. pewnie złomem się skończy tym razem, bo inwestować za dużo już się nie opłaca....... ciężka noga? na pewno też. ale kłopoty miałem już od jakiegoś czasu i przegapiłem trochę uzupełnienie oleju.... wprawdzie dolany w odpowiednim momencie, ale efekt właśnie taki, ledwie do warsztatu dojechałem a przez parę dni było zupełnie dobrze.... strasznie przykro...ale auta tak mają; nam np. zepsuł się w Niedzielę Wielkanocną, kiedy zapakowaliśmy się wszyscy do auta jadąc rano z centrum do Dąbia, gdzie miało byc uroczyste śniadanie, a zaraz po nim taksówka na lotnisko (mąż wyjeżdżał). I trzeba było cały ten staff w postaci dzieci, ciast, pakunków i Święconki przerzucić w szybkim tempie do zamówionej naprędce taksówki.....ech i ja zostałam bez chłopa za to z nieruchomym czarnym bydlakiem pod domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 a u mnie jak nie urok to sraczka.... właśnie zarżnąłem silnik w autku i czekam na wiadomości z warsztatu. pewnie złomem się skończy tym razem, bo inwestować za dużo już się nie opłaca....... ups to kiepsko.... a z opiekunka zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 21.12.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 a tak przy zupełnej okazji - czy ktoś z was ma namiary na jakąś sprawdzoną opiekunkę do dziecka? A dokładnie bardzo małego dziecka, najlepiej młodą, zgrabną, otwartą itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 21.12.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 21.12.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 witam wszystkich Ja juz moją drugą połówke mam w domciu Az do 7 stycznia,super super I nareszcie wspólny czas na obgadanie projektu super U mnie wczoraj była wigilia, niespodzianka dla męża, karpik, uszka, barszczyk itp, wszystko przygotowała mama po cichu a ja jedynie kupiłam prezent, nie tyle pod choinke co na 5-lecie zaobrączkowania. Niespodzianka wyszła super, a dziś raniutko, dostałam buziaka i znów zostałam sama dzióbek...a mój bedzie 23 grudnia.... zdążył.... a mój też miał w końcu być na święta, ale we wtorek dostał telefon i .. A ja zrobie mu prezencik pod choinke. Bedziemy mieli niedlugo niunka. Urodzi go mama, a zaplodni kominiarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.12.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Niektórym dziwolągom życzę, aby w Nowym Roku udali się do dobrego psychiatry i wyleczyli sie w końcu ze swoich kompleksów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 21.12.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 chyba słabsze....ja jako dziecko biegałam po pdwórku, jadło sie chleb moczony woda z kranu i sypanym cukrem...i wcale nie chorowałam...hmmm fajne były czasy teraz co trzecie ma alergie, a ja robiłam chleb moczony w wodzie i na patelnie - super Tak bardzo, bardzo fajne czasy. A pamietacie czasy wyjazdow na oboz do Oswiecimia? Wszyscy co zaliczyli pobyt i wrocili jakos tak dlugo zyja. To chyba naturalna selekcja sie nazywa. Oj co za okropne czasy teraz mamy. O jejku jejku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 21.12.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 a u mnie jak nie urok to sraczka.... właśnie zarżnąłem silnik w autku i czekam na wiadomości z warsztatu. pewnie złomem się skończy tym razem, bo inwestować za dużo już się nie opłaca....... no świetnie mozemy sobie rece podac mi poszła chłodnica w diabły koszty naprawy wymiany makabryczne taki niespodzianek przed Świetami a najgorsze ze bedą zamawiac i robić 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 21.12.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 chyba słabsze....ja jako dziecko biegałam po pdwórku, jadło sie chleb moczony woda z kranu i sypanym cukrem...i wcale nie chorowałam...hmmm fajne były czasy teraz co trzecie ma alergie, a ja robiłam chleb moczony w wodzie i na patelnie - super Tak bardzo, bardzo fajne czasy. A pamietacie czasy wyjazdow na oboz do Oswiecimia? Wszyscy co zaliczyli pobyt i wrocili jakos tak dlugo zyja. To chyba naturalna selekcja sie nazywa. Oj co za okropne czasy teraz mamy. O jejku jejku. to jakiś koszmar .... ciekawe kto ma tak bidnego ubogiego sąsiada wspólczuje sedecznie i ... mam nadzieję ze to nie JA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 chyba słabsze....ja jako dziecko biegałam po pdwórku, jadło sie chleb moczony woda z kranu i sypanym cukrem...i wcale nie chorowałam...hmmm fajne były czasy teraz co trzecie ma alergie, a ja robiłam chleb moczony w wodzie i na patelnie - super Tak bardzo, bardzo fajne czasy. A pamietacie czasy wyjazdow na oboz do Oswiecimia? Wszyscy co zaliczyli pobyt i wrocili jakos tak dlugo zyja. To chyba naturalna selekcja sie nazywa. Oj co za okropne czasy teraz mamy. O jejku jejku. to jakiś koszmar .... ciekawe kto ma tak bidnego ubogiego sąsiada wspólczuje sedecznie i ... mam nadzieję ze to nie JA! w taki sposób leczy sie kompleksy....nikt tego czegos nie zauwaza w zyciu....jest szarym,beznadziejnym człowieczkiem...wiec chociaz tutaj ANONIMOWO zwraca na siebie uwage.... wiec najlepiej toto ignorowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.12.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Ja tak tylko w odwiedziny do Was! Mam pytanie czy Agnieszka1 udzielała sie w Waszej Grupie? Bo w sumie to od 24 listopada się nie odzywa a ja ją bardzo lubię i się martwię. Wie ktoś coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.12.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Ja tak tylko w odwiedziny do Was! Mam pytanie czy Agnieszka1 udzielała sie w Waszej Grupie? Bo w sumie to od 24 listopada się nie odzywa a ja ją bardzo lubię i się martwię. Wie ktoś coś??? wczoraj też myslałam o niej, że dawno się nie odzywała, mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.12.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 to jakiś koszmar .... ciekawe kto ma tak bidnego ubogiego sąsiada wspólczuje sedecznie i ... mam nadzieję ze to nie JA! w taki sposób leczy sie kompleksy....nikt tego czegos nie zauwaza w zyciu....jest szarym,beznadziejnym człowieczkiem...wiec chociaz tutaj ANONIMOWO zwraca na siebie uwage.... wiec najlepiej toto ignorowac! z drugiej strony trochę mi żal takich ludków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.12.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 a u mnie jak nie urok to sraczka.... właśnie zarżnąłem silnik w autku i czekam na wiadomości z warsztatu. pewnie złomem się skończy tym razem, bo inwestować za dużo już się nie opłaca....... no świetnie mozemy sobie rece podac mi poszła chłodnica w diabły koszty naprawy wymiany makabryczne taki niespodzianek przed Świetami a najgorsze ze bedą zamawiac i robić 2 dni no cóż, koszt naprawy wyszedł 7500 pln. podjąłem trudną decyzję i sprzedaję autko jako uszkodzone, bo koszt naprawy to 25% wartości całego samochodu, i tak miałem go sprzedać, a nie odzyskam zainwestowanych pieniędzy przy sprzedaży..... no i na święta zostaliśmy bez autka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.12.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Ja tak tylko w odwiedziny do Was! Mam pytanie czy Agnieszka1 udzielała sie w Waszej Grupie? Bo w sumie to od 24 listopada się nie odzywa a ja ją bardzo lubię i się martwię. Wie ktoś coś??? wczoraj też myslałam o niej, że dawno się nie odzywała, mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze cóż, pierwsze miesiące ciąży potrafią być mało sympatyczne... może nie ma siły się udzielać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.12.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Ja tak tylko w odwiedziny do Was! Mam pytanie czy Agnieszka1 udzielała sie w Waszej Grupie? Bo w sumie to od 24 listopada się nie odzywa a ja ją bardzo lubię i się martwię. Wie ktoś coś??? wczoraj też myslałam o niej, że dawno się nie odzywała, mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze cóż, pierwsze miesiące ciąży potrafią być mało sympatyczne... może nie ma siły się udzielać? co prawda to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 21.12.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 to jakiś koszmar .... ciekawe kto ma tak bidnego ubogiego sąsiada wspólczuje sedecznie i ... mam nadzieję ze to nie JA! w taki sposób leczy sie kompleksy....nikt tego czegos nie zauwaza w zyciu....jest szarym,beznadziejnym człowieczkiem...wiec chociaz tutaj ANONIMOWO zwraca na siebie uwage.... wiec najlepiej toto ignorowac! z drugiej strony trochę mi żal takich ludków Dziekuje za wyrazy wspolczucia, bo wlasnie padam na kolana pod ciezarem krytyki kobiety swiatlej po dwoch fakultetach, ze znacznym dorobkiem naukowym, ktora znalazla czas na imponujaca kariere polityczna o zasiegu krajowym. Dala sie tez poznac jako swietny manager, ktory stworzyl a nastepnie rozwinal najsilniesza w regionie firme prywatna. Eeeee ide sie chyba powiesze bo juz nie wytrzymam ze smiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.12.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Zycze wszystkim udanych, zdrowych i spokojnych Swiat Narodzenia Panskiego! do zobaczenia po Swietach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts