Teska 21.12.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Ja tak tylko w odwiedziny do Was! Mam pytanie czy Agnieszka1 udzielała sie w Waszej Grupie? Bo w sumie to od 24 listopada się nie odzywa a ja ją bardzo lubię i się martwię. Wie ktoś coś??? ostatnio jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 21.12.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 a u mnie jak nie urok to sraczka.... właśnie zarżnąłem silnik w autku i czekam na wiadomości z warsztatu. pewnie złomem się skończy tym razem, bo inwestować za dużo już się nie opłaca....... no świetnie mozemy sobie rece podac mi poszła chłodnica w diabły koszty naprawy wymiany makabryczne taki niespodzianek przed Świetami a najgorsze ze bedą zamawiac i robić 2 dni no cóż, koszt naprawy wyszedł 7500 pln. podjąłem trudną decyzję i sprzedaję autko jako uszkodzone, bo koszt naprawy to 25% wartości całego samochodu, i tak miałem go sprzedać, a nie odzyskam zainwestowanych pieniędzy przy sprzedaży..... no i na święta zostaliśmy bez autka..... Wspólczuje ... mnie TYLKO 1000 zł wyszło chłodnica do wymiany tak piep....nęłam spodem na działce że uszkodziłam chłodnicę ... uroki budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 21.12.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 21.12.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 A tak pozatym wczoraj miałam wizytę inspektora budowlanego, który bardzo szczegółowo poogladał mój domek i stwierdził, ze poza pewnymi drobiazgami jest ok i nie mam potrezby się martwic a te drobiazgi i tak zostaną zakryte i zapomnę. Zwrócił mi na pare rzeczy uwagę przy dalszych pracach i ogólnie poprawił mi humor Dzióbek, rozumiem, że zatrudniacie osobno jakiegoś inspektora - nie mylić z kierownikiem budowy? Ile kosztuje taka przyjemność. Czy macie jakoś ustalone z wykonawcami, że np.zdanie inspektora jest rozstzrygajace jesli chodzi o ew. spory dot. budowy? Over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.12.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Ja tak tylko w odwiedziny do Was! Mam pytanie czy Agnieszka1 udzielała sie w Waszej Grupie? Bo w sumie to od 24 listopada się nie odzywa a ja ją bardzo lubię i się martwię. Wie ktoś coś??? wczoraj też myslałam o niej, że dawno się nie odzywała, mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze cóż, pierwsze miesiące ciąży potrafią być mało sympatyczne... może nie ma siły się udzielać? co prawda to prawda No cóż to ja chyba o czymś nie wiem Jeżeli to prawda co piszecie to życzę dużo zdrowia Agnieszka1 (Agnieszce )! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.12.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Ja tak tylko w odwiedziny do Was! Mam pytanie czy Agnieszka1 udzielała sie w Waszej Grupie? Bo w sumie to od 24 listopada się nie odzywa a ja ją bardzo lubię i się martwię. Wie ktoś coś??? wczoraj też myslałam o niej, że dawno się nie odzywała, mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze cóż, pierwsze miesiące ciąży potrafią być mało sympatyczne... może nie ma siły się udzielać? co prawda to prawda No cóż to ja chyba o czymś nie wiem Jeżeli to prawda co piszecie to życzę dużo zdrowia Agnieszka1 (Agnieszce )! Witam, Agnieszka1 siedzi w domku na zwolnieniu i jest odcięta od internetu. A życzenia zdrowia się pewnie przydadzą, bo bidna jest w tej ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.12.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 A tak pozatym wczoraj miałam wizytę inspektora budowlanego, który bardzo szczegółowo poogladał mój domek i stwierdził, ze poza pewnymi drobiazgami jest ok i nie mam potrezby się martwic a te drobiazgi i tak zostaną zakryte i zapomnę. Zwrócił mi na pare rzeczy uwagę przy dalszych pracach i ogólnie poprawił mi humor dzióbek, miałaś wizytę inspektora z PINB-u czy swojego własnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.12.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 A ja dziś z tematem niebudowlanym: Gdzie i jakie kupić strzeladła sylwestrowe, żeby było bezpiecznie i efektownie? Do tej pory sami nie odpalaliśmy żadnych petard ani fajerwerków, więc kompletnie nie mamy rozeznania. Ale nasz syn (koniec podstawówki) tak nam wierci dziurę w brzuchu, że stwierdziłam - lepiej pójść z nim i razem kupić coś sensownego, co mu nie pourywa palców, niż żeby sam kupił na straganie jakieś badziewie z produkcji garażowej. Są do takich rzeczy jakieś atesty? certyfikaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 21.12.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 witam, pisałam niedawno że szukam działki i chyba znalazłam, ale w Bobolinie, działki jeszcze rolne ale już w studium gminy przeznaczone pod zabudowę mieszkaniową, jedyny minus jest taki, że nie zacznę budowy od marca 2007 tylko od marca 2008 jak dobrze pójdzie:) No ale coś jest i to jest najważniejsze. Jakoś tak lekko mi się zrobiło i mogę zabrać się za święta. Pozdrawiam Około miesiąc temu oglądałem fajną działkę w Tanowie 1580 m2. ładnie połozona i uzbrojona, skrzynki na działce oprócz kanalizy ale gmina ma niedługo robić. Jak coś to moge dać namiarki mam tez chyba fotki. Witam wszystkich tak poza tym. ostatnio mało się odzywam ale cały czas jestem z Wami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 22.12.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 a u mnie jak nie urok to sraczka.... właśnie zarżnąłem silnik w autku i czekam na wiadomości z warsztatu. pewnie złomem się skończy tym razem, bo inwestować za dużo już się nie opłaca....... Sluchaj ja tez mam pecha. Pisalam Wam ze chce miec niunka. Z kominiarzem wszystko uzgodnilam i sie zgodzil. No i poszlam wczoraj z mamusia do kominiarza a on spadl z wrazenia z drabiny jak nas zobaczyl. Czy to nie pech, czym sie tak zaskoczyl, przeciez mowilam, ze chce tego niunka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.12.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Witajcie przedświątecznie Elektrycy kończą kłaść kabelki baaaardzo sprawni i na pewno wyślę do Klausa namiary byli z" łapanki" więc troche miałam obawy co do jakości i terminowości ale wyszło super . czy UFO nie mozna usunąć jakoś z urzędu ( moderator) wcześniej mnie to nie wkurzało a teraz jakieś wyjatkowo paskudne teksty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Witajcie przedświątecznie Elektrycy kończą kłaść kabelki baaaardzo sprawni i na pewno wyślę do Klausa namiary byli z" łapanki" więc troche miałam obawy co do jakości i terminowości ale wyszło super . czy UFO nie mozna usunąć jakoś z urzędu ( moderator) wcześniej mnie to nie wkurzało a teraz jakieś wyjatkowo paskudne teksty Kasiu niech pisze...własnie o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 22.12.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 czy UFO nie mozna usunąć jakoś z urzędu ( moderator) wcześniej mnie to nie wkurzało a teraz jakieś wyjatkowo paskudne teksty Pewnie ze mozna usunac, ale... Nie ogladasz Szymon Majewski Show? Nie smiejesz sie z Hojarskiej? A tu czasami takie kwiatki, ze TV mozna wylaczyc. Nie naruszam regulaminu forum!!! Nikomu nie napisalam, ze jest szara i nikim, itp, itd. bo z Samoobrony nie jestem. Nikomu nie wytykam ze jest zerem, chociaz madra glowa i w pol slowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 22.12.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Witajcie przedświątecznie Elektrycy kończą kłaść kabelki baaaardzo sprawni i na pewno wyślę do Klausa namiary byli z" łapanki" więc troche miałam obawy co do jakości i terminowości ale wyszło super . czy UFO nie mozna usunąć jakoś z urzędu ( moderator) wcześniej mnie to nie wkurzało a teraz jakieś wyjatkowo paskudne teksty Witam Ile cię wyniosła elektryka? Proszę o odpowiedź jesli to nie problem i co w tej cenie było. Pozdrawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.12.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 22.12.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.12.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Witajcie przedświątecznie Elektrycy kończą kłaść kabelki baaaardzo sprawni i na pewno wyślę do Klausa namiary byli z" łapanki" więc troche miałam obawy co do jakości i terminowości ale wyszło super . czy UFO nie mozna usunąć jakoś z urzędu ( moderator) wcześniej mnie to nie wkurzało a teraz jakieś wyjatkowo paskudne teksty Witam Ile cię wyniosła elektryka? Proszę o odpowiedź jesli to nie problem i co w tej cenie było. Pozdrawki Czy ja też mogę prosić, za ile i co było w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.12.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Witam, Agnieszka1 siedzi w domku na zwolnieniu i jest odcięta od internetu. A życzenia zdrowia się pewnie przydadzą, bo bidna jest w tej ciąży jak byś spotkała to pozdrów ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.12.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 dzióbek, miałaś wizytę inspektora z PINB-u czy swojego własnego? własnego, moja mama ma gości na świeta i przyjechał m.in. mojego taty kuzyn, który jest inspektorem budowlanym i to drobiazgowym, zauważył nawet coś na co my nie zwrócilismy uwagi, ale to drobiazg, który zginie w tynkach Szkoda, że mieszka daleko i nie mógł przyjechać latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 22.12.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 [ jak byś a jakbys nie to tez pozdrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts