Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie wszyscy znani i nieznani!

Nie zaglądam tu często więc przyznam że czuję sie na tym forum już trochę obco.

Ponieważ wiem ile znaczą marzenia, życzę wszystkim aby marzyli i przekuwali swoje marzenia w czyn..

Wszystkiego najlepszego na Święta i nadchodzący Nowy 2007 rok życzy GrzesiekB - już z Mierzyna...

PS.

Własny dom to całkiem nowa jakość :).

Witam :)

Coraz bliżej świąt, a mi jakoś atmosfera świąteczna się nie udziela :-? . Może to przez pogodę :( . Pocieszające jest to, że jutro już wolne :wink:

Swieta w domku?

Tak w domu :D . W tym roku wspólna rodzinna Wigilia u nas :D . Szkoda tylko, że nie będzie wszystkich, których zapraszaliśmy.

Witam :)

Coraz bliżej świąt, a mi jakoś atmosfera świąteczna się nie udziela :-? . Może to przez pogodę :( . Pocieszające jest to, że jutro już wolne :wink:

Swieta w domku?

Tak w domu :D . W tym roku wspólna rodzinna Wigilia u nas :D . Szkoda tylko, że nie będzie wszystkich, których zapraszaliśmy.

no u nas tez:) jutro juz nie bede sama :lol:

a ja w przerwie..gotuja sie warzywka...wiec kawka...z baileysem a co :lol: :lol:

Ja już też większość przygotowałem i teraz kawka. 8)

niom...ja jutro blady swit..chce wszystko skonczyc do 15....zeby przez cale popoludnie zapomniec o garach :lol:

a co będziesz robić popołudniem?? :wink: :wink: :wink: :p

no jak co???? z męzem sie witać :lol: :lol: po południu troszke stroików...i takie tam..winko...