maksiu 22.12.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 22.12.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Witajcie wszyscy znani i nieznani! Nie zaglądam tu często więc przyznam że czuję sie na tym forum już trochę obco. Ponieważ wiem ile znaczą marzenia, życzę wszystkim aby marzyli i przekuwali swoje marzenia w czyn.. Wszystkiego najlepszego na Święta i nadchodzący Nowy 2007 rok życzy GrzesiekB - już z Mierzyna... PS. Własny dom to całkiem nowa jakość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Czupurek!!!! Ostatnio się nie pokazujesz, ale i tak spróbuję Ci złożyć życzenia.........urodzinowe Wszystkiego naj, naj... http://www.bogucin.pl/archiwum/kwiaty.jpg również WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO naj naj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 CZUPUREK - wszystkiego najlepszego ci życzę, szczególnie, że ja mam dziś też urodzinki - 30 - Iwona no to wszystkiego naj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.12.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błache i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech wszystkie się spełnią, czaru świątecznej atmosfery dopełnienią! Tego wszystkiego życzy ...Aga z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Wszystkim bywalcom..... Miłych Pogodnych Swiąt , spełnienia marzeń....tych trudnych tez:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 22.12.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 witam przedswiatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 22.12.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 CZUPUREK - wszystkiego najlepszego ci życzę, szczególnie, że ja mam dziś też urodzinki - 30 - Iwona wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 22.12.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Witam Coraz bliżej świąt, a mi jakoś atmosfera świąteczna się nie udziela . Może to przez pogodę . Pocieszające jest to, że jutro już wolne Swieta w domku? Tak w domu . W tym roku wspólna rodzinna Wigilia u nas . Szkoda tylko, że nie będzie wszystkich, których zapraszaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 22.12.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Witam wszystkich wieczornie po całym dniu zakupowej gonitwy . Jutro minie rok jak się wprowadziliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Witam Coraz bliżej świąt, a mi jakoś atmosfera świąteczna się nie udziela . Może to przez pogodę . Pocieszające jest to, że jutro już wolne Swieta w domku? Tak w domu . W tym roku wspólna rodzinna Wigilia u nas . Szkoda tylko, że nie będzie wszystkich, których zapraszaliśmy. no u nas tez:) jutro juz nie bede sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Witam wszystkich wieczornie po całym dniu zakupowej gonitwy . Jutro minie rok jak się wprowadziliśmy podpowiadam we wsiowym przymowane były zapisy na chleb...w niedziele bedzie swiezy, piekarnia pracuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 a ja w przerwie..gotuja sie warzywka...wiec kawka...z baileysem a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.12.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 a ja w przerwie..gotuja sie warzywka...wiec kawka...z baileysem a co Ja już też większość przygotowałem i teraz kawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 a ja w przerwie..gotuja sie warzywka...wiec kawka...z baileysem a co Ja już też większość przygotowałem i teraz kawka. niom...ja jutro blady swit..chce wszystko skonczyc do 15....zeby przez cale popoludnie zapomniec o garach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.12.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 a ja w przerwie..gotuja sie warzywka...wiec kawka...z baileysem a co Ja już też większość przygotowałem i teraz kawka. niom...ja jutro blady swit..chce wszystko skonczyc do 15....zeby przez cale popoludnie zapomniec o garach a co będziesz robić popołudniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.12.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Witam grupkę przedświątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 a ja w przerwie..gotuja sie warzywka...wiec kawka...z baileysem a co Ja już też większość przygotowałem i teraz kawka. niom...ja jutro blady swit..chce wszystko skonczyc do 15....zeby przez cale popoludnie zapomniec o garach a co będziesz robić popołudniem?? no jak co???? z męzem sie witać po południu troszke stroików...i takie tam..winko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 witam w przerwie na kwkę....wszyscy sie uwijają przy garach sernik juz upieczonym rybka z rodzynkami tez, teraz pieka sie dwa makowce....jesczez dwa mieska......i koniec!!! na dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.12.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Szydas miłej pracy...... ( bo chyba pracujesz??? - no i jesli praca moze byc miła....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts