Didi 23.12.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Witam! U mnie też duuużo pracy, choć ja więcej patrzę niż robię ale to taki mój przywilej w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.12.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 http://www.mportalik.com/kartki/bozenarodzenie/kartaka8.jpg Niech prezentów stos pod choinką piętrzy sięi niech przy wigilijnym stole cała rodzina zbierze się.A wśród nocnej ciszy rozbrzmiewa kolędabo najpiekniejszy jest wieczór Bożego Narodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.12.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Szydas miłej pracy...... ( bo chyba pracujesz??? - no i jesli praca moze byc miła....) jeszcze nie pracuję.... w tym roku tylko drugi dzień świąt.... no i jak praca na intensywnej terapii może być miła.... no chyba, że nie ma żadnego chorego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.12.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 a co będziesz robić popołudniem?? no jak co???? z męzem sie witać po południu troszke stroików...i takie tam..winko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.12.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Witam A u nas przygotowania trwają. Choinka już została wtoczona do domu, a teraz dziewczyny ją ubierają. Wieczorem jeszcze pieczenie ciasta i właściwie wszystko będzie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 23.12.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Szydas miłej pracy...... ( bo chyba pracujesz??? - no i jesli praca moze byc miła....) jeszcze nie pracuję.... w tym roku tylko drugi dzień świąt.... no i jak praca na intensywnej terapii może być miła.... no chyba, że nie ma żadnego chorego.. Ty to musisz mieć nerwy co tam budowa domu to powinna byc pestka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 23.12.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 witam Wszystkich Zimowo od dzisiaj zima jak miło że taka wiosenna u mnie dzisiaj ludki jeszcze pracowali no ale jak sie ma tyle miesięcy spóźnienia to tak potem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.12.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 U mnie pracowali do wczoraj - ale za to równocześnie murarze i cieśle. A jeszcze domawiałam transport z hurtowni (ostatni wolny samochód przed świętami), ściągałam geodetę i kierbuda na odebranie prac. A to wszystko w przerwach między gotowaniem bigosu, kapusty z grzybami i robieniem sałatki . Ale za to od dzisiaj - święty spokój na budowie - całe półtora tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 23.12.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 No witam w dzien przedswiąteczny Pewnie wszyscy pichcą na swieta,ja tez upiekłam ciasta i teraz bedę odpoczywać sobie,jutro jeszcze sałatka i miesko upiec i gotowe....i mozna jesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.12.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Witam przedświątecznie Nie dość że zmęczona gotowaniem to jeszcze okropniasty ból głowy mnie dopadł, mam nadzieję że jutro bedzie lepiej Prawie wszystko zrobione...jutro jeszcze uszka, pierogi i sałatka...no i tort dla świątecznej córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.12.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Wszystkim życzę pogodnych i rodzinnych Świąt, wymarzonych prezentów, pysznych potraw na stołach, spełnienia marzeń - przede wszystkim tych budowlanych...aby wiele z was następne święta mogło spędzić w swoich nowych domkach http://www.gifs.ch/Festtage/weihnachten/weihnachtsmann/images/j17.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 23.12.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 wszystkim forumowiczom zyczę zdrowych i wesołych swiąt bożego narodzenia ,wymarzonych prezentów i wytrwałości w budowaniu wymarzonych domków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 23.12.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Kiedy Już Zabłyśnie Na Niebie Pierwsza Gwiazda,W Tą Grudniową Wigilijną Noc,Niech ogarnie Was Uczucie Radości I Szczęścia, Tak silne, Aby Trwało Przez Cały Nowy Rok! Życzenia samych dobrych chwil, nie tylko w zbliżające się Święta, składam na ręce wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 23.12.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Z okazji Swiat Bozego Narodzenia wielu glebokich i radosnych przezyc, wewnetrznego spokoju, wytrwalosci w budowaniu domkow, radosci z ich posiadania oraz blogoslawienstwa Bozego w kazdym dniu nadchodzacego Roku zycze wszystkim forumowiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 23.12.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Didi przepieknie macie oswietlony domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.12.2006 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Szydas miłej pracy...... ( bo chyba pracujesz??? - no i jesli praca moze byc miła....) jeszcze nie pracuję.... w tym roku tylko drugi dzień świąt.... no i jak praca na intensywnej terapii może być miła.... no chyba, że nie ma żadnego chorego.. Ty to musisz mieć nerwy co tam budowa domu to powinna byc pestka i jedno, i drugie da się wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.12.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 witam wszystkich..... chociaż dzisiaj to niewielu tu zajrzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.12.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Zdrowych pogodnych i pełnych optymizmu Świąt Bożego Narodzenia mam nadzieję że większość z nas następne święta we własnym domu spędzi tego wszystkim i sobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.12.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Radosnych, rodzinnych, zdrowych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia, spełnienia marzeń budowlanych i nie budowlanych życzę Wam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.12.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 mam dylemat budowlany nie liczę że dzisiaj ktos odpowie ale po Świetach muszę podjąć decyzje i może ktos tu zajrzyZa chwilkę będą mi kłaśc tynki a nie zamontowałam parapetów wew razem z oknami i zastanawiam sie czy poprosić o montaż przed tynkami zeby ładnie je obrobiliparapety sa z marmuru więc tynk ich nie uszkodzi co najwyżej troche pobrudziMontowac przed tynkami czy po tynkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts