Kacha72 28.12.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witajciedoczekałam sie bramy garażowej mogę z czystym sumieniem wysłać kolejna pozytywna opinie do Klausa salon M&S na Gdańskiej ma rzadko spotykaną klasę POLECAMjak skończę ostatecznie elektrykę tez podam namiary to ktoś nowy nie z listy ale bardzo rzetelni szybcy i konkurencyjni cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.12.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witam Ale u nas zapanowało lenistwo poświąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysior 29.12.2006 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Mam pytanie do Was, czy ktos przypadkiem wie cos na temt jakies ladnej dzialki graniczacej z lasem na sprzedaz w okolicach Gryfina 1200-1600m2 z woda i pradem w poblizu?Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 29.12.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Witam i podciągam bo spadaaaaaaaaaamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.12.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Dzień dobry , coś pusto tu dzisiaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 29.12.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Witam dawno mnie tu nie było. Zyczę wszystkim forumowiczom z grupy szczecińskiej Szczęśliwego Nowego Roku Budowlanego!!! Dobrych i solidnych ekip wykonawczych, tanich i na czas materiałów, cudownej (pod względem budowlanym;-) pogody. i oczywiście bezstresowej przeprowadzki do NOWEGO DOMU. ulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 29.12.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 a u nas juz prawie spokojnie. Doł poprzeprowadzkowy mija, zaczynamy sie cieszyc z domu. Jest ciepły, przytulny, chodzimy po nim i zachwycamy się. wczoraj zamontowano bramę przesuwną - jaka zabawa!! . oczywiście to jeszcze nie koniec, jeszcze tyle spraw do zrobienia. pozdrawiam ulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandusia 29.12.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Witam i spieszę złożyć wszystkim forumowiczom życzenia. NIECH TEN NOWY 2007 ROK BĘDZIE DLA NAS WSZYSTKICH CZASEM RADOŚCI, ZDROWIA, SPEŁNIENIA W KAŻDEJ DZIEDZINIE ŻYCIA, CZASEM REALIZACJI CELÓW, MARZEŃ KTÓRE WCIĄŻ W NAS DRZEMIĄ. BĄDŹMY BARDZIEJ OTWARCI NA TO, CO ŻYCIE PRZYNOSI NAM NA KAŻDYM KROKU. BĄDŹMY WDZIĘCZNI ZA WCZORAJ, ZASPOKOJENI DZISIAJ I CIEKAWI JUTRA. PAMIĘTAJMY O INNYCH, DBAJMY O SIEBIE, CIESZMY SIĘ SUKCESAMI INNYCH I RÓBMY WSZYSTKO, BY NASZ LOS TEŻ BYŁ ZNACZONY SUKCESAMI, DUŻYMI I MAŁYMI. ZRÓBMY WSZYSTKO, ABY 31 GRUDNIA 2007 ROKU MÓC POWIEDZIEĆ: " TO BYŁ ŚWIETNY ROK - JAK DOTĄD NAJLEPSZY W MOIM ŻYCIU" życzy pandusia z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 29.12.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 podciągnę, bo niedługo nie będzie nas na stronie forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.12.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Witam spadliśmy na dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.12.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 29.12.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 http://foto.onet.pl/76q4r,zckcg02k2dj4,64wpv,u.html?V=1#64wpv hmm ucze sie wklejać zdjęcia ale chyba coś jest nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.12.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 http://foto.onet.pl/76q4r,zckcg02k2dj4,64wpv,u.html?V=1#64wpv hmm ucze sie wklejać zdjęcia ale chyba coś jest nie tak... próbuj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 29.12.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 http://foto.onet.pl/76q4r,zckcg02k2dj4,64wpv,u.html?V=1#64wpv hmm ucze sie wklejać zdjęcia ale chyba coś jest nie tak... Kiedyś (w poprzdniej wersji forum) na stronie wysyłania był poradnik jak stosować znaczniki, ale teraz nie mogę go znaleźć. Na pierwszy rzut oka wygląda OK, ale nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 29.12.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 http://foto.onet.pl/76q4r,zckcg02k2dj4,64wpv,u.html?V=1#64wpv hmm ucze sie wklejać zdjęcia ale chyba coś jest nie tak... Już wiem w czym jest problem. Adres wklejany w znaczniki musi być linkiem do konkretnego zdjęcia, czyli musi się kończyć rozszerzenim pliku graficznego, np. .jpg; .gif. Niestety z albumu, który masz na Onecie chyba się tak nie uda zrobić, możesz jedynie wkleić link do zdjęcia w znacznikach , zdjęcia nie będzie widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 29.12.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 http://foto.onet.pl/76q4r,zckcg02k2dj4,64wpv,u.html?V=1#64wpv hmm ucze sie wklejać zdjęcia ale chyba coś jest nie tak... Kiedyś (w poprzdniej wersji forum) na stronie wysyłania był poradnik jak stosować znaczniki, ale teraz nie mogę go znaleźć. Na pierwszy rzut oka wygląda OK, ale nie działa jest ok, ale zamiast linku do zdjęcia dałeś link do całej strony, dlatego się nie wyświetla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 29.12.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 http://foto.onet.pl/76q4r,zckcg02k2dj4,64wpv,u.html?V=1#64wpv hmm ucze sie wklejać zdjęcia ale chyba coś jest nie tak... Kiedyś (w poprzdniej wersji forum) na stronie wysyłania był poradnik jak stosować znaczniki, ale teraz nie mogę go znaleźć. Na pierwszy rzut oka wygląda OK, ale nie działa jest ok, ale zamiast linku do zdjęcia dałeś link do całej strony, dlatego się nie wyświetla. Niestetu w obecnej wersji foto.onet.pl nie udaje się dotrzeć do linku konkretnego zdjęcia (jako pliku graficznego), może to zależy od ustawień konkretnego albumu, ale próbowałem kilka zdjęć z różnych albumów i efekt był zawsze taki sam, czyli bez powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.12.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 http://foto.onet.pl/76q4r,zckcg02k2dj4,64wpv,u.html?V=1#64wpv hmm ucze sie wklejać zdjęcia ale chyba coś jest nie tak... Kiedyś (w poprzdniej wersji forum) na stronie wysyłania był poradnik jak stosować znaczniki, ale teraz nie mogę go znaleźć. Na pierwszy rzut oka wygląda OK, ale nie działa jest ok, ale zamiast linku do zdjęcia dałeś link do całej strony, dlatego się nie wyświetla. Niestetu w obecnej wersji foto.onet.pl nie udaje się dotrzeć do linku konkretnego zdjęcia (jako pliku graficznego), może to zależy od ustawień konkretnego albumu, ale próbowałem kilka zdjęć z różnych albumów i efekt był zawsze taki sam, czyli bez powodzenia. Ale ja już wstawiałam zdjęcia z nowego Foto na Onecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 30.12.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 http://foto.onet.pl/76q4r,zckcg02k2dj4,64wpv,u.html?V=1#64wpv hmm ucze sie wklejać zdjęcia ale chyba coś jest nie tak... Kiedyś (w poprzdniej wersji forum) na stronie wysyłania był poradnik jak stosować znaczniki, ale teraz nie mogę go znaleźć. Na pierwszy rzut oka wygląda OK, ale nie działa jest ok, ale zamiast linku do zdjęcia dałeś link do całej strony, dlatego się nie wyświetla. Niestetu w obecnej wersji foto.onet.pl nie udaje się dotrzeć do linku konkretnego zdjęcia (jako pliku graficznego), może to zależy od ustawień konkretnego albumu, ale próbowałem kilka zdjęć z różnych albumów i efekt był zawsze taki sam, czyli bez powodzenia. Ale ja już wstawiałam zdjęcia z nowego Foto na Onecie. A jak dotarłaś do linku konkrentego zdjęcia? Może taka mozliwość zależy od indywidualnych ustawień albumu w Twoim profilu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 30.12.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witam w przedostatnim dniu tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts