szydas 30.12.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 tradycyjnie podciągnę, bo spadamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.12.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 http://foto.m.onet.pl/_m/9494f9da546d03fe04afb0074bdc3c12,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.12.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Ha! GrzegorzR juz wiem! Musisz jak zwykle skopiować adres z właściwości danego obrazka, ale klikając wprost na jego miniturce w albumie - nie otwieraj go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.12.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Ha! GrzegorzR juz wiem! Musisz jak zwykle skopiować adres z właściwości danego obrazka, ale klikając wprost na jego miniturce w albumie - nie otwieraj go. ale wtedy wklei miniaturkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.12.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Ha! GrzegorzR juz wiem! Musisz jak zwykle skopiować adres z właściwości danego obrazka, ale klikając wprost na jego miniturce w albumie - nie otwieraj go. ale wtedy wklei miniaturkę... no własnie nie, zobacz na to, co wkleiłam powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.12.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Ha! GrzegorzR juz wiem! Musisz jak zwykle skopiować adres z właściwości danego obrazka, ale klikając wprost na jego miniturce w albumie - nie otwieraj go. ale wtedy wklei miniaturkę... no własnie nie, zobacz na to, co wkleiłam powyżej. wszystko zależy, jaki masz ustawiony rozmiar miniaturki, u ciebie akurat jest dosyć duża, u niego jest malutka.... możesz sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 30.12.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Z okazji Nowego Roku życzę Wszystkim żeby każdy dzień przynosił radość i zadowolenie, żeby spełniały się marzenia (nie tylko te budowlane) i żeby Nowy Rok nie był gorszy niż ten mijający. Marta p.s. nasz tegoroczny plan wykonany Dach skończony, odprowadzenie wody z rynnien zrobione, posprzątane, otwory okienne zabezpieczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.12.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Ha! GrzegorzR juz wiem! Musisz jak zwykle skopiować adres z właściwości danego obrazka, ale klikając wprost na jego miniturce w albumie - nie otwieraj go. ale wtedy wklei miniaturkę... no własnie nie, zobacz na to, co wkleiłam powyżej. wszystko zależy, jaki masz ustawiony rozmiar miniaturki, u ciebie akurat jest dosyć duża, u niego jest malutka.... możesz sprawdzić nie róbcie ze mnie blondynki! moja miniaturka jest mniejsza, niż zdjęcie, które wkleiłam - może po prostu GrzegorzR spróbuje?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 30.12.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witam Czy Kombi chodzilo o ten obrazek ? http://foto.m.onet.pl/_m/a0b196e220a3b8d2a5de8e546e53f468,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.12.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Ha! GrzegorzR juz wiem! Musisz jak zwykle skopiować adres z właściwości danego obrazka, ale klikając wprost na jego miniturce w albumie - nie otwieraj go. ale wtedy wklei miniaturkę... no własnie nie, zobacz na to, co wkleiłam powyżej. wszystko zależy, jaki masz ustawiony rozmiar miniaturki, u ciebie akurat jest dosyć duża, u niego jest malutka.... możesz sprawdzić nie róbcie ze mnie blondynki! moja miniaturka jest mniejsza, niż zdjęcie, które wkleiłam - może po prostu GrzegorzR spróbuje?! no dobrze już, dobrze... jak ja próbowałem podejrzeć to wyświetlało miniaturkę, dlatego tak napisałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.12.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Ha! GrzegorzR juz wiem! Musisz jak zwykle skopiować adres z właściwości danego obrazka, ale klikając wprost na jego miniturce w albumie - nie otwieraj go. ale wtedy wklei miniaturkę... no własnie nie, zobacz na to, co wkleiłam powyżej. wszystko zależy, jaki masz ustawiony rozmiar miniaturki, u ciebie akurat jest dosyć duża, u niego jest malutka.... możesz sprawdzić nie róbcie ze mnie blondynki! moja miniaturka jest mniejsza, niż zdjęcie, które wkleiłam - może po prostu GrzegorzR spróbuje?! no dobrze już, dobrze... jak ja próbowałem podejrzeć to wyświetlało miniaturkę, dlatego tak napisałem... bo w innych programach taka właśnie jest zasada, w Onecie też było, ale teraz pozmieniali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 30.12.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Ha! GrzegorzR juz wiem! Musisz jak zwykle skopiować adres z właściwości danego obrazka, ale klikając wprost na jego miniturce w albumie - nie otwieraj go. ale wtedy wklei miniaturkę... no własnie nie, zobacz na to, co wkleiłam powyżej. wszystko zależy, jaki masz ustawiony rozmiar miniaturki, u ciebie akurat jest dosyć duża, u niego jest malutka.... możesz sprawdzić nie róbcie ze mnie blondynki! moja miniaturka jest mniejsza, niż zdjęcie, które wkleiłam - może po prostu GrzegorzR spróbuje?! Proszę mi nie dokuczać, to nie są moje malutkie miniaturki , ja tylko próbowałem rozwiązać problem, który miał Kombi z wklejeniem obrazka ze swojego albumu i to o jego miniaturki chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budzik63 30.12.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witam grupę, Od tygodnia przeglądam całe archiwum, bardzo pouczająca lektura. Mam stan zerowy za sobą. ekipa górali bardzo sprawna. W styczniu przy dobrej pogodzie ruszam ze ścianami. Widzę że mam na forum kilku niedaleko mieszkających sąsiadów. W nadchodzącym Nowym Roku życzę wszystkim budującym wiele cierpliwości i samych super ekip budowlanych a i już mieszkającym w swoich wymarzonych domach jak najmniej usterek. Pozdrawiam. Ps. Jeszcze nie potrafię wkleić zdjęć, obrazków itp, ale mam nadzieję ,że to szybko opanuję.('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 30.12.2006 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.12.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Z okazji nadchodzącego 2007 Roku wszystkim "Grupowiczom" oraz sympatykom życzenia wsystkiego najlepszego oraz spełnienia marzeń domku życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.12.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Witam grupę, Od tygodnia przeglądam całe archiwum, bardzo pouczająca lektura. Mam stan zerowy za sobą. ekipa górali bardzo sprawna. W styczniu przy dobrej pogodzie ruszam ze ścianami. Widzę że mam na forum kilku niedaleko mieszkających sąsiadów. W nadchodzącym Nowym Roku życzę wszystkim budującym wiele cierpliwości i samych super ekip budowlanych a i już mieszkającym w swoich wymarzonych domach jak najmniej usterek. Pozdrawiam. Ps. Jeszcze nie potrafię wkleić zdjęć, obrazków itp, ale mam nadzieję ,że to szybko opanuję.('') witaj sasiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.12.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Szczęsliwego Nowego 2007 roku, oby był lepszy niż ten mijajacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 31.12.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 witam wszystkich w ostatni dzien roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 31.12.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 zycze wszystkim forumowiczom szcześliwego nowego roku 2007 i spełnienia wszystkich marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 31.12.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Pewnie wszyscy szie szykują na bale sylwestrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts