delf 31.12.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Pewnie wszyscy szie szykują na bale sylwestrowe tak, tak, właśnie kończę przyszywać ogon... Didi, jak sie trzymasz? jak zdrowie? Nie było cię dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 31.12.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Pewnie wszyscy szie szykują na bale sylwestrowe tak, tak, właśnie kończę przyszywać ogon... a rolki też założysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 31.12.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Witam grupę, Od tygodnia przeglądam całe archiwum, bardzo pouczająca lektura. Mam stan zerowy za sobą. ekipa górali bardzo sprawna. W styczniu przy dobrej pogodzie ruszam ze ścianami. Widzę że mam na forum kilku niedaleko mieszkających sąsiadów. W nadchodzącym Nowym Roku życzę wszystkim budującym wiele cierpliwości i samych super ekip budowlanych a i już mieszkającym w swoich wymarzonych domach jak najmniej usterek. Pozdrawiam. Ps. Jeszcze nie potrafię wkleić zdjęć, obrazków itp, ale mam nadzieję ,że to szybko opanuję.('') Ja również witam sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 31.12.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 szampańskiej zabawy sylwestrowej i szczęśliwego nowego 2007 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 31.12.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2007 ROKU Dołączam sie do życzeń ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 31.12.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Witam niedzielnie i Sylwestrowo. Życzę wszystkim by ten nadchodzący rok 2007 był przede wszystkim "wolniejszy" i mniej zabiegany. By każdy znalazł czas dla swoich bliskich, by dopisywało zdrowie, by praca nie poganiała i by starczyło czasu na realizację wszystkich marzeń. By budowy szły jak z bicza trzasnął i oczywiście materiały były tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 31.12.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Witam niedzielnie i Sylwestrowo. Życzę wszystkim by ten nadchodzący rok 2007 był przede wszystkim "wolniejszy" i mniej zabiegany. By każdy znalazł czas dla swoich bliskich, by dopisywało zdrowie, by praca nie poganiała i by starczyło czasu na realizację wszystkich marzeń. By budowy szły jak z bicza trzasnął i oczywiście materiały były tańsze zdecydowanie popieram przedmówcę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 31.12.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 wszystkiego najlepszego w nowym 2007 dla wszystkich budowlańców obecnych i przyszłych jak również , mniej biurokracji szybkich zezwolen ŻYCZY KOMBI Z RODZINĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.12.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU http://www.gifs.ch/Trinken/images/mad43.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 31.12.2006 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 No to kochani pozwolę sobie drugi raz z rzedu napisać pierwszy post w nowym roku, teraz w 2007 . I przy tej okazji życzę Wam przede wszystkim aby Wasze plany szczególnie te budowlane na ten rok spełniły się w 100% . Poza tym wszystkiego najjjjj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.12.2006 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 jak przystało na praojca będe pierwszy Wszystkiego najlepszego w nowym 2007 rokuaby było jeszcze lepiejpozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.12.2006 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 No to kochani pozwolę sobie drugi raz z rzedu napisać pierwszy post w nowym roku, teraz w 2007 . I przy tej okazji życzę Wam przede wszystkim aby Wasze plany szczególnie te budowlane na ten rok spełniły się w 100% . Poza tym wszystkiego najjjjj. gratuluje, wyprzedziłeś mnie o sekunde wszystkiego najlepszego pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 31.12.2006 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 PREMIOWANE 3 TO TYRZ ZASZCZYT wszystkiego najjjjjjjjjj w 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 31.12.2006 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 No to kochani pozwolę sobie drugi raz z rzedu napisać pierwszy post w nowym roku, teraz w 2007 . I przy tej okazji życzę Wam przede wszystkim aby Wasze plany szczególnie te budowlane na ten rok spełniły się w 100% . Poza tym wszystkiego najjjjj. gratuluje, wyprzedziłeś mnie o sekunde wszystkiego najlepszego pozdrawiam m. Maksiu ja bym powiedział że byliśmy Ex equo . Kto by się tam 1 sekundę spierał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.01.2007 02:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 szydas zebry nie jeżdżą na rolkach i nie piją szampana... ech.. Niech Nowy Rok, jak taki mądry, obok nowych wyzwań wskazuje i nowe ich rozwiązania! Dużo szczęścia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.01.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 szydas zebry nie jeżdżą na rolkach i nie piją szampana... ech.. chyba zasugerowałem się twoim obrazkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.01.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Witam wszystkich po raz pierwszy w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 01.01.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Witam wszystkich w tym Nowym Roku 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.01.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 szydas zebry nie jeżdżą na rolkach i nie piją szampana... ech.. chyba zasugerowałem się twoim obrazkiem... takie rzeczy, to tylko w Erze! (a ja nie zaskoczyłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 01.01.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Witam Grupę w Nowym Roku. Wszystkiego Najlepszego!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts