Miraśka 01.01.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 wszystkiego dobrego w Nowym Roku,aby budowanie było sama przyjemnością,wykańczanie zabawą a przeprowadzka jednym z najszczęśliwszych dni w zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.01.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Witam w 2007 roku i życzę wszystkim na nadchodzące 12 miesięcy dużo zdrowia, miłości i wytrwałości w realizacji marzeń. Dobrej pogody budowlanej, samych solidnych ekip, trafnych decyzji i radości z zamieszkania pod własnym dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.01.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 A moje cztery kąty na razie wyglądają tak : http://zdjeciamaggie.zd.funpic.de/23.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.01.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Maggie a co one takie gigantyczne!?! Może da sie je pomniejszyć (wiem, że na tym etapie, to ciężko ), bo się strona rozjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.01.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Maggie a co one takie gigantyczne!?! Może da sie je pomniejszyć (wiem, że na tym etapie, to ciężko ), bo się strona rozjeżdża Może i się da pomniejszyć, ale to przerasta moje umiejętności informatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.01.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 A moje cztery kąty na razie wyglądają tak : http://zdjeciamaggie.zd.funpic.de/23.jpg No jak to!? ja bym tego lepiej nie zrobiła A domek, to kawała domku, wygląda na razie, jak zamczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.01.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 A moje cztery kąty na razie wyglądają tak : http://zdjeciamaggie.zd.funpic.de/23.jpg No jak to!? ja bym tego lepiej nie zrobiła A domek, to kawała domku, wygląda na razie, jak zamczysko takie to zamczysko jak ze mnie księżniczka . Z garażem niewiele ponad 150m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.01.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 A moje cztery kąty na razie wyglądają tak : http://zdjeciamaggie.zd.funpic.de/23.jpg No jak to!? ja bym tego lepiej nie zrobiła A domek, to kawała domku, wygląda na razie, jak zamczysko takie to zamczysko jak ze mnie księżniczka . Z garażem niewiele ponad 150m2. oj coś mi się zdaje, że raczej 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.01.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 A moje cztery kąty na razie wyglądają tak : http://zdjeciamaggie.zd.funpic.de/23.jpg No jak to!? ja bym tego lepiej nie zrobiła A domek, to kawała domku, wygląda na razie, jak zamczysko takie to zamczysko jak ze mnie księżniczka . Z garażem niewiele ponad 150m2. oj coś mi się zdaje, że raczej 250 250 to razem z ogródkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 02.01.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam wszystkich w 2007 roku. Maggie. żeby nie okazało się tylko, że budujesz większy metraż, niż zaplanowałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 02.01.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam wszystkich w tak pięknie rozpoczynającym się Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.01.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam wszystkich po dłuższym niebycie życząc jednocześnie Wszystkiego Naj, najlepszego w Nowym 2007 Roku. Chyba z godzinkę czytałam to, co naskrobaliście przez ostatnie tygodnie Dziękuję za życzenia urodzinowe, w przyszłym roku na gwiazdkę czekają mnie okrągłe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.01.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Pewnie wszyscy szie szykują na bale sylwestrowe tak, tak, właśnie kończę przyszywać ogon... Didi, jak sie trzymasz? jak zdrowie? Nie było cię dzisiaj jestem, jestem.......tylko, że mam chore zatoki i siedzę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.01.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam serdecznie w NOWYM ROKU życząc wszelkiej pomyślności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 02.01.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam w nowym roku Klaus - poproszę listę na maila. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 02.01.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam wszystkich w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 02.01.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Wiadomość dla zainteresowanych z okolicy Bezrzecza (działki od Dom-budu ulica Bukszpanowa i okolice) 09. stycznia o godzinie 18.00 w szkole podstawowej na Bezrzeczu odbęzdie sie zebranie z Panią Burmistrz na temat wybudowania (utwardzenia) drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.01.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Wiadomość dla zainteresowanych z okolicy Bezrzecza (działki od Dom-budu ulica Bukszpanowa i okolice) 09. stycznia o godzinie 18.00 w szkole podstawowej na Bezrzeczu odbęzdie sie zebranie z Panią Burmistrz na temat wybudowania (utwardzenia) drogi. Witam A takie informacje to gdzie się "ogłaszają" ?? Ciekawe co DOMBUD znów "ciekawego" wymyslił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 02.01.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Wiadomość dla zainteresowanych z okolicy Bezrzecza (działki od Dom-budu ulica Bukszpanowa i okolice) 09. stycznia o godzinie 18.00 w szkole podstawowej na Bezrzeczu odbęzdie sie zebranie z Panią Burmistrz na temat wybudowania (utwardzenia) drogi. Witam A takie informacje to gdzie się "ogłaszają" ?? Ciekawe co DOMBUD znów "ciekawego" wymyslił. To nie dombud tylko mieszkańcy w/w ulicy mając dość błota i zniszczonych aut, zorganizowali spotkanie z Panią Burmistrz w celu ustalenia wszelkich warunków niestety finansowych też by poprawić stan drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.01.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Wiadomość dla zainteresowanych z okolicy Bezrzecza (działki od Dom-budu ulica Bukszpanowa i okolice) 09. stycznia o godzinie 18.00 w szkole podstawowej na Bezrzeczu odbęzdie sie zebranie z Panią Burmistrz na temat wybudowania (utwardzenia) drogi. Witam A takie informacje to gdzie się "ogłaszają" ?? Ciekawe co DOMBUD znów "ciekawego" wymyslił. To nie dombud tylko mieszkańcy w/w ulicy mając dość błota i zniszczonych aut, zorganizowali spotkanie z Panią Burmistrz w celu ustalenia wszelkich warunków niestety finansowych też by poprawić stan drogi. A to zmienia postać ......... w takim razie się zjawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts