dzióbek 02.01.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.01.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 wieczorowo witam w nowym 2007 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 02.01.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Wiadomość dla zainteresowanych z okolicy Bezrzecza (działki od Dom-budu ulica Bukszpanowa i okolice) 09. stycznia o godzinie 18.00 w szkole podstawowej na Bezrzeczu odbęzdie sie zebranie z Panią Burmistrz na temat wybudowania (utwardzenia) drogi. Witam A takie informacje to gdzie się "ogłaszają" ?? Ciekawe co DOMBUD znów "ciekawego" wymyslił. To nie dombud tylko mieszkańcy w/w ulicy mając dość błota i zniszczonych aut, zorganizowali spotkanie z Panią Burmistrz w celu ustalenia wszelkich warunków niestety finansowych też by poprawić stan drogi. tez postaram sie być jestem szczerze zainteresowana inaczej bede musiała zmiernic auto na czołg droga gminna ..... to jeszcze gmine drogi mam finansować hmmm no cóz posłuchamy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.01.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Dziś zakończyłem sprawy związane z kredytem - więc teraz to już tylko zostały modlitwy o krótką zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.01.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Dziś zakończyłem sprawy związane z kredytem - więc teraz to już tylko zostały modlitwy o krótką zimę Witam i gratuluję kredytu! To możemy założyć kółko różańcowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.01.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Tak żebyśmy zupełnie nie spadli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.01.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Mam pytanko: Czy ktoś pokusił się o wykonywanie instalacji wod/kan/ogrzewanie w ratach ?? - część przed, a część po tynkach. z jak dużym wyprzedzeniem udawało Wam rozmawiać z ekipami (tynki, elektryka, posadzki itp) przed ich faktycznym wykonywaniem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 02.01.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Mam pytanko: Czy ktoś pokusił się o wykonywanie instalacji wod/kan/ogrzewanie w ratach ?? - część przed, a część po tynkach. z jak dużym wyprzedzeniem udawało Wam rozmawiać z ekipami (tynki, elektryka, posadzki itp) przed ich faktycznym wykonywaniem ?? Witam wszystkich uprzejmie, i ... przyłączam się do pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 02.01.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Mam pytanko: Czy ktoś pokusił się o wykonywanie instalacji wod/kan/ogrzewanie w ratach ?? - część przed, a część po tynkach. z jak dużym wyprzedzeniem udawało Wam rozmawiać z ekipami (tynki, elektryka, posadzki itp) przed ich faktycznym wykonywaniem ?? jeżeli chodzi o pierwszą częśc pytania to całość po tynkach , ale... to dobry pomysł i mój wykonawca nie miał nic przeciwko temu.... rozmowy prowadziłam około 2-1 miesiąca przed wykonaniem tylko elektryk był z łapanki czyli 3 dni przed wykonaniem za to był jak do tej pory najsolidniejszy ... wiec nie ma regóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 02.01.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Tak żebyśmy zupełnie nie spadli Witaj podłaczyłaś sie w domku????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.01.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Dziś zakończyłem sprawy związane z kredytem - więc teraz to już tylko zostały modlitwy o krótką zimę Witam i gratuluję kredytu! To możemy założyć kółko różańcowe . to ja też może niedługo się przyłącze maggie fajny domek, teraz jestem pewna, że przejezdzalam koło Twojej działki, jak była tylko ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.01.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 tylko elektryk był z łapanki czyli 3 dni przed wykonaniem za to był jak do tej pory najsolidniejszy ... wiec nie ma regóły mogę usmiechnąć się o namiary na elektryka na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 02.01.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam grupkę noworocznie Szczęśliwego Nowego 2007 Roku !!!!!!! Oby udało się nam wszystkim zrealizować plan na ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.01.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 pozdrawiam srodkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 03.01.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 witam w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 03.01.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 A moje cztery kąty na razie wyglądają tak : http://zdjeciamaggie.zd.funpic.de/23.jpg No jak to!? ja bym tego lepiej nie zrobiła A domek, to kawała domku, wygląda na razie, jak zamczysko takie to zamczysko jak ze mnie księżniczka . Z garażem niewiele ponad 150m2. oj coś mi się zdaje, że raczej 250 250 to razem z ogródkiem Maggie : bardzo fajny dom, ciekawy ! Jeśli znalazłabyś chwilkę, czy mogłabyś napisać w jaki sposób udostępnić zdjęcie mojego domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.01.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Witam w Nowym Roku mam nadzieję że nie będzie gorszy od poprzedniego ...czego i wam życzę Maggie fajna chatka martelia żeby umieścić zdjęcie na forum najpierw musisz je mieć w jakimś albumie w sieci np. http://www.fotosik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.01.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 witam, dziękuję dziewczyny martelia, dokładnie tak jak pisze monka - zdjęcia muszą być w sieci. Jest sporo stron, gdzie można założyć sobie album, np. http://www.hotofoto.pl http://www.funpic.de/ http://foto.onet.pl a potem wkleja się tu na forum adres do konkretnego zdjęcia albo całej galerii. Co prawda ja jestem noga komputerowa i coś albo się nie mogłam zarejestrować, albo zdjęcia nie chciały się wgrywać z komputera (chyba za duże były) . W końcu moje dziecko się zlitowało i obiecało pomóc zrobić album zdjęć z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 03.01.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 dzięki, spróbuję wieczorem wkleić fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.01.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts