bodekku 04.01.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 04.01.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 bardzo pilne - dajcie proszę znać, u kogo zamawialiście bramę garażową i ile na nią czekaliście.... potrzebuję jej jak najszybciej Normstahl, ze "Startu" (siedziba w "Węglobudzie"). a jak długo czekaliście? Witam Ja też brałam ze Startu - czekaliśmy 10 tyg. Ale to była jesień-gorący okres - teraz chyba krócej i zależy od okleiny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 04.01.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Ja też zastanawiałam się nad kolejnością prac.Plan jest taki:papa i styropian na posadzce instalacje wod-kan, c.o.jastrychytynkidokończenie c.o. Czy plan jest wykonalny? Co myślicie o kolejności - podłoga a potem tynki. Słyszałam bardzo różne opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.01.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.01.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Witam wieczorkiem Czy u Was też pokazuje w skrzynce, że nie macie wiadomości a są nowe wiadomości?? U mnie nie, ale ja muszę ciągle się logować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.01.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Ja też zastanawiałam się nad kolejnością prac. Czy plan jest wykonalny? Co myślicie o kolejności - podłoga a potem tynki. Słyszałam bardzo różne opinie? też słyszałam różne opinie, ale wiekszość ze znanych robiła tynki, póżniej podłogi i ja chyba też tak zrobię. Skoro kazdy pisze o planach to ja też: okna alarm i elektryka tynki, folia, styropian rozprowadzenie wszystkiego co w podlodze jastrych, brama i itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.01.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 a tak poza tym WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mradus 04.01.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 witam was wszystkich w sumie to nie wiem czy dobrze trafiłem bo nie buduje domu tyle ze jakos za tydzień odbieram mieszkanie na bezrzeczu i poszukuję kogoś do wykończenia (łazienka, gładzie, malowanie) może możecie mi polecic kogoś solidnego, uczciwego i niezbyt drogiego bo umowiony przeze mnie fachowiec wyjechał sobie z nowym rokiem do irlandii a wogole wiecie mniej wiecej jak ksztaltują się w szczecinie ceny kładzenia plytaek malowania i innych prac wykończeniowych? za pomoc z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 04.01.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Ja zdecydowałam się na poznański oddział"EMKI" z Wrocławia, chociaż nie są tani. Bodekku ma inne ustrojstwo. Na pewno płacił dużo taniej i jest (był) zadowolony ze swojego wyboru ale o szczegóły pytaj jego. To powiedz jeszcze czy jestes zadowolona z wykonanej instalacji? Bodekku tez moglby uronic rabka tajemnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.01.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Ja zdecydowałam się na poznański oddział"EMKI" z Wrocławia, chociaż nie są tani. Bodekku ma inne ustrojstwo. Na pewno płacił dużo taniej i jest (był) zadowolony ze swojego wyboru ale o szczegóły pytaj jego. To powiedz jeszcze czy jestes zadowolona z wykonanej instalacji? Bodekku tez moglby uronic rabka tajemnicy domyslam sie ze chodzi o reku instalacja wykonana z rur gietkich typu Sonoduct o fi 160 mm sam reku to produkt firmy Tywent model ZWC-2R jak na razie dziala dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 04.01.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 instalacja wykonana z rur gietkich typu Sonoduct o fi 160 mm sam reku to produkt firmy Tywent model ZWC-2R jak na razie dziala dobrze A jak wygladaja praktyczne wady i zalety rozwiazania? Slychac halas wentylatorow? Trzeba czesto czyscic przewody wentylacyjne? Czy jest to trudne/kosztowne? Jak z kosztami eksploatacji i komfortem? Czuc oszczednosci czy placi sie tylko za wzrost komfortu w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.01.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 bardzo pilne - dajcie proszę znać, u kogo zamawialiście bramę garażową i ile na nią czekaliście.... potrzebuję jej jak najszybciej Ja zamawiałam na braniborskiej u wisniowskiego- były najtansze cenowo ( jesli chodzi o wisniowskiego) i calkiem szybko...tzn 4 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.01.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 witam wszytkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 04.01.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 witam wszystkich i przedstawiam wam naszego podrzutka-zadomowiła się ale daje popalić-kurcze nie wiedziałam ze taki kłopot jest ze szczeniakiem,nie wspominając o wydatkach http%3A//img80.imageshack.us/img80/3930/dsc01334va7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 04.01.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 kurcze od zmiany forum nie wklejałam fotek i chyba robie teraz cos źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.01.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Witam wszystkich Ja juz po urlopie w zasadzie to nie byl urlop bo zwiedzalam sklepy i zalatwialam zaleglosci . Nawet nie wiem ktora byla ostatnia strona forum ktora czytalam . Jak tam Didi czy urodzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.01.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 instalacja wykonana z rur gietkich typu Sonoduct o fi 160 mm sam reku to produkt firmy Tywent model ZWC-2R jak na razie dziala dobrze A jak wygladaja praktyczne wady i zalety rozwiazania? Slychac halas wentylatorow? Trzeba czesto czyscic przewody wentylacyjne? Czy jest to trudne/kosztowne? Jak z kosztami eksploatacji i komfortem? Czuc oszczednosci czy placi sie tylko za wzrost komfortu w domku? wentylatorow nie slychac przewodow nie czyscilem, tylko filtry w reku, wentylatory maja 100 W na maks. obrotach, normalnie pracuja na 1/4 mocy, co do oszczednosci to trudno powiedziec, bo nie mam porownania, komfort jest - zwlaszcza w okresie obecnym, nawiewane powietrze do domku jest zdecydowanie cieplejsze niz zewnetrzne i zawsze swieze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.01.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 witam wszystkich i przedstawiam wam naszego podrzutka-zadomowiła się ale daje popalić-kurcze nie wiedziałam ze taki kłopot jest ze szczeniakiem,nie wspominając o wydatkach http://img80.imageshack.us/img80/3930/dsc01334va7.jpg Miraśka wszystko było dobrze tylko poczatek adresu zdjęcia wkleił się przed symbol IMG i dlatego nie było widać zdjęcia. Fajny piesio pozdrawiam grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.01.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 jaki slodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 04.01.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Słodziutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts