bryta 04.01.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Witam wieczorkiem Czy tez tak macie ze po wolnym ciezko jest wam przestawic sie na prace Ja w ogóle nie pamiętam, co to znaczy "po wolnym". Trzy dni szoku i wrócisz do normy. Ja staram sie robic krotkie odpoczynki bo czasami wychodzi ze 12 godzin 6 dni w tygodniu a jeszcze chce pozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.01.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Jak tam Didi czy urodzila Jeszcze nie ale juz niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.01.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 wieczorkowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.01.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Jak tam Didi czy urodzila Jeszcze nie ale juz niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 04.01.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 będzie więcej ludków na świecie dobry wieczór witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 04.01.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 to ja podciągnę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.01.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 pozdrawiam piatkowo i weekendowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.01.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.01.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 To ja tez witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.01.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam sasiedzie.....czy to juz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.01.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 witam piąteczkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.01.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam sasiedzie.....czy to juz???? Jeszcze nie. Termin jest na koniec stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 05.01.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Ja też zastanawiałam się nad kolejnością prac. Plan jest taki: papa i styropian na posadzce instalacje wod-kan, c.o. jastrychy tynki dokończenie c.o. Czy plan jest wykonalny? Co myślicie o kolejności - podłoga a potem tynki. Słyszałam bardzo różne opinie? Zdecydowanie najpierw tynki, potem reszta. Absolutnie nie na odwrót! Witam Uzasadnij proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.01.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.01.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Czy ktos z Was ma dzwi zewnetrzne albo wewnetrzne od kowalskich bo bardzo mi sie podobaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.01.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Czy ktos z Was ma dzwi zewnetrzne albo wewnetrzne od kowalskich bo bardzo mi sie podobaly my mamy zewnętrzne i też bardzo nam się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.01.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Ja też zastanawiałam się nad kolejnością prac. Plan jest taki: papa i styropian na posadzce instalacje wod-kan, c.o. jastrychy tynki dokończenie c.o. Czy plan jest wykonalny? Co myślicie o kolejności - podłoga a potem tynki. Słyszałam bardzo różne opinie? Zdecydowanie najpierw tynki, potem reszta. Absolutnie nie na odwrót! Witam Uzasadnij proszę hmm... trudno jest uzasadniać takie rzeczy, ale po pierwsze zrobienie dylatacji przy ścianach będzie dosyć trudne, o drugie świeżo wylane podłogi nie będą już takie gładkie po tynkowaniu - tyle się nasuwa uwag na szybko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.01.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam wszystkich! Zycze wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU! CO do bram, to zaden teraz producent, a tymbardziej posrednik nie dostarczy Ci bramy szybciej niz 4 tygodnie, a znam takich ktorzy mowia, ze tak oby tylko podpisac umowe, a pozniej czeka sie niestety miesiace. U mnie termin tez jeszcze 4-5 tygodni - w lutym lub marcu bedzie od 2 do 3 tygodni! - o ile rynek nie zwariuje, niestety albo i stety ciepla zima nie przestraszyla budujacych i ciagle moga prowadzic roboty budowlane, a i wiadomo kupa ludzi powyjezdzala.... pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.01.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 mamy bramy z targow... ale maja okreslone wymairy i kolory, lub zabezpiecz otwor z desek do czasu jak ci nie dostarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.01.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 mamy bramy z targow... ale maja okreslone wymairy i kolory, lub zabezpiecz otwor z desek do czasu jak ci nie dostarcza jolly, priv poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts