matam 06.01.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Hej Ktoś wszedł w mój profil i zmienił mi emblemat Ujawnij się s##### Zmień haslo dostepu i ewentualnie adres mailowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 06.01.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 A jeśli chodzi o drzwi z garażu do domu, to zależy czy planujesz alarm w garażu. Jeśli będzie czujka w garażu to po co drzwi antywłamaniowe. Dodatkowa czujka o wiele tańsza niż wzmocnione drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.01.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Witam trobe - dzięki za wskazówki,to mi trochę komplikuje plan ale trzeba rozważyć powaznie problem, bo wtedy instalacje wod-kan i ogrzewanie robi sie po tynkach ale przed posadzką, prawda? A to przesuwa termin wejścia ekipy do wiosny, bo tynki to wiosną dopiero. A tak jak my sobie zaplanowaliśmy to mieli robić w lutym-marcu instalacje a w kwietniu podłoga i w maju tynki. Hmmm bryta-ja mam okna Pozbud w kolorze orzech, zapraszam do obejrzenia. Z zewnątrz można obejrzeć w każdej chwili, daj znać to podam adres. Od wewnątrz także, daj tylko znać. Kupiliśmy od Pana Timofijewicza z Eko-Domu.Cena niższa o wiele niż u Kowalskich a porównywalna z M&S. Wybralismy ze względu na cenę i 7 letnią gwarancje na lakier. Na priv mogę podać ci cenę. Pozdrawiam Okna bardzo mi sie u nich z Pozbudu podobaly (mnostwo kolorow )nawet bardziej niz u Kowalskich (ci maja za to rewelacyjne drzwi ) Eko dom robil mi tez wycene na plastiki w okleinie i wyszlo tylko 1750 taniej Czy udaje sie wynegocjowac jakis rabat i poprosila bym na priv ile Cie kosztowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.01.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 A brales moze rolety z Eko-domu bo tez dostalam wycene . A jak sie nazywa producent rolet ze Szczecina Spinx czy inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.01.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 pozdrawiam sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 06.01.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Witam grupkę Czy spisywaliście umowy z architektem, geodetą i geologiem ?? Pozdrawiam Tak, nie, nie. Architekt wykonuje najbardziej odpowiedzialny kawalek roboty, wiec wolalem podpisac umowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.01.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 A brales moze rolety z Eko-domu bo tez dostalam wycene . A jak sie nazywa producent rolet ze Szczecina Spinx czy inaczej chyba chodzi o spin z siedzibą na placu batorego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.01.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Małgolinka prześle wieczorkiem bo zaraz wychodzę a muszę je wpierw zeskanować - ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 06.01.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Witam sobotnio Witam grupkę Czy spisywaliście umowy z architektem, geodetą i geologiem ?? Pozdrawiam Tak, nie, nie. Architekt wykonuje najbardziej odpowiedzialny kawalek roboty, wiec wolalem podpisac umowe. Dzięki za odpowiedź... w takim razie przygotuję sobie taką umowę musiałabym na priva dostać adres emailowy, bo inaczej nie wiem jak podesłać poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 06.01.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Małgolinka prześle wieczorkiem bo zaraz wychodzę a muszę je wpierw zeskanować - ok? Jasne, nie ma sprawy... nie pali się Przede mną jeszcze tyle załatwiania ... ale z drugiej strony jestem podekscytowana tym wszystkim Jeszcze chyba tutaj się nie chwaliłam naszym projektem Może macie ochotę się trochę powyżywać w długie zimowe wieczory to proszę bardzo .... Dom w Groszku 3 z pracowni ARCHON+ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.01.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 A brales moze rolety z Eko-domu bo tez dostalam wycene . A jak sie nazywa producent rolet ze Szczecina Spinx czy inaczej chyba chodzi o spin z siedzibą na placu batorego?? Tak o spin ale oni sa na placu batorego wydawalo mi sie ze w Ustowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.01.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Małgolinka prześle wieczorkiem bo zaraz wychodzę a muszę je wpierw zeskanować - ok? Jasne, nie ma sprawy... nie pali się Przede mną jeszcze tyle załatwiania ... ale z drugiej strony jestem podekscytowana tym wszystkim Jeszcze chyba tutaj się nie chwaliłam naszym projektem Może macie ochotę się trochę powyżywać w długie zimowe wieczory to proszę bardzo .... Dom w Groszku 3 z pracowni ARCHON+ Pozdrawiam Tez mam projekt z Archonu posprawdzaj bramy i dzwi u mine byly niestandardowe Szkoda tylko ze kosztorys jest zanizony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.01.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 A brales moze rolety z Eko-domu bo tez dostalam wycene . A jak sie nazywa producent rolet ze Szczecina Spinx czy inaczej chyba chodzi o spin z siedzibą na placu batorego?? Tak o spin ale oni sa na placu batorego wydawalo mi sie ze w Ustowie na placu batorego mają biuro handlowe, w Ustowie zakład produkcyjny. ale proponuję wszystkim poczekać do marca, wtedy na liście rankingowej znajdzie się moja opinia o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.01.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 A brales moze rolety z Eko-domu bo tez dostalam wycene . A jak sie nazywa producent rolet ze Szczecina Spinx czy inaczej chyba chodzi o spin z siedzibą na placu batorego?? Tak o spin ale oni sa na placu batorego wydawalo mi sie ze w Ustowie na placu batorego mają biuro handlowe, w Ustowie zakład produkcyjny. ale proponuję wszystkim poczekać do marca, wtedy na liście rankingowej znajdzie się moja opinia o nich czy jestes niezadowolony z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.01.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 A brales moze rolety z Eko-domu bo tez dostalam wycene . A jak sie nazywa producent rolet ze Szczecina Spinx czy inaczej chyba chodzi o spin z siedzibą na placu batorego?? Tak o spin ale oni sa na placu batorego wydawalo mi sie ze w Ustowie na placu batorego mają biuro handlowe, w Ustowie zakład produkcyjny. ale proponuję wszystkim poczekać do marca, wtedy na liście rankingowej znajdzie się moja opinia o nich czy jestes niezadowolony z nich z opinią wolę poczekać, aż skończą, a ja przestanę być wk#$%*& na nich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.01.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 A brales moze rolety z Eko-domu bo tez dostalam wycene . A jak sie nazywa producent rolet ze Szczecina Spinx czy inaczej chyba chodzi o spin z siedzibą na placu batorego?? Tak o spin ale oni sa na placu batorego wydawalo mi sie ze w Ustowie na placu batorego mają biuro handlowe, w Ustowie zakład produkcyjny. ale proponuję wszystkim poczekać do marca, wtedy na liście rankingowej znajdzie się moja opinia o nich czy jestes niezadowolony z nich z opinią wolę poczekać, aż skończą, a ja przestanę być wk#$%*& na nich.... A czy to jedyna firma ze szczecina i czy jest duza roznica jak bieze sie od firm handlujacych oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 06.01.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Twoi elektrycy beda robic teraz u nas.Dzieki za polecenie ich,sa tansi i solidnie podeszli do wyceny! Witam O jakich elektrykach mowicie bo ja bym potrzebowala jesienia wiec poprosila bym na priv ( chetnie z cena bo jeszcze nie jestem w temacie i nie mam pojecia ile sie placi )i jak to jest z materialami ja za robociznę płaciłam 3000zł, materiały (tylko instalacja w domu i kable w podbitce, 3 gniazdka na zewnatrz domu) 4700zl Zapisze sobie aby miec orietacje a matrrialy sami kupowaliscie czy elektryk materialy kupowaliśmy sami ,elektryk kupił tylko parę metrów kabla, którego zabrakło w dniu, w którym nie moglismy mu dowieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 06.01.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Małgolinka prześle wieczorkiem bo zaraz wychodzę a muszę je wpierw zeskanować - ok? Jasne, nie ma sprawy... nie pali się Przede mną jeszcze tyle załatwiania ... ale z drugiej strony jestem podekscytowana tym wszystkim Jeszcze chyba tutaj się nie chwaliłam naszym projektem Może macie ochotę się trochę powyżywać w długie zimowe wieczory to proszę bardzo .... Dom w Groszku 3 z pracowni ARCHON+ Pozdrawiam Tez mam projekt z Archonu posprawdzaj bramy i dzwi u mine byly niestandardowe Szkoda tylko ze kosztorys jest zanizony A wg jakiego projektu budujesz ?? Chodziło Ci o bramę garażową ?? My akurat z garażem to sporo przerabiamy - odsuwamy go od bryły budynku... a drzwi i okna napewno sprawdzimy dokładnie, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 06.01.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Twoi elektrycy beda robic teraz u nas.Dzieki za polecenie ich,sa tansi i solidnie podeszli do wyceny! to fajnie ja jestem z nich zadowolona bynajmniej na razie wszystko szybko i równo połozone spr działania po tynkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.01.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Małgolinka prześle wieczorkiem bo zaraz wychodzę a muszę je wpierw zeskanować - ok? Jasne, nie ma sprawy... nie pali się Przede mną jeszcze tyle załatwiania ... ale z drugiej strony jestem podekscytowana tym wszystkim Jeszcze chyba tutaj się nie chwaliłam naszym projektem Może macie ochotę się trochę powyżywać w długie zimowe wieczory to proszę bardzo .... Dom w Groszku 3 z pracowni ARCHON+ Pozdrawiam Tez mam projekt z Archonu posprawdzaj bramy i dzwi u mine byly niestandardowe Szkoda tylko ze kosztorys jest zanizony A wg jakiego projektu budujesz ?? Chodziło Ci o bramę garażową ?? My akurat z garażem to sporo przerabiamy - odsuwamy go od bryły budynku... a drzwi i okna napewno sprawdzimy dokładnie, dzięki Tak powiekszam do standardowego rozmiaru 4,5 A buduje Dom pod Jarzabem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts