bryta 06.01.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Twoi elektrycy beda robic teraz u nas.Dzieki za polecenie ich,sa tansi i solidnie podeszli do wyceny! to fajnie ja jestem z nich zadowolona bynajmniej na razie wszystko szybko i równo połozone spr działania po tynkach Czy moglabym dostac namiar na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.01.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 z opinią wolę poczekać, aż skończą, a ja przestanę być wk#$%*& na nich.... A czy to jedyna firma ze szczecina i czy jest duza roznica jak bieze sie od firm handlujacych oknami na pewno można zamówić rolety razem z oknami w m&s, a same rolety robią jeszcze jakieś firmy w szczecinie. my na spina zdecydowaliśmy się z różnych względów... teraz pewnie byśmy się jeszcze raz zastanowili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.01.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 z opinią wolę poczekać, aż skończą, a ja przestanę być wk#$%*& na nich.... A czy to jedyna firma ze szczecina i czy jest duza roznica jak bieze sie od firm handlujacych oknami na pewno można zamówić rolety razem z oknami w m&s, a same rolety robią jeszcze jakieś firmy w szczecinie. my na spina zdecydowaliśmy się z różnych względów... teraz pewnie byśmy się jeszcze raz zastanowili Rolety w eko domu wycenili mi na 7400 balkonowa z silniczkiem reszta manualna i nie mam pojecia czy to duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.01.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Witam wszystkich sobotnio. Małgolinka poszło na e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.01.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 z opinią wolę poczekać, aż skończą, a ja przestanę być wk#$%*& na nich.... A czy to jedyna firma ze szczecina i czy jest duza roznica jak bieze sie od firm handlujacych oknami na pewno można zamówić rolety razem z oknami w m&s, a same rolety robią jeszcze jakieś firmy w szczecinie. my na spina zdecydowaliśmy się z różnych względów... teraz pewnie byśmy się jeszcze raz zastanowili Rolety w eko domu wycenili mi na 7400 balkonowa z silniczkiem reszta manualna i nie mam pojecia czy to duzo powiedziałby, że raczej mało... ile masz okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 06.01.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Czy mogłabym prosić o Ranking Wykonawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.01.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 z opinią wolę poczekać, aż skończą, a ja przestanę być wk#$%*& na nich.... A czy to jedyna firma ze szczecina i czy jest duza roznica jak bieze sie od firm handlujacych oknami na pewno można zamówić rolety razem z oknami w m&s, a same rolety robią jeszcze jakieś firmy w szczecinie. my na spina zdecydowaliśmy się z różnych względów... teraz pewnie byśmy się jeszcze raz zastanowili Rolety w eko domu wycenili mi na 7400 balkonowa z silniczkiem reszta manualna i nie mam pojecia czy to duzo powiedziałby, że raczej mało... ile masz okien? 2x 150 na 140 3x 90 na 170 2x 150 na 180 1x 230 na 270 ta z silnikiem 1x 180 na 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.01.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 z opinią wolę poczekać, aż skończą, a ja przestanę być wk#$%*& na nich.... A czy to jedyna firma ze szczecina i czy jest duza roznica jak bieze sie od firm handlujacych oknami na pewno można zamówić rolety razem z oknami w m&s, a same rolety robią jeszcze jakieś firmy w szczecinie. my na spina zdecydowaliśmy się z różnych względów... teraz pewnie byśmy się jeszcze raz zastanowili czyżby nawalili, bo ja w sumie bylam na nich zdecydowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.01.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Jeszcze chyba tutaj się nie chwaliłam naszym projektem Może macie ochotę się trochę powyżywać w długie zimowe wieczory to proszę bardzo .... Dom w Groszku 3 z pracowni ARCHON+ Mi się podoba, bo........dając lustrzane odbicie układ pomieszczeń podobny jak w moim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.01.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 06.01.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Dzióbek, Tomadyna ogromne dzięki Jeszcze chyba tutaj się nie chwaliłam naszym projektem Może macie ochotę się trochę powyżywać w długie zimowe wieczory to proszę bardzo .... Dom w Groszku 3 z pracowni ARCHON+ Mi się podoba, bo........dając lustrzane odbicie układ pomieszczeń podobny jak w moim domku Bardzo podobny jest dół domku do Twojego a Ty robisz odbicie lustrzane ?? Bo projekt podstawowy w Muratorze jest tak samo zorientowany jak mój Groszek My mamy wjazd od południowego zachodu, także taras prawdopodobine pociągniemy częściowo na przód, żeby od zachodu też można było sobie posiedzieć no i oczywiście domek w głębi działki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.01.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 z opinią wolę poczekać, aż skończą, a ja przestanę być wk#$%*& na nich.... A czy to jedyna firma ze szczecina i czy jest duza roznica jak bieze sie od firm handlujacych oknami na pewno można zamówić rolety razem z oknami w m&s, a same rolety robią jeszcze jakieś firmy w szczecinie. my na spina zdecydowaliśmy się z różnych względów... teraz pewnie byśmy się jeszcze raz zastanowili czyżby nawalili, bo ja w sumie bylam na nich zdecydowana nam się początkowo podobała "elastyczność" umowy, która pozwalała nam zapłacić albo etapami, albo na koniec.... niestety ta elastycznośc pozwala im również na realizację zamówienia wtedy, kiedy im to pasuje, mają gdzieś to, na co umawiasz się ustnie; po prostu w umowie jest tylko termin zakończenia montażu wszystkiego, co w umowie.... poza tym trochę ściemniają - najpierw był umowa, że rolety montują po wstawieniu okien, jak przyszło co do czego to marudzili, że okna im przeszkadzają oczywiście umowę chcieli podpisać jak najszybciej, bo wtedy i materiał sobie przygotują, i rolety będą szybko gotowe - oczywiście jak padło hasło "montować" to się okazało, że dopiero za tydzień bo trzeba przecież rolety zrobić termin montażu bramy garażowej przesuwają już miesiąc - aktualny termin to "za tydzień", o ile będzie na miejscu. nasz wykonawca poskarżył się kowalskim na problemy ze spinem (oni też ich polecali), kowalscy zadzwonili i okazało się, że.... to my ustaliliśmy przecież taki termin. na szczeście wykonawca był przy kilku rozmowach telefonicznych i wiedział o co chodzi, ale pogratulować im beszczelności...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.01.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Jeszcze chyba tutaj się nie chwaliłam naszym projektem Może macie ochotę się trochę powyżywać w długie zimowe wieczory to proszę bardzo .... Dom w Groszku 3 z pracowni ARCHON+ Pozdrawiam za bardzo to nie ma się czego tu czepić, ładny dół, duża kuchnia i salon, góra też fajna, jedyne co mi nie podoba się to schody zabiegowe, takie miałam i zmieniłam na dwu z podestem, bezpieczniejsze dla niuni i wygodniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.01.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 nam się początkowo podobała "elastyczność" umowy, która pozwalała nam zapłacić albo etapami, albo na koniec.... niestety ta elastycznośc pozwala im również na realizację zamówienia wtedy, kiedy im to pasuje, mają gdzieś to, na co umawiasz się ustnie; po prostu w umowie jest tylko termin zakończenia montażu wszystkiego, co w umowie.... poza tym trochę ściemniają - najpierw był umowa, że rolety montują po wstawieniu okien, jak przyszło co do czego to marudzili, że okna im przeszkadzają oczywiście umowę chcieli podpisać jak najszybciej, bo wtedy i materiał sobie przygotują, i rolety będą szybko gotowe - oczywiście jak padło hasło "montować" to się okazało, że dopiero za tydzień bo trzeba przecież rolety zrobić termin montażu bramy garażowej przesuwają już miesiąc - aktualny termin to "za tydzień", o ile będzie na miejscu. nasz wykonawca poskarżył się kowalskim na problemy ze spinem (oni też ich polecali), kowalscy zadzwonili i okazało się, że.... to my ustaliliśmy przecież taki termin. na szczeście wykonawca był przy kilku rozmowach telefonicznych i wiedział o co chodzi, ale pogratulować im beszczelności...... to nie brzmi to ciekawie, mi też powiedzieli, że jak będą okna, a tu narzekają będę musiała rozejrzeć się gdzieś indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.01.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Dzióbek, Tomadyna ogromne dzięki Jeszcze chyba tutaj się nie chwaliłam naszym projektem Może macie ochotę się trochę powyżywać w długie zimowe wieczory to proszę bardzo .... Dom w Groszku 3 z pracowni ARCHON+ Mi się podoba, bo........dając lustrzane odbicie układ pomieszczeń podobny jak w moim domku Bardzo podobny jest dół domku do Twojego a Ty robisz odbicie lustrzane ?? Bo projekt podstawowy w Muratorze jest tak samo zorientowany jak mój Groszek My mamy wjazd od południowego zachodu, także taras prawdopodobine pociągniemy częściowo na przód, żeby od zachodu też można było sobie posiedzieć no i oczywiście domek w głębi działki... Ja już mieszkam od prawie trzech lat A mam lustrzane odbicie , bo mam wejście od wschodu, garaż od północy a salon - okna od południa a taras od zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 06.01.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 no i mam pierwsze tynki na ścianie .... jak sie " domowo " od razu zrobiłohttp://www.hotofoto.pl/images/Kacha72/6ftynki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.01.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Okna bardzo mi sie u nich z Pozbudu podobaly (mnostwo kolorow )nawet bardziej niz u Kowalskich (ci maja za to rewelacyjne drzwi ) Eko dom robil mi tez wycene na plastiki w okleinie i wyszlo tylko 1750 taniej Czy udaje sie wynegocjowac jakis rabat i poprosila bym na priv ile Cie kosztowaly Bryta, wrzuc proszę jakiś namiar na Kowalskich. Chyba nie mogę dłużej odkładac decyzji co do drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.01.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 A ile placiliscie za drzwi garazowe bo w brazie chca za wymiar 100 1300 zl wydaje mi sie ze to duzo masz na myśli drzwi między garażem a domem? te powinny być solidniejsze od wejściowych, niekoniecznie ładne. My zakładamy KMT, w kategorii antywłamaniowej C Szydas, daj namiar na KMT, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.01.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 A ile placiliscie za drzwi garazowe bo w brazie chca za wymiar 100 1300 zl wydaje mi sie ze to duzo masz na myśli drzwi między garażem a domem? te powinny być solidniejsze od wejściowych, niekoniecznie ładne. My zakładamy KMT, w kategorii antywłamaniowej C Szydas, daj namiar na KMT, proszę. http://www.kowalscy.pl drzwi kmt też od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 06.01.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Jeszcze chyba tutaj się nie chwaliłam naszym projektem Może macie ochotę się trochę powyżywać w długie zimowe wieczory to proszę bardzo .... Dom w Groszku 3 z pracowni ARCHON+ Pozdrawiam za bardzo to nie ma się czego tu czepić, ładny dół, duża kuchnia i salon, góra też fajna, jedyne co mi nie podoba się to schody zabiegowe, takie miałam i zmieniłam na dwu z podestem, bezpieczniejsze dla niuni i wygodniejsze. Ten domek jest dla nas idealny - nie wprowadzamy prawie żadnych zmian... kominek przeniesiemy na przeciwległą ścianę (będzie w centrum domu- tak jak w pozostałych Groszkach było), zamienimy jedne drzwi balkonowe na okno (nie potrzebujemy dwóch wyjść na taras i to z jednego pomieszczenia) i odsuwamy garaż od bryły i łączymy go z domem wiatą Co do schodów to spójrz jeszcze raz są dwubiegowe - bardzo nam na tym zależało właśnie ze względu na nasze łobuzy Może spojrzałaś na inne Groszki w których klatka schodowa jest rzeczywiście wąska i mieszczą się w niej schody zabiegowe.. Jeszcze jednym super rozwiązaniem w tym domku jest spiżarka pod schodami, która jest taką małą piwniczką - jest obniżona do poziomu fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts