Małgolinka 06.01.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Ja już mieszkam od prawie trzech lat A mam lustrzane odbicie , bo mam wejście od wschodu, garaż od północy a salon - okna od południa a taras od zachodu Zazdroszczę... Ja już się nie mogę doczekać kiedy zamieszkam w naszym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 06.01.2007 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Co do schodów to spójrz jeszcze raz są dwubiegowe - bardzo nam na tym zależało właśnie ze względu na nasze łobuzy Może spojrzałaś na inne Groszki w których klatka schodowa jest rzeczywiście wąska i mieszczą się w niej schody zabiegowe.. Jeszcze jednym super rozwiązaniem w tym domku jest spiżarka pod schodami, która jest taką małą piwniczką - jest obniżona do poziomu fundamentów tez mam projekt z Archonu i mam taka spizarke podobny układ pomieszczeń choć bryła domu zupełnier inna spiżarke mozna obejrzeć na żywo zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.01.2007 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 A ile placiliscie za drzwi garazowe bo w brazie chca za wymiar 100 1300 zl wydaje mi sie ze to duzo masz na myśli drzwi między garażem a domem? te powinny być solidniejsze od wejściowych, niekoniecznie ładne. My zakładamy KMT, w kategorii antywłamaniowej C Szydas, daj namiar na KMT, proszę. http://www.kowalscy.pl drzwi kmt też od nich Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.01.2007 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 A ile placiliscie za drzwi garazowe bo w brazie chca za wymiar 100 1300 zl wydaje mi sie ze to duzo masz na myśli drzwi między garażem a domem? te powinny być solidniejsze od wejściowych, niekoniecznie ładne. My zakładamy KMT, w kategorii antywłamaniowej C Szydas, daj namiar na KMT, proszę. http://www.kowalscy.pl drzwi kmt też od nich Dzięki. nie ma za co. jakbyś chciała same drzwi pooglądać to http://www.kmt.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.01.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Co do schodów to spójrz jeszcze raz są dwubiegowe - bardzo nam na tym zależało właśnie ze względu na nasze łobuzy Może spojrzałaś na inne Groszki w których klatka schodowa jest rzeczywiście wąska i mieszczą się w niej schody zabiegowe.. Faktycznie schody są dwubiegowe - fajnie, pomyliłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.01.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Witam niedzielnie maggie dowiadywałaś się może o ochronę w alkonie na tanowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.01.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Okna bardzo mi sie u nich z Pozbudu podobaly (mnostwo kolorow )nawet bardziej niz u Kowalskich (ci maja za to rewelacyjne drzwi ) Eko dom robil mi tez wycene na plastiki w okleinie i wyszlo tylko 1750 taniej Czy udaje sie wynegocjowac jakis rabat i poprosila bym na priv ile Cie kosztowaly Bryta, wrzuc proszę jakiś namiar na Kowalskich. Chyba nie mogę dłużej odkładac decyzji co do drzwi. 091 4832162 kom. 601595121 ul Welecka13b Mierzyn http://www.kowalscy.pl w internecie duza galeria w realu wygladaja rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.01.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Witam wszystkich Ale sobie pospalam teraz kawka i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 07.01.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 bryta spójrz na priv witam wszystkich w piękna niedzielę - super pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.01.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 bryta spójrz na priv witam wszystkich w piękna niedzielę - super pogoda Pusto nic nie przyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 07.01.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 bryta spójrz na priv witam wszystkich w piękna niedzielę - super pogoda Pusto nic nie przyszlo Bo pisałam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 07.01.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Witam niedzielnie tez mam projekt z Archonu i mam taka spizarke podobny układ pomieszczeń choć bryła domu zupełnier inna spiżarke mozna obejrzeć na żywo zapraszam Super Rzeczywiście Twój domek ma bardzo podobny rozkład oraz wielkość pomieszczeń Zaglądam często do Twojego dziennika jak postępy idą ale nie zwróciłam na to uwagi pewnie przez to, że z zewnątrz są zupełnie inne Jakbyśmy mogli obejrzeć go na żywo to byłoby super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.01.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 witam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.01.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Czy majac juz Zud moge robic przylacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 07.01.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Dzień (wieczór) dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.01.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Czy majac juz Zud moge robic przylacza oficjalnie musisz poczekać na pozwolenie na budowę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.01.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Czy majac juz Zud moge robic przylacza oficjalnie musisz poczekać na pozwolenie na budowę..... Wydawalo mi sie ze to sa dwie rozne sprawy media i budynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.01.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Znalazlam fajna stronke z lampami http://www.witraze.pl czy moze ktos cos od nich kupowal chodzi mi o jakosc i cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.01.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Czy majac juz Zud moge robic przylacza oficjalnie musisz poczekać na pozwolenie na budowę..... Wydawalo mi sie ze to sa dwie rozne sprawy media i budynek tak, są, ale obejmuje je jedno pozwolenie na budowę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.01.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Czy majac juz Zud moge robic przylacza oficjalnie musisz poczekać na pozwolenie na budowę..... Wydawalo mi sie ze to sa dwie rozne sprawy media i budynek tak, są, ale obejmuje je jedno pozwolenie na budowę.... to przyjdzie mi poczekac pozwolenie tuz tuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts