bikosa 21.02.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 A mój właśnie wyszedł na bal Dobrze, że Antoś jeszcze za mały Pa, pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 21.02.2004 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 ja piszę tylko z domu w pracy nie mam możliwości ucze wf-u eee, co tam nie można... jakieś dwa komputerki z pracowni informatycznej, gra ze skokami, piłką nożną czy innym sportem i załatwione. Chętnych nie zabraknie, a na drugim stanowisku można poklepać do forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 21.02.2004 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 No, następny etapik już za mną... skrzynka budowlana odłączona. Niech żyje nowa skrzyneczka na(d)tynkowa! Ale się naciąłem, bo rozdzielnię mam w garażu - poradzono mi, żeby była tzw. szczelna... a to niestety podniosło koszt. Ktoś tu pisał, że czeka na bank... oj, to sobie poczeka... im się nie spieszy, zwlekają ile mogą... trzeba poganiać, dzwonić, dopytywać... zajść za skórę, aż będą mieli dość. Standardowe terminy banku nie skutkują... mnie teraz obiecano decyzję "do dwóch tygodni". Czas minął, a z tonu rozmowy wywnioskowałem, że panie są jeszcze daleko w polu... dobrze, że moje jest już nieco zabudowane Bikosa, podziwiam za wnikliwość. Do głowy mi nie przyszło pytać o atesty do drewnianych okien Cieszę się, że już wybrałaś okna! Jak tak pobyłem u siebie przy dzisiejszej pogodzie, to od razu sobie zdałem sprawę, że trzeba się już brać za teren wokół domu... piasek zawiewa jak na pustyni trzeba się ratować jakąś trawką, ablo co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 21.02.2004 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Stasiek- i tu wyszła moja wada. Zawsze, jak sie zaczynam czymś zajmować do rozpoczynam wgryzanie w temat. Padł byś ze śmiechu gdybys posłuchał moich dywagacji przy zakupie auta nt. momentów obrotowych itd. No ten typ już tak ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 21.02.2004 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Aha- a jaką trawką ty się chcesz ratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 21.02.2004 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Jej, jakąkolwiek... po ostatnich obserwacjach to grożą mi pokrzywy i lebioda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.02.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 bikosa - sorki wieczorem człowiek nie bardzo tego myślący bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.02.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Stasiek - masz rację; jak zaczęliśmy trąbić do banku - to coś się ruszyło; a oficjalne terminy wzięli bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.02.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Dzień dobry wszystkim w słoneczny poranek; niestety już się zachmurzyło bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.02.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 dzień dobry wszystkim! Iwona G gratulacje! Wczoraj znikłam bo byłam na rekonesansie po Castoramie i Nomi w poszukiwaniu oświetlenia do łazienki. No i juz mebli szukam, do salonu...jadalni......sypialni....itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.02.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Didi - Dzień dobry bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 22.02.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Bikosa, w niedzielne przedpołudnie poznałam moich (naszych) przyszłych sąsiadów. Na razie wirtualnie, ale mam nadzieję że wkrótce na żywo. Z domkiem z zielonym dachem graniczymy przez płot od wschodu, z Tobą - o ile Twoja działka to ta z dużym kamieniem- przez płot. My róg Granicznej-Kasztanowej. Bardzo się cieszę, że bratnia dusza będzie tuż. obok. Słyszałąm, że tam u nas trochę jest kanał z wodą. Czy to prawda ? Jak z warunkami. Może przyjdzie nam studnię kopać. Pozdrawiam zakręconą grupę szczecińską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 22.02.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 wttam w słoneczną niedzielę aby do wiosny to juz za miesiąc coś warszawscy forumowicze milczą czyzby aż tak zmęczeni?? praojcze pramatko odezwijcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 22.02.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Jakie mieliście ceny za podbitkę PCV (ciemny brąz - jeśli to ma znaczenie) i jak się one mają do cen za drewnianą podbitkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Witajcie wszyscy melduje ze wrócilismy z Warszawy było bardzo miło... nasza grupa Ivette, Joasia Jasia, SP MamaTa i Tatuj niom i Ja...bawiła sie swietnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 22.02.2004 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Witam wszystkich powracających na łono grupy szczecińskiej Kasiu Nova- masz na priv. Miłego niedzielnego popołudnia życzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 22.02.2004 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Dobry wieczór,Co słychać w Warszawie?Teskaz twojego tonu wnioskuję, że wyzdrowiałaś i rozerwałaś się na balu w stolicy. Uważaj na siebie i nie choruj.Iwona Ggratuluję 200 postu, ale jak widzisz gonię cię. Wczoraj byłam z mężem w świecie korka w Szczecinie i kładziemy na poddasze - już postanowione. Raczej panele, nie płytki. Teska, jak było? Raczej konferencja naukowa, czy spotkanie towarzyskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Józia S było zdecydowanie : Towarzysko....bardzo towarzysko....rzekłabym wszyscy bardzo sympatyczni... ale chyba nas podgladaliście czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 22.02.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Widzę, że silna grupa szczecińska już na stanowisku! Cieszę się, że Was poznałam, ale porozmawiać nie zdążyłam. Następnym razem nadrobię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.02.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Właśnie wróciłem z W-wy... jutro będą zdjęcia ze zjazdu.. i wiecie co... mam koszulkę redacyjną.. zdobyczna... kto był do końca ten ma pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts