bikosa 08.01.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam po długiej przerwie. Iwa-k - ja mam drewniane drzwi zewnętrzne z MS- wyglądają super, sprawują sie super ale ostrzegam, że nie mają atestów antywłamaniowych bo są pełne, z drewna. Didi - pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia Wszystki budującym życzę szybkiego zakończenia i wprowadzki A mieszkającym- czasu aby cieszyć się swoimi domkami w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.01.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 a tak wogóle dzień dobry wszystkim Dobry - jak dobry . Dwa dni nas na budowie nie było i moi mistrzowie sknocili lukarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.01.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Ciekawa jestem jak wypracowywaliscie kompromis Jeszcze sie nie buduje a juz ja chce dach brazowa glazura a moj maz wisniowa drzwi wewnetrzne ja chce jasne przeszklone on pelne Jak to bylo u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 08.01.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 witajcie piła łancuchowa poszła w ruch ...... drewno pozostałe po szalunkach i resztki dachu w połowie poćwiartowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.01.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 mojemu mężowi w zasadzie podoba się wszystko co wybiorę ... ... ale podejrzewam, że to dlatego, że chce mieć święty spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.01.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 mojemu mężowi w zasadzie podoba się wszystko co wybiorę ... ... ale podejrzewam, że to dlatego, że chce mieć święty spokój Tylko pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 08.01.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Dobry Wieczor wszystkim!! Potwierdzam, drzwi zewnętrzne Kowalskich sa bardzo ładne - my mamy akurat otwierane do środka. Didi zyczę powodzenia i czekamy na Emilkę! I prośba - o polecenie, gdzie mozna obejrzec i kupic domofony i wideofony ( potrzebujemy i jedno i drugie;-) oraz dobrą ekipę do montazu tego urządzenia. Bikosa - dawno Cię tu nie było:-) ulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.01.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 pozdrawiam wieczorkowo! sam sobie zablokowałem Forum ale dzięku uprzejmości admina już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budzik63 08.01.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Bardzo proszę o informacje na temat cen za elektrykę (robocizna + materiały) Wiem, że było kilka tygodni temu, ale się nie mogę dokopać , Na razie dotarłam tylko do ceny od iwy-k. Ja tez prosze o ceny i namiary Mam namiar na polecanego przez innych elektryka, czy ceny ma konkurencyjne, tego nie wiem . Za przyłącze na czas budowy wziął 1200zł.(szafka była moja, pozostałe materiały jego). Sam załatwia wszystkie sprawy w zakładzie energetycznym. Nr telefonu na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.01.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Kto z Was pytal sie o dachowke Bogener ( chcialam sie zapytac czy moze ja wziol i skad ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budzik63 08.01.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Pozdrawiam grupę. Pogoda dopisuje. Ja właśnie rozpoczynam wznoszenie ścian zewnętrznych. Jak nie będzie mrozu wyleje także strop. Co dalej to się zobaczy. W dużej mierze zależeć to będzie od mojej ekipy. Chciałbym aby zrobili mi także dach, ale po ewentualnym wylaniu stropu idą na inną budowę- jeśli dotrzymają słowa wrócą po ok 1,5 miesiąca. Ale wiadomo jak to jest obecnie z ekipami. Możliwe, że będę musiał szukać sprawdzoną ekipę do ułożenia więźby na dachu kopertowym i pokrycie go dachówką. Jakie są obecnie realne ceny robocizny za dach ok 250m.kw.? ('') Samo pokrycie 25-30 metr Pozdrawiam grupę. Dziękuję za informacje odnośnie ceny. Moja ekipa ruszyła z kopyta!. Za 2 tygodnie ściany mają być skończone, dalej strop. Dach także deklarują zrobić. Są w tym względzie sprawdzeni i chwaleni przez innych, którym dachy robili wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.01.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Kto z Was pytal sie o dachowke Bogener ( chcialam sie zapytac czy moze ja wziol i skad ) Ja pytałam kiedyś. Ale w końcu kupiłam braasa . Bogenera w Szczecinie sprzedają w Veldachu na Niemcewicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.01.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Kto z Was pytal sie o dachowke Bogener ( chcialam sie zapytac czy moze ja wziol i skad ) Ja pytałam kiedyś. Ale w końcu kupiłam braasa . Bogenera w Szczecinie sprzedają w Veldachu na Niemcewicza A jak cenowo chyba niewiele tanszy od creatona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.01.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Kto z Was pytal sie o dachowke Bogener ( chcialam sie zapytac czy moze ja wziol i skad ) Ja pytałam kiedyś. Ale w końcu kupiłam braasa . Bogenera w Szczecinie sprzedają w Veldachu na Niemcewicza A jak cenowo chyba niewiele tanszy od creatona mieli jakieś specjalne, promocyjne ceny, ale dachówka wydała mi się ... krzywa a ceny w necie Bogenera w innych hurtowniach w Polsce były rzeczywiście zbliżone do wyższej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.01.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Ciekawa jestem jak wypracowywaliscie kompromis Jeszcze sie nie buduje a juz ja chce dach brazowa glazura a moj maz wisniowa drzwi wewnetrzne ja chce jasne przeszklone on pelne Jak to bylo u Was tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 08.01.2007 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Dobry Wieczor wszystkim!! Potwierdzam, drzwi zewnętrzne Kowalskich sa bardzo ładne - my mamy akurat otwierane do środka. Didi zyczę powodzenia i czekamy na Emilkę! I prośba - o polecenie, gdzie mozna obejrzec i kupic domofony i wideofony ( potrzebujemy i jedno i drugie;-) oraz dobrą ekipę do montazu tego urządzenia. Bikosa - dawno Cię tu nie było:-) ulanka Można w Castoramie, w firmie Dunifex lub ALPOL - oddział w Szczecinie mieści się chyba na ul. Dąbrowskiego lub Madalińskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Dobry Wieczor wszystkim!! Potwierdzam, drzwi zewnętrzne Kowalskich sa bardzo ładne - my mamy akurat otwierane do środka. Didi zyczę powodzenia i czekamy na Emilkę! I prośba - o polecenie, gdzie mozna obejrzec i kupic domofony i wideofony ( potrzebujemy i jedno i drugie;-) oraz dobrą ekipę do montazu tego urządzenia. Bikosa - dawno Cię tu nie było:-) ulanka jest sklep hurtownia- od piastow -kolo akademikow polibudy to chyba wilkow morskich..ale nie jestem pewna-taki barak blaszany- tam jest tez hurtownia motoryzacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Pozdrawiam grupę. Pogoda dopisuje. Ja właśnie rozpoczynam wznoszenie ścian zewnętrznych. Jak nie będzie mrozu wyleje także strop. Co dalej to się zobaczy. W dużej mierze zależeć to będzie od mojej ekipy. Chciałbym aby zrobili mi także dach, ale po ewentualnym wylaniu stropu idą na inną budowę- jeśli dotrzymają słowa wrócą po ok 1,5 miesiąca. Ale wiadomo jak to jest obecnie z ekipami. Możliwe, że będę musiał szukać sprawdzoną ekipę do ułożenia więźby na dachu kopertowym i pokrycie go dachówką. Jakie są obecnie realne ceny robocizny za dach ok 250m.kw.? ('') Samo pokrycie 25-30 metr Pozdrawiam grupę. Dziękuję za informacje odnośnie ceny. Moja ekipa ruszyła z kopyta!. Za 2 tygodnie ściany mają być skończone, dalej strop. Dach także deklarują zrobić. Są w tym względzie sprawdzeni i chwaleni przez innych, którym dachy robili wcześniej. w ktorym miejscu Doluj budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 wtorkowo witam wszystkich pobudka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.01.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 pozdrawiam wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts