bodekku 09.01.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 no przeciez nie spimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 09.01.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 witam kurczę jaka piękna pogoda brrrrr nie cierpie takiej pluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.01.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam A na weekend zapowiadaja po 15 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 09.01.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Czy ktoś z mieszkańców( lub przyszłych mieszkańców ) ulic Bukszpanowej Miętowej Bluszczowej Parkowej Tymiankowej wybiera sie dzisiaj na spotkanie do Szkoły i czy ono jest aktualne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.01.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Bardzo proszę o informacje na temat cen za elektrykę (robocizna + materiały) Wiem, że było kilka tygodni temu, ale się nie mogę dokopać , Na razie dotarłam tylko do ceny od iwy-k. Ja tez prosze o ceny i namiary Mam namiar na polecanego przez innych elektryka, czy ceny ma konkurencyjne, tego nie wiem . Za przyłącze na czas budowy wziął 1200zł.(szafka była moja, pozostałe materiały jego). Sam załatwia wszystkie sprawy w zakładzie energetycznym. Nr telefonu na prv Poprosze o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.01.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.01.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Didi zyczę powodzenia i czekamy na Emilkę! A jak ja czekam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.01.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.01.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Didi zyczę powodzenia i czekamy na Emilkę! A jak ja czekam....... a to już nie po terminie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.01.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Dobry - jak dobry . Dwa dni nas na budowie nie było i moi mistrzowie sknocili lukarnę dobrze, ze ja nie miałam lukarn, pewnie też by sknocili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.01.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Didi zyczę powodzenia i czekamy na Emilkę! A jak ja czekam....... a to już nie po terminie?? termin mamy na czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 09.01.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.01.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Didi zyczę powodzenia i czekamy na Emilkę! A jak ja czekam....... a to już nie po terminie?? termin mamy na czwartek no to 3mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.01.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Czy znacie adres internetowej hurtowni elektrycznej ( chodzi mi o ceny termostatow ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.01.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Didi zyczę powodzenia i czekamy na Emilkę! A jak ja czekam....... a to już nie po terminie?? termin mamy na czwartek no to 3mam kciuki I ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radmar 09.01.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Planuję generalny remont domku, na który będzie się składać wymiana instalacji CO, wodno-kanaliz. oraz elektrycznej.Jeśli chodzi o CO i wodn-kanaliz. to chyba zdecyduję się na firmę StefanBud. I tu pytanie do forumowiczów - czy ktoś słyszał o niej cokolwiek dobrego/złego? Pierwsze wrażenie niesamowite - profesjonalizm pełną gębą, ale czy tak będzie dalej?I drugie pytanko. Na razie nie mam żadnego wykonawcy instalacji CO. Chodzi mi konkretnie o wykonanie projektu i potem całem instalacji. Czy ktoś może polecić dobrą i sprawdzoną firmę z terenu Szczecina lub okolic?Z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 09.01.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 WitamMaggie spójrz na priv - podaję namiar i ceny elektryka Didi - powodzenia w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.01.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam Maggie spójrz na priv - podaję namiar i ceny elektryka Didi - powodzenia w czwartek Czy moge tez poprosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.01.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Ile placicie kierownikowi budowy z duza liczba wizyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Didi zyczę powodzenia i czekamy na Emilkę! A jak ja czekam....... a to już nie po terminie?? termin mamy na czwartek[/quot to juz blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts