Teska 09.01.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 popołudniowo witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.01.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Ile placicie kierownikowi budowy z duza liczba wizyt my umówiliśmy się na 70 pln za wizytę, średnio jest to 5 wizyt miesięcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.01.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Ile placicie kierownikowi budowy z duza liczba wizyt my umówiliśmy się na 70 pln za wizytę, średnio jest to 5 wizyt miesięcznie A co sadzisz o stawce 4000 calosciowo z duza iloscia wizyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.01.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Ile placicie kierownikowi budowy z duza liczba wizyt my umówiliśmy się na 70 pln za wizytę, średnio jest to 5 wizyt miesięcznie A co sadzisz o stawce 4000 calosciowo z duza iloscia wizyt to zależy co się rozumie przez dużą liczbę wizyt i jakiego okresu dotyczy. 4000 za kierownika to jakieś 2x za dużo, chyba, że faktycznie zamierza bywać codziennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.01.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Ile placicie kierownikowi budowy z duza liczba wizyt my umówiliśmy się na 70 pln za wizytę, średnio jest to 5 wizyt miesięcznie A co sadzisz o stawce 4000 calosciowo z duza iloscia wizyt to zależy co się rozumie przez dużą liczbę wizyt i jakiego okresu dotyczy. 4000 za kierownika to jakieś 2x za dużo, chyba, że faktycznie zamierza bywać codziennie... A czy jestes zadowolony ze swojego i czy moglabym dostac na niego namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.01.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam wieczorowo, octopus, dziękuję za namiary i informacje bryta, zerknij na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.01.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Ile placicie kierownikowi budowy z duza liczba wizyt my umówiliśmy się na 70 pln za wizytę, średnio jest to 5 wizyt miesięcznie A co sadzisz o stawce 4000 calosciowo z duza iloscia wizyt to zależy co się rozumie przez dużą liczbę wizyt i jakiego okresu dotyczy. 4000 za kierownika to jakieś 2x za dużo, chyba, że faktycznie zamierza bywać codziennie... A czy jestes zadowolony ze swojego i czy moglabym dostac na niego namiary generalnie tak, namiary są na liście - poszukaj opinii Agnieszki1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.01.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Dobry - jak dobry . Dwa dni nas na budowie nie było i moi mistrzowie sknocili lukarnę dobrze, ze ja nie miałam lukarn, pewnie też by sknocili Stanęło na tym, że rozbiorą i zrobią jeszcze raz jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 09.01.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 witam wieczorową porą uczę się wklejać zdjęcia, PRÓBA NR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 09.01.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 witam wieczorową porą uczę się wklejać zdjęcia, PRÓBA NR 1 BINGO! Zdjęcie jak malowane? PS. Przypomnisz jaki to projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 09.01.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Ile placicie kierownikowi budowy z duza liczba wizyt my umówiliśmy się na 70 pln za wizytę, średnio jest to 5 wizyt miesięcznie A co sadzisz o stawce 4000 calosciowo z duza iloscia wizyt to zależy co się rozumie przez dużą liczbę wizyt i jakiego okresu dotyczy. 4000 za kierownika to jakieś 2x za dużo, chyba, że faktycznie zamierza bywać codziennie... mój kosztuje w tych granicach i jest na budowie codziennie .... jak trzeeba to i w niedziele i po godzinach i w świeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 09.01.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 lk&518 z Krakowa po wielu zmianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 09.01.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam wieczorkiem bigosa dzięki za informację dot. drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 09.01.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Bardzo proszę o informacje na temat cen za elektrykę (robocizna + materiały) Wiem, że było kilka tygodni temu, ale się nie mogę dokopać , Na razie dotarłam tylko do ceny od iwy-k. Ja tez prosze o ceny i namiary Mam namiar na polecanego przez innych elektryka, czy ceny ma konkurencyjne, tego nie wiem . Za przyłącze na czas budowy wziął 1200zł.(szafka była moja, pozostałe materiały jego). Sam załatwia wszystkie sprawy w zakładzie energetycznym. Nr telefonu na prv ja za taką usługę płaciłam 600 zł, ale było to na początku 2006 roku, nie pamiętam namiarów na tego elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 09.01.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę podać namiary na świetnego elektryka, który kładł nam instalację w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.01.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę podać namiary na świetnego elektryka, który kładł nam instalację w domu ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.01.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam wieczorkiem martelia gratuluję domku Może niedługo jak mój wróci to też się pochwalę swoją "stodółką" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.01.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 mój kosztuje w tych granicach i jest na budowie codziennie .... jak trzeeba to i w niedziele i po godzinach i w świeta oj...wart tej ceny, nie to co moja Gdybym wcześniej go znała.... ....to by pewnie górale rzucili moja budowę juz na etapie fundamentów Ale nie jest żle, rodzinny inspektor był, ocenił, podpowiedział i stwierdził, ze teraz aby dobrać dobrych a o ich partactwie nie będę pamietać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.01.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 lk&518 z Krakowa po wielu zmianach widzę, że przestawiliście komin, zmieniliście wejście i dodaliście lukarne, to wszystko czy w srodku tez zmiany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 10.01.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 witam , witam zrobiliśmy spore zmiany także w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts