Małgolinka 12.01.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam Witam Po ile teraz sa bloczki fundamentowe i z kad braliscie Bryta a Ty zaczynasz dopiero budowę ?? Dobre pytanie po ile są bloczki Tak na wiosne . Bardzo mnie martwi bo slyszalam ze materialy znowu podrozaly Ekipę masz już zaklepaną ?? My jeszcze szukamy... chociaż i pozwolenia na budowę nie mamy też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.01.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Sluchajcie jaka jest roznica cenowa brania do wykonczeniowki jednej firmy lub kilku .Caly czas sie nad tym zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.01.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Sluchajcie jaka jest roznica cenowa brania do wykonczeniowki jednej firmy lub kilku . Caly czas sie nad tym zastanawiam cenowa: jak trafisz może bardziej czasowa, ale to też nic pewnego może jak jeden, to nie będzie zwalał na błędy innych ale z kolei, przy kilku istnieje możliwość naprawy "zniszczeń" ... jednym słowem nie ma dobrej odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.01.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 No, sprawdziłam na żywym organizmie (sobie) i mogę polecać sposób na zdobycie tańszej kostki (z kopalni plus tańszy transport), zaoszczędziłam 1500 zł, jakby komuś zależało (a pod koniec budowy, pewnie wam zacznie , to służę info). Dzisiaj zaczęłam testować brukarzy. Dam znać. to ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.01.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam pogoda paskudna, ale jakieś słoneczko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.01.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Sluchajcie jaka jest roznica cenowa brania do wykonczeniowki jednej firmy lub kilku . Caly czas sie nad tym zastanawiam cenowa: jak trafisz może bardziej czasowa, ale to też nic pewnego może jak jeden, to nie będzie zwalał na błędy innych ale z kolei, przy kilku istnieje możliwość naprawy "zniszczeń" ... jednym słowem nie ma dobrej odpowiedzi Nad tym sie zastanawiam bo ja juz teraz cierpie na chroniczny brak czasu Po ile biora twoi brukarze za metr . Z czego robisz taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.01.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam! Nie:-) ten chłopczyk to nie od Didi. ALe Didi jest juz w szpitalu, wiec trzymajmy za nią kciuki:-)) ula tyle tylko, że nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.01.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 bryta płacę 40 za metr, ale dopiero zaczęli..... kostka szaro-ruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.01.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam! Nie:-) ten chłopczyk to nie od Didi. ALe Didi jest juz w szpitalu, wiec trzymajmy za nią kciuki:-)) ula tyle tylko, że nic się nie dzieje gdybym "wtedy" wiedziała co i jak, też bym się na ten świat tak nie pchała będzie dobrze, po prostu mała "szuka" sobie dobrej dat urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.01.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 bryta płacę 40 za metr, ale dopiero zaczęli..... kostka szaro-ruda zapisuje wszystko aby nie wyjsc na barana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.01.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam! Nie:-) ten chłopczyk to nie od Didi. ALe Didi jest juz w szpitalu, wiec trzymajmy za nią kciuki:-)) ula tyle tylko, że nic się nie dzieje gdybym "wtedy" wiedziała co i jak, też bym się na ten świat tak nie pchała będzie dobrze, po prostu mała "szuka" sobie dobrej dat urodzin A moze 13 tego moj maz taka ma date i jest bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.01.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam! Mam laptopa więc chociaż kontakt ze światem będę miała.A małej się nie spieszy, cóż ......poczekamy...tylko szkoda, że nie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.01.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam! Mam laptopa więc chociaż kontakt ze światem będę miała. A małej się nie spieszy, cóż ......poczekamy...tylko szkoda, że nie w domu. Musisz sie trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.01.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 bryta płacę 40 za metr, ale dopiero zaczęli..... kostka szaro-ruda zapisuje wszystko aby nie wyjsc na barana A ile wyszedl metr kostki i materialy inne typu piasek U mnie wyszlo by 120 m z tarasem i zastanawiam sie cz tego nie okroic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.01.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam! Nie:-) ten chłopczyk to nie od Didi. ALe Didi jest juz w szpitalu, wiec trzymajmy za nią kciuki:-)) ula tyle tylko, że nic się nie dzieje cierpliwości nie znasz dnia ani godziny, a może Emilce poprostu jest dobrze tam gdzie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.01.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam! Nie:-) ten chłopczyk to nie od Didi. ALe Didi jest juz w szpitalu, wiec trzymajmy za nią kciuki:-)) ula tyle tylko, że nic się nie dzieje cierpliwości nie znasz dnia ani godziny, a może Emilce poprostu jest dobrze tam gdzie jest z pewnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.01.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 bryta płacę 40 za metr, ale dopiero zaczęli..... kostka szaro-ruda zapisuje wszystko aby nie wyjsc na barana A ile wyszedl metr kostki i materialy inne typu piasek U mnie wyszlo by 120 m z tarasem i zastanawiam sie cz tego nie okroic u mnie 80 plus 20 na tarasie, i musiałam się nieźle naciąć... ceny metra dokładnie nie znam jeszcze, bo nie wiem ile ostatecznie wyjdzie, ale gdyby miało wyjść 100 m (mam nadzieje, że zostanie jeszcze kostki, albo wyjdzie ich więcej), to z piaskiem i cementem wyjdzie jakieś 51 za m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.01.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 witam wietrznie w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.01.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 bryta płacę 40 za metr, ale dopiero zaczęli..... kostka szaro-ruda zapisuje wszystko aby nie wyjsc na barana A ile wyszedl metr kostki i materialy inne typu piasek U mnie wyszlo by 120 m z tarasem i zastanawiam sie cz tego nie okroic u mnie 80 plus 20 na tarasie, i musiałam się nieźle naciąć... ceny metra dokładnie nie znam jeszcze, bo nie wiem ile ostatecznie wyjdzie, ale gdyby miało wyjść 100 m (mam nadzieje, że zostanie jeszcze kostki, albo wyjdzie ich więcej), to z piaskiem i cementem wyjdzie jakieś 51 za m. Ale czy na taras tez dajesz kostke (bo boje sie nierownosci )ale wiem ze zwykla kostka betonowa po latach brzydnie podoba mi sie na tarasy klinkier tylko te ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.01.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 witam wietrznie w piątek A jak u ciebie z tym spinem i brama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts