tdxls 22.02.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Pozdrawiam silny Szczecin i nie tylko! Maksiu a impreza do której trwała w katakumbach Muratora?? Pozd. Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martwist 22.02.2004 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Pozdrawiam całą grupę szczecińską, której od dawna kibicuję. Sam buduję w Mierzynie i dzięki forum uniknąłem wielu błędów. Ta "grupa wsparcia" to wspaniała sprawa. A teraz do rzeczy Stoję przed problemem wyboru pieca gazowego jednofunkcyjnego z zasobnikiem najchętniej Wiessmann lub Buderus. Macie jakieś info nt. ewentualnych upustów, jakieś alternatywne firmy ? Uwolnijcie swe myśli od problemów budowlanych w "śledzika" Dobrej zabawy, następna impreza już we własnym domu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 22.02.2004 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Drodzy podróżnicy- widzę, że Wasz wyjazd już zaowocował odwiedzinami na naszym forum Pozdrawiam wszystkich odwiedzających Martwist- to Ty taki tajniak jesteś?? Aha- gdzie dokładnie mamy się stawic na tym śledziku? Ja jescze jestem na za wczesnym etapie (-1) aby coś Ci doradzić ale na pewno ktoś pomoże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsov1 22.02.2004 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Witam wszystkich a zwlaszcza odpoczywajacych warszawiakow. Bikosa - czy aprobata na okna jest niezbedna? niby kto mialby ja sprawdzac? Co do okien z Danowa to wiem ze w czasach gdy wymienialem u siebie stolarke to firma ta bardzo duzo produkowala na eksport i tak jest chyba do dzisiaj. U mnie ich okna (mahoniowe koloru palisander a dla mnie ciemny braz) sa zamontowane juz chyba 7 lat i generalnie zadnych uwag i jezeli sprawdzilas ze sa najtansze to nie ma co sie ogladac na aprobaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 22.02.2004 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Witam wszystkich! Ulubiony poniedzialek , ale wkrótce śledzik, śledzik!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 23.02.2004 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Puk! Puk! Pobudka! Już poniedziałek! Nie ma nikogo? Poszukuję dobrego inspektora nadzoru. Ma być drobiazgowy, uczulony na bałaganiarzy i "udoskonalenia" fachowców oraz dokładny, jak zegarmistrz. Namiary mile widziane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.02.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Halo dzień dobry! Czy już wstaliście po trudach zdobywania Warszawy? Napiszczie jak było bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 witajcie wszyscy... upsik....jade na budowe, kolezanki opowiedzą jak było.....ale w tajemnicy wielkiej powiem : bardzo fajnie Pozdrawiam poniedziałkowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.02.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Cześć Teska witamy z powrotem jak zdrówko bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.02.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Cześć.Witam wszystkich poimprezowo, ale było wspaniale, wyjazd udał się w 100%, zabawa doskonała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.02.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 OPOWIADAJCIE please bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.02.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 witam, witam wszystkich poniedziałkowo, już jestem z powrotem w pracusi, więc troszku postkukam. opowiadajcie, jak było w Warszawce? Witam nowych forumowiczów. Martwist - też walczę z tematem co. i to dość mocno. mino upływu czasu nic jeszcze nie wybrałam, a konkluzja jest jedna - wszyscy ściemniają jak mogą, a ceny proponują wyśrubowane, albo czegoś nie ujmują w kosztorysach. istny horror miłego dnia życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.02.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Czesiunio Szczecinianie! Jessssssssu..... Łomatko..... ale było fajnie! Dziewczyny żyjecie?Joasiu - dzięki za pozdrówka na krakowskiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.02.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 z c.o. i c.w.u.nie skończyłam walki. w sobotę spotkałam się z firmą. siły były wyrównane 2 na 2. po 2 godz. rozmów byłam wściekła, że biorą mnie za idiotkę. ja im pytanie np. o markę pieca, a oni, że tajemnica handlowa i powiedzą jak podpiszę umowę (sic!). my o podłogówce, a oni że w Danii się nie stosuje, że deski się nie nadają (a kto im kurka mówił, że będą deski?!) cena: robota + cały osprzęt w tym piec francuski (pewnie divall) 23k, a za przyłącza (granica-dom) 15k. (ha, ha, ha) niepotrzebnie nerwy sobie zszarpałam, bo zamiast napaść na nich, w drodze powrotnej kłóciłam się z mężem stanęło na tym, że wiem, że nic nie wiem. zaczynam od początku. sama sobie wyszukam pieca i tych wszystkich innych bajerów, a hydraulika zatrudnię osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 i znów szpieg grupy wtrocławskiej jak miło było poznać tych co dojechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.02.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Tak tak..... dziś grupy szpiegowskie wzmogły aktywność jak nigdy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.02.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Teska, Ivette, S.P. - szalenie milo bylo was poznac i zobaczyc jak wygladacie Reszty grupy niestety nie widzialam Pozdrawiam cala grupe szczecinska, mam nadzieje, ze przy nastepnej okazji spotkamy sie w wiekszym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.02.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 jak miło widzieć ludność napływową na ziemiach wyzyskanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 23.02.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witam i coś tam skrobnę - tzn podam linka http://www.naszdom.erb.pl/index.htm?page=009&beg=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.02.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Dzień dobry,jak już wczoraj wspomniałam, byłam w Świecie Korka a naprzeciwko jest jakiś skład budowlany (nie pamiętam nazwy). Poraziło mnie, że wszystko było z 7% VATem . Nawet żyrandole i kinkiety. Czy to przypadkiem nie podpucha na niezorientowanych, żeby zwiększyć obroty?A tak na marginesie, co robić przy dopiero co rozpoczętej budowie, żeby uniknąć zwiększenia kosztów związanych z VATem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts