bryta 12.01.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Czy do obrzezy rabat to tez jest kostka czy to nazywa sie kamien murowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.01.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Czy do obrzezy rabat to tez jest kostka czy to nazywa sie kamien murowy mamy taras wylany, na tym ma być "koło" z kostki, a na pozostałej części drewno, tyle plany... do obrzezy używa sie albo większego rozmiaru kostki albo specjalnych obrzeży, które sa normalnie w sprzedaży; sa tez plasticzane obrzeża "eko bord", które można formować w łuki i koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.01.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 witam wietrznie w piątek A jak u ciebie z tym spinem i brama tyle tytułem komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.01.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam Po ile teraz sa bloczki fundamentowe i z kad braliscie Witam, ja bralam po 2,93 teraz wlasnie jade placic, z transportem - Goleniow, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.01.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 evil: tyle tytułem komentarza szkoda Szydas, ze wymiar nie ten, bo bysmy dali rade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.01.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam Po ile teraz sa bloczki fundamentowe i z kad braliscie Witam, ja bralam po 2,93 z transportem - Goleniow, Czy mogla bys dac namiary czy to cena brutto i czy to moge skladowac pod chmurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.01.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam Po ile teraz sa bloczki fundamentowe i z kad braliscie Witam, ja bralam po 2,93 z transportem - Goleniow, Czy mogla bys dac namiary czy to cena brutto i czy to moge skladowac pod chmurka siur, ze brutto, namiar: 091 407 27 22 pod chmurka mozesz, aczkolwiek () ja z gory przyslonilam folia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.01.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Jutro robie spotkanie kierownik z ekipa budowlana . Ciekawe jak pojdzie bo widze ze nie bardzo sie lubia chyba ze ekipa ma swojego kierownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.01.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam Po ile teraz sa bloczki fundamentowe i z kad braliscie Witam, ja bralam po 2,93 z transportem - Goleniow, Czy mogla bys dac namiary czy to cena brutto i czy to moge skladowac pod chmurka siur, ze brutto, namiar: 091 407 27 22 pod chmurka mozesz, aczkolwiek () ja z gory przyslonilam folia... Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 12.01.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam Witam Po ile teraz sa bloczki fundamentowe i z kad braliscie Bryta a Ty zaczynasz dopiero budowę ?? Dobre pytanie po ile są bloczki w październiku płaciłam 2,80 za szt brutto z transportem 3,05 z transportem (wyjściowa)tama pomorzańska 16, cena z wczoraj, ale podobno mają znowu pójść do góry bo beton drożeje - info od szefa firmy betoniarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.01.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 evil: tyle tytułem komentarza szkoda Szydas, ze wymiar nie ten, bo bysmy dali rade... no, szkoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.01.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam Witam Po ile teraz sa bloczki fundamentowe i z kad braliscie Bryta a Ty zaczynasz dopiero budowę ?? Dobre pytanie po ile są bloczki w październiku płaciłam 2,80 za szt brutto z transportem 3,05 z transportem (wyjściowa)tama pomorzańska 16, cena z wczoraj, ale podobno mają znowu pójść do góry bo beton drożeje - info od szefa firmy betoniarskiej no patrzcie, a jeszcze w sierpniu kupowaliśmy po 1,98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.01.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam Witam Po ile teraz sa bloczki fundamentowe i z kad braliscie Bryta a Ty zaczynasz dopiero budowę ?? Dobre pytanie po ile są bloczki w październiku płaciłam 2,80 za szt brutto z transportem 3,05 z transportem (wyjściowa)tama pomorzańska 16, cena z wczoraj, ale podobno mają znowu pójść do góry bo beton drożeje - info od szefa firmy betoniarskiej no patrzcie, a jeszcze w sierpniu kupowaliśmy po 1,98 Gdzie po takiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.01.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam Witam Po ile teraz sa bloczki fundamentowe i z kad braliscie Bryta a Ty zaczynasz dopiero budowę ?? Dobre pytanie po ile są bloczki w październiku płaciłam 2,80 za szt brutto z transportem 3,05 z transportem (wyjściowa)tama pomorzańska 16, cena z wczoraj, ale podobno mają znowu pójść do góry bo beton drożeje - info od szefa firmy betoniarskiej no patrzcie, a jeszcze w sierpniu kupowaliśmy po 1,98 Gdzie po takiej cenie w hurtowni w Dobrej... ale to z rabatem dla stałego odbiorcy (pewnie ze 30%), nasz wykonawca kupował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.01.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam Witam Po ile teraz sa bloczki fundamentowe i z kad braliscie Bryta a Ty zaczynasz dopiero budowę ?? Dobre pytanie po ile są bloczki w październiku płaciłam 2,80 za szt brutto z transportem 3,05 z transportem (wyjściowa)tama pomorzańska 16, cena z wczoraj, ale podobno mają znowu pójść do góry bo beton drożeje - info od szefa firmy betoniarskiej no to poszły z 30% do góry od czerwca, my płaciliśmy jak dobrze pamietam 2,40 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.01.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Jutro robie spotkanie kierownik z ekipa budowlana . Ciekawe jak pojdzie bo widze ze nie bardzo sie lubia chyba ze ekipa ma swojego kierownika i tak weż swojego, kierownik spufalony z wykonawcą to nic dobrego, wiem coś o tym, tyle że po fakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.01.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 mamy taras wylany, na tym ma być "koło" z kostki, a na pozostałej części drewno, tyle plany... ciekawa koncepcja A jakie drewno planujesz??? My taras zostawiliśmy na wiosnę tzn. wogóle go nie robilismy, bo już nie wiem czy chcemy na gruncie, myslalam o zrobieniu też na słupach drewnianego, ale luby nastraszył mnie pajakami i myszami. Myślalam tez o tarasie wylewanym i czymś wyłozyć, tylko jak duży i jaki kształt?? Dom prostokątny, więc myslalam o lekko zaokraglonym i zejście dookoła . W projekcie tarasu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.01.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 mamy taras wylany, na tym ma być "koło" z kostki, a na pozostałej części drewno, tyle plany... ciekawa koncepcja A jakie drewno planujesz??? My taras zostawiliśmy na wiosnę tzn. wogóle go nie robilismy, bo już nie wiem czy chcemy na gruncie, myslalam o zrobieniu też na słupach drewnianego, ale luby nastraszył mnie pajakami i myszami. Myślalam tez o tarasie wylewanym i czymś wyłozyć, tylko jak duży i jaki kształt?? Dom prostokątny, więc myslalam o lekko zaokraglonym i zejście dookoła . A tak wogóle ktos mógłby podjąć za mnie ta decyzję, a najlepiej zeby zrobił W projekcie tarasu brak ja swój zmodyfikowałam, więc stał się autorski co do drewna, to taki "konik" męża, obiecał, że zrobi i że będzie działać Drewniany taras na słupach ma Paweł (Załom), fajnie wygląda (taras) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 12.01.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 No, sprawdziłam na żywym organizmie (sobie) i mogę polecać sposób na zdobycie tańszej kostki (z kopalni plus tańszy transport), zaoszczędziłam 1500 zł, jakby komuś zależało (a pod koniec budowy, pewnie wam zacznie , to służę info). Dzisiaj zaczęłam testować brukarzy. Dam znać. Witam. Mi zalezy Mam do zrobienia ok.150 m2. Myslalem o bruku klinkierowym, ale troche drogo mi to wychodzi. Moze gdybym mial mniej metrow, to bym sie nie zastanawial. Kostka betonowa mi sie nie podoba, wiec moze ten granit . Z tego co piszesz, to wychodzi o polowe taniej niz klinkier i niewiele drozej od betonu. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.01.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam! Nie:-) ten chłopczyk to nie od Didi. ALe Didi jest juz w szpitalu, wiec trzymajmy za nią kciuki:-)) ula tyle tylko, że nic się nie dzieje pewnie czeka na jakas fajna date Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts