Teska 12.01.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 witam piateczkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.01.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Pytanie czy wiecie gdzie mozna kupic legalna mape polski na cd ( szczególowa) do nawigacji fabrycznej Opla??? ( navi ma mape europy zachodniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 12.01.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 jutro robie spotkanie kierownik z ekipa budowlana . Ciekawe jak pojdzie bo widze ze nie bardzo sie lubia chyba ze ekipa ma swojego kierownika według mnie : Weź niezależnego od ekipy kierownika !!! Zaoszczędzisz sporo nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 12.01.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 witam grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.01.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Jutro robie spotkanie kierownik z ekipa budowlana . Ciekawe jak pojdzie bo widze ze nie bardzo sie lubia chyba ze ekipa ma swojego kierownika WEDŁUG MNIE : WEŹ NIEZALEŻNEGO OD EKIPY KIEROWNIKA !!! ZAOSZCZĘDZISZ SPORO NERWÓW. popieram zdecydowanie - jeżeli ekipa ma swojego kierownika budowy ty weź swojego inspektora nadzoru budowlanego. ktoś musi im patrzeć na ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.01.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 No, sprawdziłam na żywym organizmie (sobie) i mogę polecać sposób na zdobycie tańszej kostki (z kopalni plus tańszy transport), zaoszczędziłam 1500 zł, jakby komuś zależało (a pod koniec budowy, pewnie wam zacznie , to służę info). Dzisiaj zaczęłam testować brukarzy. Dam znać. Witam. Mi zalezy Mam do zrobienia ok.150 m2. Myslalem o bruku klinkierowym, ale troche drogo mi to wychodzi. Moze gdybym mial mniej metrow, to bym sie nie zastanawial. Kostka betonowa mi sie nie podoba, wiec moze ten granit . Z tego co piszesz, to wychodzi o polowe taniej niz klinkier i niewiele drozej od betonu. pozdrawiam Konrad To ja też poproszę o namiary na kostkę. Czy ten granit to ze Strzegomia lub okolic? Tak sobie myślę - jakby się zmówić i wziąć razem większy transport, to pewnie koszt dowozu byłby jeszcze niższy. Tyle, że ja pewnie będę podjazdy i taras robić dopiero jesienią, albo za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.01.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Donoszę, że wiecha się odbyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.01.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 DONOSZĘ, ŻE WIECHA SIĘ ODBYŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 12.01.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ... Tak sobie myślę - jakby się zmówić i wziąć razem większy transport, to pewnie koszt dowozu byłby jeszcze niższy. Tyle, że ja pewnie będę podjazdy i taras robić dopiero jesienią, albo za rok Ja maks. za pol roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 12.01.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Pytanie czy wiecie gdzie mozna kupic legalna mape polski na cd ( szczególowa) do nawigacji fabrycznej Opla??? ( navi ma mape europy zachodniej) U dealera Opla - Opel Bogacki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 12.01.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ciekawa koncepcja A tak wogóle ktos mógłby podjąć za mnie ta decyzję, a najlepiej zeby zrobił W projekcie tarasu brak A moze mama, czy mocno zajeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 12.01.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam wzystkich wieczorkiem Dawno mnie tu nie było ale nadrabiam zaległości i czytam i czytam........ Jak sie kształtuje cena kanalizacji ok 60m plus 2 studzienki i plus robocizna??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 12.01.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 DONOSZĘ, ŻE WIECHA SIĘ ODBYŁA Moja mama niunka tez. Myslalam zeby moze mama dorobila sobie blizniaka, ale nie wiem gdzie ten Simon sie zapadl. Moze wiecie kochani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.01.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ciekawa koncepcja A tak wogóle ktos mógłby podjąć za mnie ta decyzję, a najlepiej zeby zrobił W projekcie tarasu brak A moze mama, czy mocno zajeta? do zobaczenia I zamiast leczyć się przed monitorem z pryszczy, idż i sprawdż czy mi wiatr bramy nie rozwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 12.01.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 No, sprawdziłam na żywym organizmie (sobie) i mogę polecać sposób na zdobycie tańszej kostki (z kopalni plus tańszy transport), zaoszczędziłam 1500 zł, jakby komuś zależało (a pod koniec budowy, pewnie wam zacznie , to służę info). Dzisiaj zaczęłam testować brukarzy. Dam znać. jestem bardzo zainteresowana, bo muszę kupić kostkę jak najszybciej; Didi trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.01.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 No, sprawdziłam na żywym organizmie (sobie) i mogę polecać sposób na zdobycie tańszej kostki (z kopalni plus tańszy transport), zaoszczędziłam 1500 zł, jakby komuś zależało (a pod koniec budowy, pewnie wam zacznie , to służę info). Dzisiaj zaczęłam testować brukarzy. Dam znać. Oczywiście ja! Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 12.01.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ... Tak sobie myślę - jakby się zmówić i wziąć razem większy transport, to pewnie koszt dowozu byłby jeszcze niższy. Tyle, że ja pewnie będę podjazdy i taras robić dopiero jesienią, albo za rok Ja maks. za pol roku. Chętnie dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.01.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ... Tak sobie myślę - jakby się zmówić i wziąć razem większy transport, to pewnie koszt dowozu byłby jeszcze niższy. Tyle, że ja pewnie będę podjazdy i taras robić dopiero jesienią, albo za rok Ja maks. za pol roku. Chętnie dołączę. ja w zasadzie też... myślę, że najpóźniej za pół roku. tylko czy robienie dosyć długiego podjazdu z kostki granitowej nie jest trochę... nierozsądne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.01.2007 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam! Mam laptopa więc chociaż kontakt ze światem będę miała. A małej się nie spieszy, cóż ......poczekamy...tylko szkoda, że nie w domu. a tak właściwie to gdzie rodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 13.01.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Spieszę poinformować, że już pierwsze "forumowe" dziecię mamy na świecie. Dzisiaj 20 minut po północy urodził się Pawłowi syn!!!! Didi Trzy-na-stego, wszystko zdaa-rzyć się mo-że ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts