tomadyna 14.01.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Czy mogę prosić o namiary na dostawców więźby ?? Na liście jest tylko Elgeron Kudra i spółka - terminowo, solidnie i sympatycznie; cieśle chwalili drewno. Mają dwa składy - w Mierzynie, ul. Lubieszyńska 6, tel. 091/ 311 50 32 i na Santockiej, obok SCMB. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 14.01.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Jeszcze raz się przypomnę - czy może ktoś dysponuje umową na dostawę materiałów Tomek, myślę, że większość po prostu nie zawierała takich umów. Ja brałam oferty, na piśmie, z hurtowni i po wynegocjowaniu ceny załatwiałam dostawy ustnie, albo mailem. Do tej pory - odpukać - zawsze było ok, zresztą pisemna oferta jest przecież wiążąca dla sprzedawcy, prawda? Tak tylko ja bym chciał zamówić materiał na ściany, więźbę i dachówkę do końca stycznia z dostawami na określone terminy w marcu, kwietniu i maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 14.01.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Witam Poszukuję "czegoś" może jakiegoś gruzu, tłucznia do utwardzenia drogi przed działką !! Może orientujecie się jaki koszt ? A żużel ze stoczni nie wchodzi w grę? Widziałeś go u mnie. Coś takiego da się załatwić ?? Mogę zaoferować namiar na człowieka z huty, zajmuje się sprzedażą szlaki hutniczej (chyba tak to się nazywa), nie jest to jednak żużel no i nie pyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 14.01.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Witam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 14.01.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Mogę zaoferować namiar na człowieka z huty, zajmuje się sprzedażą szlaki hutniczej (chyba tak to się nazywa), nie jest to jednak żużel no i nie pyli. Proszę o namiary - coś będziemy z Kasią montować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 14.01.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 tomadyna, Kasia, iwa-k poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 14.01.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Czy mogę prosić o namiary na dostawców więźby ?? Na liście jest tylko Elgeron ale Elgeron to dobra firma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 14.01.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Czy mogę prosić o namiary na dostawców więźby ?? Na liście jest tylko Elgeron ale Elgeron to dobra firma.... A konkurencja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cancer 14.01.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Witam!Potrzebuję namiar na dobrego projektanta wnętrz. Oczywiście za rozsądną cenę.Z góry dzięki.Zapraszam do czytania mojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.01.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 pozdrawiam niedzielnie wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 14.01.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Czy mogę prosić o namiary na dostawców więźby ?? Na liście jest tylko Elgeron ale Elgeron to dobra firma.... A konkurencja ?? z konkurencją nie mam doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczegol 14.01.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 CzolemMam pytanie do osob z Bezrzecza (mietowa i te strony) ktore byly na fantastycznym zebraniu w sprawie drogi, chcialbym dowiedziec sie wiecej szczegolow, przedewszystkim date nastepnego spotkania (z tego co wiem to 10.02.2007 godzina 18.00?) i ogolnie chcialem podyskutowac bo to co slyszalem to chyba jakis zart jest...Pozdr i prosze o kontakt na priv [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 14.01.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Mogę zaoferować namiar na człowieka z huty, zajmuje się sprzedażą szlaki hutniczej (chyba tak to się nazywa), nie jest to jednak żużel no i nie pyli. Proszę o namiary - coś będziemy z Kasią montować. Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 14.01.2007 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Witam Zapraszam do obejrzenia zdjęć z mojej budowy: http://zdjeciamaggie.zd.funpic.de/ Maggie co za projekt budujesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 15.01.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam poniedziałkowo!delf dziekuję za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 15.01.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam! Potrzebuję namiar na dobrego projektanta wnętrz. Oczywiście za rozsądną cenę. witam ! Ja też jestem zainteresowana tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.01.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 pozdrawiam poniedzialkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 15.01.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam porannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.01.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam Zapraszam do obejrzenia zdjęć z mojej budowy: http://zdjeciamaggie.zd.funpic.de/ Maggie co za projekt budujesz ?? witam, projekt indywidualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.01.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Czy macie sprawdzone studia kuchenne, gdzie zaprojektują kuchnię i doradzą, co i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts