delf 15.01.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Czy macie sprawdzone studia kuchenne, gdzie zaprojektują kuchnię i doradzą, co i jak? polecam następująca taktykę: przejść się po studiach, w trakcie skrystalizowac wymagania, apotem pójść do stolarza, który wykona kuchnię za 3/4 lub 2/3 ceny studia. Fajny program projektowy maja w studiu na jagiellońskiej, na samej górce, po prawej stronie jadąc od Boh.Warszawy, wprawdzie nie dają projektu na piśmie, ale można sobie pourządzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.01.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 witam poniedziałkowo z budowy dochodzą mnie słuchy, że montują nam bramę garażową... jak nie zobaczę, to nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 15.01.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Czy macie sprawdzone studia kuchenne, gdzie zaprojektują kuchnię i doradzą, co i jak? polecam następująca taktykę: przejść się po studiach, w trakcie skrystalizowac wymagania, apotem pójść do stolarza, który wykona kuchnię za 3/4 lub 2/3 ceny studia. Fajny program projektowy maja w studiu na jagiellońskiej, na samej górce, po prawej stronie jadąc od Boh.Warszawy, wprawdzie nie dają projektu na piśmie, ale można sobie pourządzać. a jakich stolarzy polecacie do zrobienia kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
look79 15.01.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam Poszukuję "czegoś" może jakiegoś gruzu, tłucznia do utwardzenia drogi przed działką !! Może orientujecie się jaki koszt ? Witaj, kupowałem ostatnio do firmy i płaciłem 32 netto za tonę. Tłuczeń bardzo fajny, zrobiliśmy parking ugniatarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.01.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Czy zagląda tutaj Klaus? Potrzebuję aktualną szczecińską listę rankingową. Wysłałam prośbę mailem wraz z własnymi opiniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.01.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 witam poniedziałkowo z budowy dochodzą mnie słuchy, że montują nam bramę garażową... jak nie zobaczę, to nie uwierzę no to nie będziesz błogosławiony Ha, szydas, zostałeś ELITĄ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.01.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Mam pytanie, z czego macie zrobione schody wejściowe i podest? Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.01.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Mam pytanie, z czego macie zrobione schody wejściowe i podest? Jakieś pomysły? Widziałam schody wejściowe z płyt granitowych - takich przedwojennych, jak gdzieniegdzie jeszcze są na chodnikach - super to wyglądało, do kostki granitowej na pewno by pasowały Odradzam płytki klinkierowe (takie tarasowe). Wyłożyłam schody i taras w domku letniskowym i widać każde ziarnko piasku, każdą kropelkę i każdy psi włos . Ładnie tylko przez 5 minut po wyszorowaniu mopem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 15.01.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 czyli najpierw dowiem sie kto ma moja sprawe a potem będę dzwonić lub siedzieć cicho licząc na lepszy dzień tej pani, z papierami powinno być w porządku ale jak ktos będzie chciał sie przyczepić to na pewno nie będzie musiał długo szukać. W warunkach zabudowy wymagali geologa i zezwolenia wojewódzkiego konserwatora zabytków, architekt jakoś to obszedł ale nie wiem czy to wystarczy Hej. Witam po dłuzszej przerwie. Ja też złozyłam papiery i powiedziano w Starostwie Stargardzkim że nie bedzie to długo trwało. mam pytanie czy zamawiasz juz jakies materiały i jak wygladaja ceny w hurtowniach. My jesteśmy na etapie wyboru kredytu, analizujemy oferty itp. Zalezy nam na szybkim pozwoleniu bo bez tego nie ma kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.01.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Mam pytanie, z czego macie zrobione schody wejściowe i podest? Jakieś pomysły? Widziałam schody wejściowe z płyt granitowych - takich przedwojennych, jak gdzieniegdzie jeszcze są na chodnikach - super to wyglądało, do kostki granitowej na pewno by pasowały Odradzam płytki klinkierowe (takie tarasowe). Wyłożyłam schody i taras w domku letniskowym i widać każde ziarnko piasku, każdą kropelkę i każdy psi włos . Ładnie tylko przez 5 minut po wyszorowaniu mopem . a skąd takie cuda wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.01.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Mam pytanie, z czego macie zrobione schody wejściowe i podest? Jakieś pomysły? Widziałam schody wejściowe z płyt granitowych - takich przedwojennych, jak gdzieniegdzie jeszcze są na chodnikach - super to wyglądało, do kostki granitowej na pewno by pasowały Odradzam płytki klinkierowe (takie tarasowe). Wyłożyłam schody i taras w domku letniskowym i widać każde ziarnko piasku, każdą kropelkę i każdy psi włos . Ładnie tylko przez 5 minut po wyszorowaniu mopem . a skąd takie cuda wziąć? Na Szczawiowej jest taka firma, gdzie sprzedają kamień, z recyclingu też. Jak jesteś zainteresowana, to podpytam właścicielkę schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 15.01.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.01.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Mam pytanie, z czego macie zrobione schody wejściowe i podest? Jakieś pomysły? Widziałam schody wejściowe z płyt granitowych - takich przedwojennych, jak gdzieniegdzie jeszcze są na chodnikach - super to wyglądało, do kostki granitowej na pewno by pasowały Odradzam płytki klinkierowe (takie tarasowe). Wyłożyłam schody i taras w domku letniskowym i widać każde ziarnko piasku, każdą kropelkę i każdy psi włos . Ładnie tylko przez 5 minut po wyszorowaniu mopem . a skąd takie cuda wziąć? Na Szczawiowej jest taka firma, gdzie sprzedają kamień, z recyclingu też. Jak jesteś zainteresowana, to podpytam właścicielkę schodów bardzo chętnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oczek 15.01.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witamy. Jesteśmy nowi i kompletnie zieloni w temacie budowy domu. Działka w Dobrej od "Agrowestu", pole tuż przy wjeździe do Dobrej od strony Wołczkowa. Czy ktoś jeszcze z grupy buduje na tym "polu"? Nasz aktualny projekt to http://www.studioarcis.pl/opis.php?id=136&b=1. Prosimy o ewentualne uwagi do naszego pomysłu, co może być kosztowne w wykonaniu (wykusza nie będzie). Mamy całą masę wątpliwości, entuzjazm powoli opada, podobnie jak i optymizmu zaczyna brakować (przynajmniej u niektórych z nas). Będziemy wdzięczni za wszelkie pomysły (w granicach rozsądku). BTW. Jakiś czas temu forumowicze poszukiwali działki w Dobrej. Po feriach "Agrowest" sprzedaje kolejne, ale cena jest kosmiczna 150 zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
look79 15.01.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam. Jesteśmy nowi na forum więc tym bardziej WITAMY . Mamy działkę na Wielgowie i chcemy zacząć budowę Wierzby II. Czy jest ktos na forum, kto zbudował taki domek w Szczecinie lub okolicach? Jeśli tak to bardzo prosimy o kontakt, uwagi lub spostrzeżenia. Pozdrawiamy Łukasz&Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 15.01.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Oczek i look79 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.01.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Oczek i look79 witam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.01.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam wszystkich Teska dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.01.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam. Jesteśmy nowi na forum więc tym bardziej WITAMY . Mamy działkę na Wielgowie i chcemy zacząć budowę Wierzby II. Czy jest ktos na forum, kto zbudował taki domek w Szczecinie lub okolicach? Jeśli tak to bardzo prosimy o kontakt, uwagi lub spostrzeżenia. Pozdrawiamy Łukasz&Kasia To witam sasiadow ja tez z Wielgowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 15.01.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Tomadyna próbowałeś wykorzystać kontakt do huty? Jestem ciekaw czy jest nadal aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts