szydas 15.01.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 witam poniedziałkowo z budowy dochodzą mnie słuchy, że montują nam bramę garażową... jak nie zobaczę, to nie uwierzę no to nie będziesz błogosławiony Ha, szydas, zostałeś ELITĄ! o, faktycznie a brama faktycznie jest, zamontowana, działa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.01.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Tomadyna próbowałeś wykorzystać kontakt do huty? Jestem ciekaw czy jest nadal aktualny. Delf-owy kontakt - może bedzie miał 1 wywrotkę - jutro mam zadzwonić. Twój kontakt włączyła się skrzynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.01.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 A propo bramy jaki rodzaj braliscie i dlaczego segmentowa czy uchylna Przyznam sie ze jestem nie w temacie samochod zawsze stal pod chmurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.01.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Jutro robie spotkanie kierownik z ekipa budowlana . Ciekawe jak pojdzie bo widze ze nie bardzo sie lubia chyba ze ekipa ma swojego kierownika WEDŁUG MNIE : WEŹ NIEZALEŻNEGO OD EKIPY KIEROWNIKA !!! ZAOSZCZĘDZISZ SPORO NERWÓW. Wzielam niezaleznego kierownika wiec mam nadzieje ze bedzie oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.01.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 witam nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 15.01.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Czolem Mam pytanie do osob z Bezrzecza (mietowa i te strony) ktore byly na fantastycznym zebraniu w sprawie drogi, chcialbym dowiedziec sie wiecej szczegolow, przedewszystkim date nastepnego spotkania (z tego co wiem to 10.02.2007 godzina 18.00?) i ogolnie chcialem podyskutowac bo to co slyszalem to chyba jakis zart jest...Pozdr i prosze o kontakt na priv [email protected] Zart! to mało powiedziane ja własciwie juz nie wjeżdżam pod swój dom droga zdewastowana , zebranie dotyczyło owszem okolic ale bardziej ul Bukszpanowej i tylnej Mietowej ( tej prawie nie zamieszkałej) natomiast na reszte brak funduszy i nawet ciezko było sie przebić przez mieszkańców Bukszpanowej ...... chyba trzeba wziąc sprawę w własne ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 15.01.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 witam wszystkichnowych również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.01.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 oczywiście wszystkich również witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.01.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Oj kacha z tym dojazdem do ciebie to święta prawda, ja o mało co czegoś w samochodzie nie urwałam. Brrr, ale u mnie też tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.01.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 witaj S.P. mało cie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobek- 15.01.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam jestem tutaj nowa! Mam zamiar sie budowac ale nie wiem gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.01.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Czy macie cos Cersanitu i jak sie sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 15.01.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam W obecnym mieszkaniu mam od dwoch lat kompakt Cersanitu. Sprawuje sie kiepsko. Z czasem coraz bardziej. Pewnie dlatego, ze byl najtanszy pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobek- 15.01.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Czy macie cos Cersanitu i jak sie sprawuje do dupy dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.01.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam W obecnym mieszkaniu mam od dwoch lat kompakt Cersanitu. Sprawuje sie kiepsko. Z czasem coraz bardziej. Pewnie dlatego, ze byl najtanszy pozdrawiam Konrad A w domu co wybrales i z czego jestes zadowolony Nie wiesz moze czy kafelki tez sa kiepskie bo jedna seria bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 15.01.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam W obecnym mieszkaniu mam od dwoch lat kompakt Cersanitu. Sprawuje sie kiepsko. Z czasem coraz bardziej. Pewnie dlatego, ze byl najtanszy pozdrawiam Konrad A w domu co wybrales i z czego jestes zadowolony Nie wiesz moze czy kafelki tez sa kiepskie bo jedna seria bardzo mi sie podoba Kafelki tez mam Cersanitu. P.O.R.A.Z.K.A. Pewnie dlatego ze najtansze Mialem w tym mieszkaniu mieszkac tylko rok, wiec jedynym kryterium wyboru wyposazenia byla cena Do domu wybralem ceramike Roca z serii Hall i prysznic Ravaka - Rapier. Armature - Dante (deszczownia) i Fonte domino (kran do umywalki). Nie wiem czy bede zadowolony, bo moj towar dopiero dzisiaj dotarl do hurtowni. A ja niestety jestem 800 km od niej. Gorna lazienka jeszcze przede mna, ale bedzie pewnie tez cos w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 15.01.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Oj kacha z tym dojazdem do ciebie to święta prawda, ja o mało co czegoś w samochodzie nie urwałam. Brrr, ale u mnie też tak było. nastepnym razem zadzwoń .... podwioze Cię ja mam takiego gruchota że mi nie szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.01.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam W obecnym mieszkaniu mam od dwoch lat kompakt Cersanitu. Sprawuje sie kiepsko. Z czasem coraz bardziej. Pewnie dlatego, ze byl najtanszy pozdrawiam Konrad A w domu co wybrales i z czego jestes zadowolony Nie wiesz moze czy kafelki tez sa kiepskie bo jedna seria bardzo mi sie podoba Kafelki tez mam Cersanitu. P.O.R.A.Z.K.A. Pewnie dlatego ze najtansze Mialem w tym mieszkaniu mieszkac tylko rok, wiec jedynym kryterium wyboru wyposazenia byla cena Do domu wybralem ceramike Roca z serii Hall i prysznic Ravaka - Rapier. Armature - Dante (deszczownia) i Fonte domino (kran do umywalki). Nie wiem czy bede zadowolony, bo moj towar dopiero dzisiaj dotarl do hurtowni. A ja niestety jestem 800 km od niej. Gorna lazienka jeszcze przede mna, ale bedzie pewnie tez cos w tym stylu. Szkoda bo kolekcje maja sympatyczne Tego Ravaka to musze poszukac bo tez mi sie podobal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 15.01.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ... Szkoda bo kolekcje maja sympatyczne ... Ale ja mialem takie plytki za 16zl. Roznice w wielkosci miedzy nimi - ok. 5mm. Ciezko to ukryc fuga. Ja w kazdym badz razie zrazilem sie do tej firmy. Byc moze drozsze produkty maja w lepszej jakosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 15.01.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam W obecnym mieszkaniu mam od dwoch lat kompakt Cersanitu. Sprawuje sie kiepsko. Z czasem coraz bardziej. Pewnie dlatego, ze byl najtanszy pozdrawiam Konrad A w domu co wybrales i z czego jestes zadowolony Nie wiesz moze czy kafelki tez sa kiepskie bo jedna seria bardzo mi sie podoba Kafelki tez mam Cersanitu. P.O.R.A.Z.K.A. Pewnie dlatego ze najtansze Mialem w tym mieszkaniu mieszkac tylko rok, wiec jedynym kryterium wyboru wyposazenia byla cena Do domu wybralem ceramike Roca z serii Hall i prysznic Ravaka - Rapier. Armature - Dante (deszczownia) i Fonte domino (kran do umywalki). Nie wiem czy bede zadowolony, bo moj towar dopiero dzisiaj dotarl do hurtowni. A ja niestety jestem 800 km od niej. Gorna lazienka jeszcze przede mna, ale bedzie pewnie tez cos w tym stylu. Głowica Dante jest super w użytkowaniu (pierwsze wrażenie) niestety z czasem zaczynają się z nią problemy, zatykają się dysze i uszczelka nie jest w stanie wytrzymać ciśnienia czego efektem jest prysznic lejący wodę na sufit i wszędzie wokół tylko nie na zainteresowanego. Niestety wszyscy moi znajomi, którzy kupili ten produkt mają ten sam problem. Niektórzy w okrsie nieco ponad roku wymieniali ją kilkakrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts