KAS01 15.01.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Bedzie sprawiac problemy, to ja zmienie. Dopuszczam taka mozliwosc, ze rzeczy sie zuzywaja lub psuja. Akurat to, ze kupilem Dante, to przypadek. Akurat ta deszczownia bardzo mi sie podobala i nie byla droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.01.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam W obecnym mieszkaniu mam od dwoch lat kompakt Cersanitu. Sprawuje sie kiepsko. Z czasem coraz bardziej. Pewnie dlatego, ze byl najtanszy pozdrawiam Konrad A w domu co wybrales i z czego jestes zadowolony Nie wiesz moze czy kafelki tez sa kiepskie bo jedna seria bardzo mi sie podoba Kafelki tez mam Cersanitu. P.O.R.A.Z.K.A. Pewnie dlatego ze najtansze Mialem w tym mieszkaniu mieszkac tylko rok, wiec jedynym kryterium wyboru wyposazenia byla cena Do domu wybralem ceramike Roca z serii Hall i prysznic Ravaka - Rapier. Armature - Dante (deszczownia) i Fonte domino (kran do umywalki). Nie wiem czy bede zadowolony, bo moj towar dopiero dzisiaj dotarl do hurtowni. A ja niestety jestem 800 km od niej. Gorna lazienka jeszcze przede mna, ale bedzie pewnie tez cos w tym stylu. Głowica Dante jest super w użytkowaniu (pierwsze wrażenie) niestety z czasem zaczynają się z nią problemy, zatykają się dysze i uszczelka nie jest w stanie wytrzymać ciśnienia czego efektem jest prysznic lejący wodę na sufit i wszędzie wokół tylko nie na zainteresowanego. Niestety wszyscy moi znajomi, którzy kupili ten produkt mają ten sam problem. Niektórzy w okrsie nieco ponad roku wymieniali ją kilkakrotnie. Dysze to i w drogich tez sie zapychaja kamieniem a jak optyczny wyglad po roku uzytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.01.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Podobaja mi sie ich panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 15.01.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 One tylko ladnie wygladaja. Czlowiek, ktory je sprzedaje powiedzial w prywatnej rozmowie (kiedy juz sie upewnil, ze na pewno ich nie kupie - dokladnie mu wyjasnilem dlaczego ), ze sa kiepskie i tez by ich nie kupil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 15.01.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Oczek i look79 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 15.01.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Dysze to i w drogich tez sie zapychaja kamieniem a jak optyczny wyglad po roku uzytkowania Wygląd bez zarzutu. To, że się zapycha jest oczywiście niedogodnością, której się nie spodziewałem, ale kąpiel pod deszczownią jest naprpwadę przyjemna, więc aby sobie radzić z problemem można skorzystać z dwóch opcji albo za każdym razem zgłaszać reklamację (nie zauważyłem aby robili problemy z rozpatrzeniem), ale się pogodzić z tym, że woda u nas jest dość twarda i osadza się kamień i co jakiś czas czyścić dysze. Może gdyby dysze były wewnętrznie pokryte gumą, jak to się zdarza przy niektórych słuchawkach prysznicowych to by się tak nie zatykały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonshine 15.01.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam,jesteśmy nowi i - póki co - mało doświadczeni. Właśnie odebraliśmy pozwolenie na budowę i zamierzamy rozpocząć przygodę...Tak na marginesie w Starostwie w Goleniowie poszło gładko - 30 dni od złożenia wniosku była decyzja, teraz czekamy na uprawomocnienie. A póki co poszukujemy kierownika i ekipy do stanu surowego. Może ktoś z Was podesłałby namiary kogoś sprawdzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.01.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 moonshine, Oczek i look79 - witajcie na forum. jaki wysyp nowych na początku roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.01.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam, jesteśmy nowi i - póki co - mało doświadczeni. Właśnie odebraliśmy pozwolenie na budowę i zamierzamy rozpocząć przygodę... no tak, i znowu na początku wy macie pieniądze a ekipa doświadczenie..... pod koniec będzie dokładnie odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonshine 15.01.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam, jesteśmy nowi i - póki co - mało doświadczeni. Właśnie odebraliśmy pozwolenie na budowę i zamierzamy rozpocząć przygodę... no tak, i znowu na początku wy macie pieniądze a ekipa doświadczenie..... pod koniec będzie dokładnie odwrotnie To nie do końca tak, jeszcze przed nami załatwienie kredytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonshine 15.01.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Jak zamówić ranking wykonawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 15.01.2007 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam Co już wszyscy śpią ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Mam pytanie, z czego macie zrobione schody wejściowe i podest? Jakieś pomysły? Widziałam schody wejściowe z płyt granitowych - takich przedwojennych, jak gdzieniegdzie jeszcze są na chodnikach - super to wyglądało, do kostki granitowej na pewno by pasowały Odradzam płytki klinkierowe (takie tarasowe). Wyłożyłam schody i taras w domku letniskowym i widać każde ziarnko piasku, każdą kropelkę i każdy psi włos . Ładnie tylko przez 5 minut po wyszorowaniu mopem . a skąd takie cuda wziąć? w pełni popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 16.01.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam wszystkich nowych no i tych ze stazem tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.01.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 pytanie do posiadaczy drewnianych parapetów wenętrznych - skąd macie? mi parapety robił stolarz z debna lubuskiego - porzadny fachman....ale namiarów niestety juz nie mam... w kazdym razie nazywała sie Andrzej Swiderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.01.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.01.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.01.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam, jesteśmy nowi i - póki co - mało doświadczeni. Właśnie odebraliśmy pozwolenie na budowę i zamierzamy rozpocząć przygodę... Tak na marginesie w Starostwie w Goleniowie poszło gładko - 30 dni od złożenia wniosku była decyzja, teraz czekamy na uprawomocnienie. A póki co poszukujemy kierownika i ekipy do stanu surowego. Może ktoś z Was podesłałby namiary kogoś sprawdzonego? Z ta ekipa to juz zaczynajcie bo wiekszosc nie ma juz terminow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 16.01.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam we wtorek i od razu mam pytanie : do okien PCV w okleinie dwustronnej orzech lub złoty dąb jakie macie lub planujecie parapety wewnętrzne ? Wczoraj oglądałam okna w M&S na Gdańskiej i tam polecali parapety z kamienia (napoleon perlato dino), ale jakoś mnie nie przekonują. A może ktoś zdecydował się na parapety zewnętrzne grnitowe od nich (carmen red) ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts