GrzegorzR 16.01.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam we wtorek i od razu mam pytanie : do okien PCV w okleinie dwustronnej orzech lub złoty dąb jakie macie lub planujecie parapety wewnętrzne ? Wczoraj oglądałam okna w M&S na Gdańskiej i tam polecali parapety z kamienia (napoleon perlato dino), ale jakoś mnie nie przekonują. A może ktoś zdecydował się na parapety zewnętrzne grnitowe od nich (carmen red) ? pozdrawiam Ja mam okna PCV w okleinie dwustronnej złty dąb i parapety wenętrzne drewniane. Stolarz polakierował robiąc wybarwienie w kolorze złoty dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 16.01.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam wszystkich Rano zaskoczyła mnie niespotykanie niska temperatura , ale zasłyszałem, że to ostatni przymrozek tej zimy a ja chcę na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 16.01.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam Nowych i "Starych"! Czy ktos wie co z DIDI????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.01.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam nowych, a szczególnie zasilających grono "prawych" forumowiczów (w każdym tego słowa znaczeniu ), może w końcu Iwonka się uaktywni, jak usłyszy, że tu sąsiedzi jej się w Rurzycy pojawili. Mały Marcel (Pawła) już w domku, a co z Didi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.01.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam we wtorek i od razu mam pytanie : do okien PCV w okleinie dwustronnej orzech lub złoty dąb jakie macie lub planujecie parapety wewnętrzne ? Wczoraj oglądałam okna w M&S na Gdańskiej i tam polecali parapety z kamienia (napoleon perlato dino), ale jakoś mnie nie przekonują. A może ktoś zdecydował się na parapety zewnętrzne grnitowe od nich (carmen red) ? pozdrawiam Witam, czy to Ty byłaś wczoraj z córeczką ok 16.00 w MS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.01.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Mam pytanie, z czego macie zrobione schody wejściowe i podest? Jakieś pomysły? Widziałam schody wejściowe z płyt granitowych - takich przedwojennych, jak gdzieniegdzie jeszcze są na chodnikach - super to wyglądało, do kostki granitowej na pewno by pasowały Odradzam płytki klinkierowe (takie tarasowe). Wyłożyłam schody i taras w domku letniskowym i widać każde ziarnko piasku, każdą kropelkę i każdy psi włos . Ładnie tylko przez 5 minut po wyszorowaniu mopem . a skąd takie cuda wziąć? Na Szczawiowej jest taka firma, gdzie sprzedają kamień, z recyclingu też. Jak jesteś zainteresowana, to podpytam właścicielkę schodów bardzo chętnie! wysłałam informację na p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.01.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam we wtorek i od razu mam pytanie : do okien PCV w okleinie dwustronnej orzech lub złoty dąb jakie macie lub planujecie parapety wewnętrzne ? Wczoraj oglądałam okna w M&S na Gdańskiej i tam polecali parapety z kamienia (napoleon perlato dino), ale jakoś mnie nie przekonują. A może ktoś zdecydował się na parapety zewnętrzne grnitowe od nich (carmen red) ? pozdrawiam Ja się też zastanawiam nad tym napoleonem, ale to marmur, a marmury są stosunkowo miękkie i podatne na plamy. Niby można impregnować, ale nie wiem, jak się to sprawdza. Kacha72, a Ty które parapety z kamienia wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 16.01.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam we wtorek i od razu mam pytanie : do okien PCV w okleinie dwustronnej orzech lub złoty dąb jakie macie lub planujecie parapety wewnętrzne ? Wczoraj oglądałam okna w M&S na Gdańskiej i tam polecali parapety z kamienia (napoleon perlato dino), ale jakoś mnie nie przekonują. A może ktoś zdecydował się na parapety zewnętrzne grnitowe od nich (carmen red) ? pozdrawiam Witam, czy to Ty byłaś wczoraj z córeczką ok 16.00 w MS? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.01.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam, bodekku ty już pewnie z rok mieszkasz w domciu.Jakoś tak powolutku i pocichutku zaglądam chociaż czasu mało i tyle się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.01.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam we wtorek i od razu mam pytanie : do okien PCV w okleinie dwustronnej orzech lub złoty dąb jakie macie lub planujecie parapety wewnętrzne ? Wczoraj oglądałam okna w M&S na Gdańskiej i tam polecali parapety z kamienia (napoleon perlato dino), ale jakoś mnie nie przekonują. A może ktoś zdecydował się na parapety zewnętrzne grnitowe od nich (carmen red) ? pozdrawiam Ja mam okna orzech do tego parapety marmurowe braczia czy jakoś tak się nazywały. Wszystko brałam w m&s mi się bardzo podoba zestawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 16.01.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam we wtorek i od razu mam pytanie : do okien PCV w okleinie dwustronnej orzech lub złoty dąb jakie macie lub planujecie parapety wewnętrzne ? Wczoraj oglądałam okna w M&S na Gdańskiej i tam polecali parapety z kamienia (napoleon perlato dino), ale jakoś mnie nie przekonują. A może ktoś zdecydował się na parapety zewnętrzne grnitowe od nich (carmen red) ? pozdrawiam Ja mam okna orzech do tego parapety marmurowe braczia czy jakoś tak się nazywały. Wszystko brałam w m&s mi się bardzo podoba zestawienie. a jakie masz parapety na zewnątrz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.01.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam we wtorek i od razu mam pytanie : do okien PCV w okleinie dwustronnej orzech lub złoty dąb jakie macie lub planujecie parapety wewnętrzne ? Wczoraj oglądałam okna w M&S na Gdańskiej i tam polecali parapety z kamienia (napoleon perlato dino), ale jakoś mnie nie przekonują. A może ktoś zdecydował się na parapety zewnętrzne grnitowe od nich (carmen red) ? pozdrawiam Witam, czy to Ty byłaś wczoraj z córeczką ok 16.00 w MS? tak Tak nawet przez chwilkę się zastanawiałam, jak pytałaś o trójkątną lukarnę. Ale zbieg okoliczności! Wybrałaś już okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 16.01.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam we wtorek i od razu mam pytanie : do okien PCV w okleinie dwustronnej orzech lub złoty dąb jakie macie lub planujecie parapety wewnętrzne ? Wczoraj oglądałam okna w M&S na Gdańskiej i tam polecali parapety z kamienia (napoleon perlato dino), ale jakoś mnie nie przekonują. A może ktoś zdecydował się na parapety zewnętrzne grnitowe od nich (carmen red) ? pozdrawiam Witam, czy to Ty byłaś wczoraj z córeczką ok 16.00 w MS? tak Tak nawet przez chwilkę się zastanawiałam, jak pytałaś o trójkątną lukarnę. Ale zbieg okoliczności! Wybrałaś już okna? jeszcze czekam na dwie wyceny z innych miejsc, ale chyba wygra M&S (decydujący aspekt cenowy). A ty ? Robiłaś rozpoznanie w temacie bram garażowych ? I jakie postępy jeśli chodzi o kuchnie ? Może jeszcze się gdzieś spotkamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.01.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam we wtorek i od razu mam pytanie : do okien PCV w okleinie dwustronnej orzech lub złoty dąb jakie macie lub planujecie parapety wewnętrzne ? Wczoraj oglądałam okna w M&S na Gdańskiej i tam polecali parapety z kamienia (napoleon perlato dino), ale jakoś mnie nie przekonują. A może ktoś zdecydował się na parapety zewnętrzne grnitowe od nich (carmen red) ? pozdrawiam Witam, czy to Ty byłaś wczoraj z córeczką ok 16.00 w MS? tak Tak nawet przez chwilkę się zastanawiałam, jak pytałaś o trójkątną lukarnę. Ale zbieg okoliczności! Wybrałaś już okna? jeszcze czekam na dwie wyceny z innych miejsc, ale chyba wygra M&S (decydujący aspekt cenowy). A ty ? Robiłaś rozpoznanie w temacie bram garażowych ? I jakie postępy jeśli chodzi o kuchnie ? Może jeszcze się gdzieś spotkamy ? za bramami chcę się rozejrzeć jutro - przeraziły mnie te długie terminy realizacji. Okna wezmę z MS, dziś p.Błażej był u mnie na pomiarach. Ale nie tytanowe, tylko te proste, bo z tytanowych nie zrobią mi takiej przesuwki, jakbym chciała. A projekt kuchni (ważne dla elektryka) chyba zrobi mi moja architektka, kiedyś terminowała w studiu kuchennym A w ogóle, to chyba nie będę jednak robić przerwy zimowej - bo co to za zima?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.01.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam, bodekku ty już pewnie z rok mieszkasz w domciu. Jakoś tak powolutku i pocichutku zaglądam chociaż czasu mało i tyle się zmieniło. no wlasnie bo cosik ie malo widac mnie juz na Wszystkich Swietych roczek stuknal ale mieszka sie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 16.01.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 a co zdecydowałaś w kwestii parapetów ? O jakiej przesuwce piszesz ? My przystąpimy ponownie do prac w połowie II/07, chyba że coś się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.01.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Zewnętzne mam z ceramiki szkliwione, ale nie pamiętam nazwy. Taki kolor ciemny brąz. Bardzo dobrze się komponują z oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.01.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A ja mam zewnetrzne aluminiowe czarne w kolorze czarnego okapnika (okna drewniane); zalety: cena, a wyglądaja fajnie, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 16.01.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A ja mam zewnetrzne aluminiowe czarne w kolorze czarnego okapnika (okna drewniane); zalety: cena, a wyglądaja fajnie, zapraszam chętnie zobaczyłabym je "na żywo", jeśli to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 16.01.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam we wtorek i od razu mam pytanie : do okien PCV w okleinie dwustronnej orzech lub złoty dąb jakie macie lub planujecie parapety wewnętrzne ? Wczoraj oglądałam okna w M&S na Gdańskiej i tam polecali parapety z kamienia (napoleon perlato dino), ale jakoś mnie nie przekonują. A może ktoś zdecydował się na parapety zewnętrzne grnitowe od nich (carmen red) ? pozdrawiam Ja się też zastanawiam nad tym napoleonem, ale to marmur, a marmury są stosunkowo miękkie i podatne na plamy. Niby można impregnować, ale nie wiem, jak się to sprawdza. Kacha72, a Ty które parapety z kamienia wybrałaś? Kochana żebym to ja nazwę pamietała maja taki przyjemny waniliowo-brązowy kolor z marmuru Napoleon jakiś tam mam juz je u siebie do złoto-dębowych okien fajnie wygladają jestem zadowolona z wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts