Ivonesca 23.02.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Joasiu - witaj raz jeszcze już poczytałam i pooglądałam mam tylko jedną uwagę - pomysłodawcą prezentu dla Redakcji była chyba Luśka....albo tak mi się wydaje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 23.02.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Joasiu - witaj raz jeszcze już poczytałam i pooglądałam mam tylko jedną uwagę - pomysłodawcą prezentu dla Redakcji była chyba Luśka....albo tak mi się wydaje .... Prostuję Luśka i EDZIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 23.02.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ivonesca - dobra kobieto! dzięki wielkie - ja mam demencję starczą i nie jarzę za bardzo imion i ksywek. Już poprawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 23.02.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witam Wszystkich.... Zdjecia Joasi z W-wy super..tylko cos czuc malizną... Gdzie fotki z innych aparacików?? Mariusz poprosze o namiar grupy od poddaszy..Casting trwa.. Widzę,ze banki powszechnie znane sa ze swojej niesolidnosci...Zaczynam sie powaznie martwic,skoro inni forumowicze tez maja z nimi problem..pozostaje trzymac reke na pulsie.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.02.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Joasiacały czas się zastanawiam jaka forma obowiązywała na spotkaniu forumowiczów?Bez problemów i wszyscy sobie TYkaliście?Tak myślę, że jak na forum jesteśmy po imieniu to w życiu tym bardziej?Obiecałam skontaktować się z kimś z forum telefonicznie i brak zdecydowania co do formy narazie mi to uniemożliwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Galeria zdjęcia z Warszawyhttp://www.dommaksia.prv.pl/index.php?id=murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 he he witam szalonych imprezowiczów z Szczecina Było fajnie tylko krótko - co tak szybko uciekliście ?? Czyżby w hoteliku czekała na Was jakaś lokalna imprezka ?! Proszę szybciutko mi sie tutaj wyspowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Z każdym było na TY, włącznie z redakcja, przynajmniej ja nie miałem zadnych zahamowań pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 23.02.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 No..Maksiu nie próżnował..fotek a fotek..... Czekam na podpisiki,bo troszku objasnien brakuje.. Atmosferka iscie rodzinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.02.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Maksiu, Pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.02.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 SZCZECINIANIE jesteście superaszczo-cudniaści! Fantastycznie była Was wszystkich poznać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Galeria zdjęcia z Warszawy http://www.dommaksia.prv.pl/index.php?id=murator dzięki maksiu za zdjątka, mam jedno pytanko czy umożliwisz ściągnięcie ich hurtem z netu ? Taki pojedyncze ściąganie jest zdeczko pracochłonne he he zerknijcie na spodenki kgadziny (foto 050) czyżby bidak nie zdążył do toalety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 dobrzykowice: zaproponuj metode.. dogadamy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 23.02.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Dzień dobry ! Maksiu bossskoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.02.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witajcie w słoneczny poniedziałek, parę dni mnie nie było, a widzę, że działo się, oj działo! Zdjęcia z W-wy nie pozostawiają wątpliwości, że spotkanie się udało. Szkoda, żeśmy nie wszyscy byli i ten miód i wino (piwo??) pili. Maksiu, dołączam się do prośby o komentarzyk do zdjęć . Zbieram siły przed wiosną i zbrojeniem działki. Na razie szanowny małżonek jeździ w weekendy i kopie po kawałku odgrażając się, że będzie niebawem siał marchewkę i pietruszkę. Poznaliśmy następnych sąsiadów - miłe starsze małżeństwo, mające wnuki w wieku naszych dzieciaków. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 a to pozostawiła po sobie grupa szczecińska: http://212.244.189.200/pics/murator/068.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.02.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witam, witam poniedziałkowo! Józia S gdzie jest ten sklep z żyrandolami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 23.02.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ale nam się mieżdunarodno w naszym prowincjonalnym grajdolku zrobiło Zaczynam mieć wątpliwości czy mi żoneczka pełną relację zdała z wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 23.02.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witam wszystkich porankiem także tzw. element napływowy!! Strasznie Wam zazdroszczę -jak zwykle- spotkania integracyjnego w szerokim gronie sekty wyznawców muratora. Zdjecia super udane- proszę o podpisy ?( w wolnej chwili). MTT- no kto by pomyślał- jakiego ja będę miała sąsiada kiełbasę? tak przy ludziach hihi Marsov- ciesze się, że okienka tak dobrze się sprawują. No gólnie aprobata daje jakąś (bo na 100% to nigdy) gwarancję jakości. Ale na pewno są dobre okienka i bez. Czego Tobie i innym życzę A za okienkiem właśnie zaprzyjaźniony dzięcioł podjada zaoprzyjaźnionym sikorkom słoninkę (leniuch jeden). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.02.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Pracuj Maksiu, pracuj. Big brother czuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts